как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 523
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз искам да ме кремират - и на няколко любими места да ми разпилеят праха ..... Дано не забравят Grinning

# 1 516
И аз искам да ми дарят органите и да ме кремират след това. Прахта ми да я разпилеят над северното черноморие защото много си го харесвам Simple Smile

# 1 517
Аз искам да ме кремират - и на няколко любими места да ми разпилеят праха ..... Дано не забравят Grinning

A не искаш ли като те кремират и после с прахта, някой от хората, които те обичат да си направят татуировка от прахта ти? Да, да, татуировка от прахта ти, правилно прочете.  Laughing

https://curiosity.com/memes/would-you-get-a-tattoo-with-cremated … -popular-pnjvideo

# 1 518
Реален случай - ипотека към 1000 лева, режийни зимата около 400 лева, бащата взима към 1500 лева чисто. Е, как да стане да се свиват третата година, че майката да стои вкъщи?
Ми например още в началото се договарят, че няма да купуват жилище на максимума на възможностите. Преди детето спестяват максимално, така че да имат готова сума, с която да покрият разликата в доходите втората и третата дори година.

Цитат
две години пълно откъсване от работа са ужасно много...

Точно нищо не са. Който си има талант, и след майчинството ще го има. Две години са колкото да пропуснеш ранните и дразнещи варианти на някои технологии и да се приземиш за вече стабилни и разработени варианти, които ще научиш за точно 2 седмици. Повечето работни позиции са бездънно тъпи и шаблонни и без това, единственото, което се губи с майчинството е настройката, че е много гот да работиш: след 2 години с нормални човешки дейности се чудиш дали ти се занимава с писане на мейли към хора с половин мозъчна клетка и внимание на златна рибка. Например едва ли нечия журналистическа кариера ще пострада, ако сменя пампита, вместо да пише дитирамби за Бърни Сандърс и да очерня имиджа на Тръмп. И без това журналистиката до голяма степен е сведена до click bait.

# 1 519
Не са много две години, така е. Аз се върнах с второто дете след 2 г. и 2м. и нищо не бях изпуснала от работата.

# 1 520
В България не е позволено разпръскването на прах от мъртъвци, така че се простете с романтичните си представи. Урните се полагат в едни неприветливи каменни стени и се запечатват с плоча.

# 1 521
  • София
В България не е позволено разпръскването на прах от мъртъвци, така че се простете с романтичните си представи. Урните се полагат в едни неприветливи каменни стени и се запечатват с плоча.
Вече е разрешено да си вземеш урната, никой не те задължава да я зазидаш в "оная" стена.

# 1 522
Верно ли? Мерси, аbsurd, не знаех.
Наскоро попаднах на ето тази готина идея. Далеч по-добре е урната да бъде посадена, отколкото зазидана.

# 1 523
Да не говорим, че металните плочи са завити (май не са и занитени) така, че спокойно можеш да отвориш урновата клетка, да си вземеш урната и да я правиш каквото си решиш.
 А за градините - според мен нещата толкова са се изменили, че вече не можем да се върнем към патриархалния модел, в който в една къща живеят 3 семейства и няколко жени наглеждат няколко деца, които растат заедно и са си компания. И децата имат нужда от градини, но за по-малко време.

# 1 524
Интересното е, че в някои региони тоя модел го има и пак имат малко деца, дори на село рядко се срещат по три или повече деца (без циганите).

А всъщност съвременната жена няма реален избор колко деца иска, тоест има избор да има 1-2 деца, изборът е да има малко деца. За да имаш много, трябва и обществото около теб да го приема за нормално и тогава се появяват и условия за повече от 2 деца. Щото бройката деца не е изцяло "личен избор", а си е функция на средата и моделите в обществото. Наистина доста жени "имат избор" колко деца да имат, стига този избор да е ...едно дете. А това е не-избор.

# 1 525
При положение че работиш за 1500 лв и плащаш ипотека от 1000, колко деца да имаш? То и едно е много при такава липса на време и пари. Остава ти само да злобееш по тези, които не са си напазарували имот, без да имат пари, и които могат да си позволят нещо по-качествено от това да си пращат детето по 10 часа на детска градина.

# 1 526
И аз се чудя какъв по размери трябва да е тоя кредит и защо така би се натоварило което и да е семейство.

Но да кажем, че бащата взима 1500 лева...ако са заделяли, за да може майката да остане у дома 2 години, това е много време- през тия 2 години се сменя работа, вдига се заплащане, търсят се други източници на доходи. Всъщност най-лесната рецепта за стагнирани доходи е да не се местиш, да не търсиш повече, да не проучваш. За 2г. човек може много да израсне, ако си го постави за приоритет.

# 1 527
Не съм разпитвала какъв им е по размери кредитът. И двамата взимат по около 2000 лв. бруто в София, което си е към 1500 чисто. Да, знам, че вие взимате повече, можете само като си го поставите за цел, да си повишите доходите, но доходите им се водят добри дори и за София в сферата, в която са, и им стигат, ако работят и двамата. Достигнали са тези доходи и тогава е забременяла жената. Не се знае дали биха могли да им станат по-високи, че да изчакват - то не е като да седиш вкъщи, да те издържат и да приказваш за увеличение на доходите.

# 1 528

A не искаш ли като те кремират и после с прахта, някой от хората, които те обичат да си направят татуировка от прахта ти? Да, да, татуировка от прахта ти, правилно прочете.  Laughing

https://curiosity.com/memes/would-you-get-a-tattoo-with-cremated … -popular-pnjvideo
Скрит текст:
Не съм фен на татуси и пирсинг и даже дупки на ушите нямам Grinning  Като бях малка имаше деца ме наричаха"момченце "  само защото нямах обеци .
 Благодарна съм на родители си , че не са ми пробили ушите като малка и са ми оставили правото на избор.
   Относно прахта ми - имам няколко така да се каже родни места и затова искам така . Пък дали ще стане - все ми е тая . Важното е след смъртта да няма нищо - искам си вечен покой и точка Grinning Никакви погребения и плачещи хора - поне за мен .
Да идат на ресторант да се почерпят , че са се отървали от мен и тва е Grinning
   И таз песен да ми пуснат
Скрит текст:

# 1 529
  • София
И аз се чудя какъв по размери трябва да е тоя кредит и защо така би се натоварило което и да е семейство.

Но да кажем, че бащата взима 1500 лева...ако са заделяли, за да може майката да остане у дома 2 години, това е много време- през тия 2 години се сменя работа, вдига се заплащане, търсят се други източници на доходи. Всъщност най-лесната рецепта за стагнирани доходи е да не се местиш, да не търсиш повече, да не проучваш. За 2г. човек може много да израсне, ако си го постави за приоритет.
Хайде да не се лъжем- ще израснеш в очите на слепите!
При средна заплата за София около 900 лева, колко души могат да " израснат" толкова за 2 години, че да почнат да получават по 2 бона поне?
Не виждам как някой с 1500лв. заплата ще плаща кредит, че и ще заделя за майчинство.
Истината е, че има хора, подлъгали се през имотния бум, взели кредит по- голям, отколкото могат да обслужват без да гладуват.
Те, обаче, не са сред тези, които се решават да родят сега.
Раждат хора с по- ниски доходи, но без воденичен камък на шиите, и реално, те могат да си позволят да отгледат детето вкъщи поне до 2 години.
Друг въпрос е, дали майката ще поиска " да жертва кариерата си"...........

Общи условия

Активация на акаунт