Звездни компромати - 280 част

• 95 497
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Венсан и аз го харесвам .Има един силен сексуален заряд този мъж.
Роси Иванова е отслабнала наистина много,не й отива.Лицето й е станало остро и изглежда на изгладняло коте.

# 211
  • bad@ss

Много  Heart Eyes Heart Eyes

# 212
Има един силен сексуален заряд този мъж.
Точно Peace Heart Eyes

# 213
  • София
Ще ми е интересно,ако някой докаже обратното.
Не мога да докажа, но все пак смятам, че устните са й пипани. На младежките й снимки горната й устна е видимо по-малка от долната. След това нещата придобиват друга реалност.  Wink

# 214
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Анджелина устните са изравнявани. Видимо е, че горната е в пъти по-тънка от долната по детски снимки (както е и нормално за хора с кавказка генетика, за абсолютно еднакво дебели устни без намеса в момента се сещам само при Том Харди). Този ефект огромна уста, който го има при нея, е точно заради това изравняване.

п.п. Тонка ме е изпреварила Simple Smile

# 215
Ще ми е интересно,ако някой докаже обратното.
Не мога да докажа, но все пак смятам, че устните са й пипани. На младежките й снимки горната й устна е видимо по-малка от долната. След това нещата придобиват друга реалност.  Wink

И аз мисля, че са пипани, както скоро тук обсъждахме - пипано е внимателно с мярка и вкус. И не само устните.

А не по калъп като на нашите звИздИ!

# 216
  • bad@ss
Аз пък от толкова много фотошопнати снимки единствено се обърках  Tired
Дайте една читава илюстрация "преди и след".

# 217
Определено има разлика

редактирах се Simple Smile Peace

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 13:30 от Spring is my season

# 218
  • Велико Търново
Както каза д-р Георгиев в "На кафе", добрата естетична хирургия не си личи Simple Smile така е пипнато, че трудно се откриват разликите..А не като повечето наши примадони - блъскай, слагай..къде ли не...чак уродливи форми придобиват някои/да не споменавам имена... ooooh!

# 219
Ухото и вече собствен живот живее. Съвсем се е отделило горкото. Joy Joy Joy Николета винаги е пример за некадърен фотошоп.

# 220

Много  Heart Eyes Heart Eyes
Заради такива приказки с големи надежди в събота пуснах един филм, по снимки не ми харесваше, но си викам - явно в движение ще е друго. Никакъв сексуален заряд не видях, даже по снимките тук е доста по-украсен. Нито като лице, нито като тяло ми хареса, и филма не догледах...

# 221
# 222
# 223
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен също не ми е секси Венсан, но аз харесвам по-млади мъже. Иначе нямам проблем с това мъжът да е леко грозноват Peace

# 224
  • София
На мен също не ми е секси Венсан, но аз харесвам по-млади мъже.
А така, да си дойдем на думата!  Grinning
И на мен този Венсан ми идва дъртичък, пък и изобщо не го намирам секси, щото ми е грозник.

Общи условия

Активация на акаунт