Съпруги на военнослужещи - 17

• 63 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Ooo, Колко е хубаво денят да започне с позитивизъм и да предизвика усмивки.. Добро утро, прекрасници!  Heart Eyes
Благодаря ВИ, Момичета, че съм част от тази група.  Hug Hug bouquet bouquet

Аз пък реших, че въпреки че ще бъда при нашите днес ще купя и боядисам малко яйца и за тук в Пловдив, все пак нали това си е нашия дом тук.. а и се развълнувах от всичко споделено из интернет пространството.. тук, във Фейсбук..покрай празника така че, довечера след работа и аз ще се захвана с няколко яйчица за здраве  Simple Smile Sunglasses

Хайде пожелавам ви прекрасен слънчев и усмихнат ден!  Hug

# 361
Добър ден! Да сервирам едно предиобедно кафенце

Патенце, и аз като теб тази година ще съм от мързеливите. Довечера заминаваме и почти нищичко не ми е готово. Едновременно с това трябва да стягам и багажа на момченцето, което ще гостува на баба и дядо за празниците. Преди това на зъболекар...Да видим как ще вляза в разписанието.
Дафиново листче, развълнува ме написаното от теб и ме накара да се усмихна. Благодаря ти!
Фло, представям си драмата на малката принцеса. Но нали ние, жените, сме в състояние да роним сълзи за най-дребните неща, а когато трябва се мобилизираме и без страх си решаваме проблемите...Та и тя така-една мъничка жена  Heart Eyes
Сети, пиши как е минала консултацията. То аз вероятно ще ви чета чак като се върнем, но все пак. Как е твоето юначе?
Димитрова, няма да ви се разминат коликите, казваш. Ще ти кажа какво ме посъветва нашата педиатърка по този въпрос. Моят син беше 9 месеца със зверски колики. Та тя каза така: "Лек няма, ще премине. Сега иска много гушкане, люшкане и здрави нерви". Аз много дълго време му давах вместо вода да пие чай от копър. Дори след като коликите минаха. Има и различни капки, но ти със сигурност вече знаеш. Дано се размине бързо и леко  Heart Eyes
Никито ще е Мастършеф по празниците. Успех!
Лунно цветенце, радвам се, че сте решили проблема. Малко е плашещо как за толкова кратко време ФБ се превърна в неделима част от живота ни. Снимки, статуси, събиране на лайкове...Дори децата не останаха встрани от тази мания. Аз доскоро отбивах атаките на сина ми, но преди два месеца се предадох и разреших да има профил във ФБ. Там обаче е с никнейм и без профилна снимка и профилът му е заключен. Предупредила съм го на непознати да не дава приятелство.
Спирам, че много се разприказвах. Още 40 минутки и отлитаммммммм.........
Прегръщам ви всички и ви пожелавам весели празници! Бъдете здрави и благословени-вие и любимите ви хора!

# 362
Добро утро и от мен,ние с каката ще боядисаме яйцата в събота,а козунаците и курабиите ги оставяме тази година на бабите,че няма да ми стигнат силите и времето

# 363
Патенце, ти за яйцата се чудиш как се наемам да боядисвам, а аз чаки козунак се каня да меся. Вчера се засилих да си купя продукти, но ММ ме разколеба.....да видим докога. Поръчах някакви ръчно правени, които сякаш са скъпи, но след като ги поръчах осъзнах (по 7-8лв за 700-800гр) и в събота ще дойдат. ако не ми харесат - захващам се, харесала съм една рецепта със заквасена сметана.
sad_woman, приятно изкарване! Да се заредиш, да натрупаш впечатления и да си заплюеш нови дестинации!
ОТлитам

# 364
Сети ти си герой Simple Smile Наистина са мн, но пък поне ще си пробвала и ще си знаеш. Моето свеки и почнала да меси и пробва рецепти от един месец. Даже ме увещаваше да ми дала някаква рецепта, която не се меси , а се бърка с миксер или робот. Така и не ме спечели за каузата с козунаците, а и тя мн добре си ги прави, да продължава, защо да и изземам функциите Simple Smile

# 365
Яйца-в събота ще се правят, домашни са ( братовчедка ми ги е донесла) , имало и по - бели ,  но важно е че са истински. ...
 Козунаци-вчера взех от Холандската пекарна 330 гр. за 4.99 лв, абе хубав е....но ще разчитам и на една друга пекарна...

Дунди, кураж и късмет на свекърва ти в борбата с болестта ,но знам и колко е тежко и трудно на мъжа ти , подкрепяй го...много е гадно за него....да не отбивам темата в кофти посока , но като ме връщат едни мои преживявания....

Пате , много е хубаво да си от мързеливите домакини. Години наред го играх такава и си е супер , ама вече се налага да съм по - активна. ...

На всички хубаво време и преживявания  през празничните дни!

# 366
Nikito благодаря за информацията! СетиБети браво на теб - боядисване, месене, нямаш грешка!
патенце-то остави ги да те поглезят и твоето време ще дойде за боядисване, месене, великденски украси...
sad_woman благодаря за кафенцето, ама колко неща си оставила да свършиш в последния момент ooooh!, успех! Приятно пътуване, зареждащо и романтично!!!
I miss you и аз като теб съм много щастлива, че открих тези прекрасни дами от темата, надявам се, че скоро ще се запозная с някоя от тях и на живо!
Весели празници!

# 367
 afwitch   Дали сте ме забравили? newsm78
dimitrova8002 Честита радост! Здраве, щастие и любов за семейството ти.  Hug

Това е месец април.

Скрит текст:

Леко пътуване на пътуващите.
 Hug

# 368
  • София
Ехей, сладурани, събрахте ми погледа Shocked Толкова много сте писали. Пожертвах паркирането до гаджето, за да ви изчета и да си поговоря с вас Wink

Колко е хубаво в нашето блокче!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ и мен зареди с поста си. Благодаря ти миличка. Включвай се по-честичко Hug
АЛБЕНЧЕ, и ние минахме през "лилЯвия" период. Даже едно лято е цветната ми градинка имах насадени доста лилави цветя flower
ДУНДИ, приветствам участието на твоето момиче в инициативите на БЧК. На една баба от КГБ внучката е доброволка и миналата година си поръчах картички, които те бяха направили. Донесе момичето картичките на една наша среща, та и други баби купиха, а детето беше истински щастливо! Е така се възпитават добрина, състрадание, съчувствие, жертвоготовност...Поздрави за борбеният и красив дзвер!
ЛУННО ЦВЕТЕ, аз като ти предложих да ти изпратя бели яйца, ти не реагира.  Simple Smile Можеше да свършим тази работа. А този ФБ никак, ама никак не го харесвам. Абсолютен клюкарник. Навремето щерката ме регистрира, та да виждам снимки и клипчета, които качва. Много рядко влизам там.
СЕТИ БЕТИ и аз да попитам как се развива юначето. newsm32 Как наддава, как расте на височина. Похвала за теб, че си толкова организирана, та си се наела да боядисваш и да месиш. Успех! Миналата година правих този козунак със сметаната. Тази година ще съм класика в жанра Simple Smile
НИКИ, лек път и няма начин да не си изкарате хубаво. travel
ПАТЕНЦЕ, като има кой не се бутай напред. Дръж се на положение Wink preggo
На ДИМИТРОВА продължавам да ѝ се възхищавам. При нея всичко е строго подредено и се случва по план. Браво за дипломната работа! bouquet
I MISS YOU, нали знаеш, че първото яйце е червено и то остава за къщата, като преди това с яйцето направиш кръст на челото на любимият и му пожелаеш да е жив и здрав. Децата са с предимство, но тази година гаджето само ще е с мен, та направо него ще благославям.
САД УОМАН, на всичкият ти зор кога успя и закуска да ни сложиш Hug Зъболекарят не можеш ли да го дадеш на късо? Лек път, гледай, снимай, записвай и после ще разказваш... А ние ще се блещим и ще цъкаме с език Shocked Хора, къщи, салтанати...
КАТИВИТА, днес торбата ми с прегръдки е за теб Hug Hug Hug

Е, стига за сега. Времето, което си бях определила за почивка изтече. Отивам да слагам яйцата да се варят, а аз ще приготвям боите. Опс Embarassed цял ден си казвах да не забравя да си взема ръкавици от кабинета и разбира се, забравих. Старост, нерадост Simple Smile

ПП СГГ, преди няколко дни си мислех за теб, но все си казвам дали не притеснявам момичетата, като ги "побутвам" да пишат. Това всичкото от твоите кадърни ръце ли е излязло? Браво на теб! Ти ли си ги измисляш, или ги гледаш от някъде? Както и да е - прекрасни неща твориш. Радвам ти се Hug bouquet

# 369
СГГ големи красоти! Браво!!!

# 370
  • Варна
Здравейте и от мен.СГГ големи красоти браво на теб имаш златни ръце.За яйцата и козунаците аз оставих всичко за събота,че баткото днес беше на градина и затова реших тогава,а козунаците тази година ще правя за първи път,но понеже не съм много добра в месенето и се изкалпазаних и си намерих една рецепта която се меси само в миксера.Правих преди месец за проба и мога да кажа,че станаха доста добре и на вкус и на вид и заслугата не беше моя,а на рецептата,така че аз ще се вихря в събота.Весели празници на всички ви пожелавам,че незнам кога ще мога да се включа пак. bouquet

# 371
СГГ, страхотни неща.. Браво за търпението и таланта..  bouquet

Фло, Благодаря за съвета, да знам, че така се прави, тъй като и ние все още сме само двама (надявам се скоро да се увеличим, ама както се казва - живи и здрави, Божа работа) ще мацна и аз само  моя мъж тази година..  Party Party

Време да си тръгвам от работа, отивам за яйца, после да измисля вечеря за днес и някога после да боядисвам.. добре че утре е почивка и ще си поспя до по-късничко  Hug Hug Party Party

Приятна вечер на всички  Heart Eyes

# 372
  • Пловдив
Един много сериозен доброволец към БЧК.
Първа акция и вече е по медиите.  Laughing

Скрит текст:

# 373
  • София
Браво на красивото и сериозно момиче на Дунди! Поздрави ли я от мен? Кажи ѝ, че се гордея с нея bouquet
Сега да рапортувам. След обед се занимавах с творчество. Сложих да се варят 30 бели яйца. Фира дадоха 5, като за 2 от тези 5 вината е моя. Този път нищо не им слагах. Нито сол, нито оцет. Зависи си от яйцата. Боите ми са чудесни. От всеки цвят слагам по 2 - 3 таблетки. Червеното от много години не се е случвало толкова червено, а не розовикаво. Няма да изхвърлям боите, ако някоя ги иска, да се обади. Давам ги.
Утре, ако времето позволява ще се разходим до село, а ако ли не, ще го ударим на почивка. В събота ще меся козунаците.
Ще се опитам да ви покажа моето творчество - яйцата. Станаха много красиви. За целта ще ангажирам сина ми. Чак до толкова не съм грамотна Embarassed Малееее, срам!!! По отношение компютрите внуците май са по-грамотни от бабите.
Лека нощ, милички Hug

# 374
Добро утро! Продължавам с Велкденската тема Wink
"Разпети Петък.
От "Осанна!" до "Анатема!"
пътят е кратък..."
На този ден е хубаво да се замислим - кои сме, какви сме и какви са делата ни...
Желая ви много мир и надежда в днешния ден! Нека бъдем по-добри един към друг! Нека вярата и любовта да изпълват сърцата и душите ни!
Бъдете благословени!!!"

И едно кафенце за събуждане.

За да е ясно всичко - това не са мои мисли. Аз съм един скромен плагиат Wink.
Ние ще боядисваме яйца при мама. Слънчев и усмихнат ден easter

Общи условия

Активация на акаунт