Съпруги на военнослужещи - 17

• 63 473
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте! Извинявам се че нахлувам във вашата приятна компания. Имам един въпрос към пловдивчанки. Прочетох това:

Здравейте момичета, ето и едно съобщение от агенцията военни клубове:

На 12.05.2016 г. от 09.00 часа в сградата на хотел “Шипка” - гр. София, бул. “Ген. Тотлебен” №34А, сградата на ВК Велико Търново - гр. Велико Търново, пл. “Майка България” № 1 и административната сграда на отдел “ВК Южен” - гр. Пловдив, бул. “Източен” № 10 стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за страната за сезон “ЛЯТО 2016”. Резервации ще бъдат приемани на място и на следните телефони: 02/92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.

Гледах на картата този отдел ВК Южен ми го да дава по адрес около стадион Ботев. Някой знае ли къде точно се намира?

Благодаря ви!
Светли празници на всички!

# 376
Добро утро!
 bouquet

Flo 51 Това видях в нета, а се получи това, което показах вчера.

Скрит текст:

dundi73 smile3501 на момичето.

dafinov list Мерси за събуждането, аз отварям очи в почивните дни с чаша чай. Simple Smile

Утре ще боядисваме със Светли яйца. Simple Smile

Лек ден на всички.  Hug

# 377
Здравейте  извинявам се за нахлуването в темичката ви,аз съм съпруга на полицай който е от 20 год. в системата и сега ще се мести в БОП ,та  искам някой с мъж който се се прехвърлил в тази служба  да ми разясни как минават дните на съпруга й,отсъства ли,командировки имат ли,незнам и аз как точно да формулирам въпроса,по какъв начин се промениха нещата ,за по добро или по лошо.... newsm12

# 378
Здравейте и от мен,аз днес мислех да се поразходим с децата,а то времето само за спане.Весело посрещане на празниците

# 379
  • Пловдив
Албена, Фло, Сети Бети благодаря ви Simple Smile
"Странните неща" са ми в кръвта на мен - падам си по екстремните спортове и всичко, което е нестандартно Simple Smile hahaha

Дунди, надявам се има все пак някакъв шанс за подобрение Praynig
Възхищавам се на такива деца като дъщеря ти  bowuu   bouquet  Дай Боже и на нашите да успеем, да предадем ценностите, в които вярваме ние!
Прекрасен е "дзвера" Heart Eyes

Лунно цветенце, ако все още не си сварила яйцата - вари ги в смес от 1:1 оцет и вода. После с грапавото на гъба за чинии ги минаваш под течаща вода и стават бели Simple Smile Миналата година го пробвах Simple Smile
Относно неволите на дъщеря ти - има опция за сигурност - при влизане от непознат браузър/IP адрес, да ти праща код, чрез смс и едва тогава те допуска до профила ти - много полезна опция, ако питаш мен Peace

Фло, много мило ми стана като прочетох за терзанията на внучка ти Hug Колко малко им трябва, за да се разстроят... Хубавото е, че също толкова малко им е нужно и да сияят от щастие Heart Eyes

Димитрова, как е положението при вас с Вики?

Дафиново листче, разчуства ме и ти с тези прекрасни думи Heart Eyes

Никито, правилно ли разбирам, че картите ще се продават и в Пловдив? Смятах по телефона да звъня, но ако и от тук може да се вземе - ще се пробвам Simple Smile

Патенце и аз като Кативита, си откарах десетина годинки мързеливата Simple Smile Сега си правя всичко сама... е, за яйцата утре ще си имам и два помощника Joy Дано оцелеят поне десетина яйца след тях hahaha
Тази година ще спестя от ръчния труд за курабийте - поръчала съм, да ми направят, че нещо не ми се занимаваше и с тях Embarassed

СГГ  bouquet ...УАУ... Невероятни красоти си показала  bouquet

Баткото също боядисваха яйца в градината в четвъртък - бях като помощен персонал да помагам и отново отговорността за заснемането на събитието беше моя Simple Smile Голяма веселба и цапаница падна Simple Smile
Вчера цял ден обикалях по задачки: сутринта - на тренировка, после - на дреб в градината, следобед пък обикалях по магазините и така... той деня си отишъл... Днес сутринта пък се събудих рано, рано, та врътнах закуска на децата
Скрит текст:
правих им палачинки, че синковеца ме врънкаше доста време)
закусиха и отидохме в Пазарджик на Острова - голяма забава беше Simple Smile С баткото карахме ролери, малката - покрай нас с баланс-байка, а татито - на пейката да пази багажа hahaha Следобеда легнахме и ние с децата, да си вземем сънчето и сега по нощите, варя яйца аз hahaha
До тук - само 3 жертва, но тъкмо и за салатка ще има Joy

Изчезвам сега, да видя какво стана с втората тенджера, пък довечера ще мина, да ви завия и да загася Hug

Весели празници на всички ви! Бъдете здрави и благословени!

# 380
С благодарност към утрото -
защото ни има
в нечии истини,
в нечии мечти,
в нечие сутрешно тананикане,
(в нечия тиха въздишка),
в нечие очакване за "Добро утро!" с усмивка!
Велика събота е!
Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъкът на любовта и добротата да изпълват живота ни …
Благословен съботен ден!
"Няма по-голям, по-колеблив ден през годината от Велика събота - влачи се, пристъпва бавно, поспира се, прави крачка напред и две назад и няма намерение да се свечери. Призляваше им на постещите християни, когато минаваха край фурните, които благоухаеха; домакините, възбудени, подреждаха къщите, големите огньове горяха, дворовете бяха чисто измити, а сърцата се бяха разтворили и чакаха. Чакаха да залезе вече слънцето и от земята да се възкачи нощта - ласкава, синя, изпълнена с "Христос възкресе".
Никос Казандзакис, "Капитан Михалис"

И кафенцето, разбира се

Това е от мен до другата седмица. Изпадам в нелегалност Wink.

# 381
  • Пловдив
Хей, къде изчезнахте всички. Запразнихте ли вече.
Аз да се похваля с първия си опит за украсяване на яйца с декупаж

и с първите козунаци на дзвера.

малко големи станаха, ама като нямаме форми и печем за първи път ... догодина, живот и здраве, ще ги направим по-малки. И да се оплача от захарта. Човек вече не знае какво купува, уж захар, а не е достатъчно сладка. Трябва да променям дозите в рецептите според ментетата, които ни пробутват.

Светли празници на всички!  Hug

# 382
  • София
Някои са изчезнали, ама други не сме. Ей ме на мен.
Днес беше денят на козунаците. Омесих тесто с 1 кг. брашно. Опекох половината, но нещо не ми се видя да е много бухнал, та на другата половина добавих едно пакетче суха мая. Е той стана като за изложба, ама като не знам да слагам снимки, как ще го ядем сега без да е бил изложен, не знам Wink И яйцата станаха много свежи. В глинени гюведжета направих 2 малки козуначета, с по едно боядисано яйце в средата. Станаха много хубави. Те са за внучетата. Сега започвам да се занимавам с агнешкото. По съвета на една баба от КГБ-то миналата година така го пекох и тази пак така ще го правя. Натривам го със сол и смлян черен пипер, шпиковам го с пресен чесън, слагам го в дълбока тава, наливам топла вода, слагам и малко масло, завивам го здраво с няколко ката фолио и го слагам за 30 - 40 мин във фурната загрята на мах. После намалявам на 90 - 100 градуса, пожелавам му лека нощ и отивам да спя. След 6 - 7 часа е готово. Отвивам го, оставям го да се зачерви леко и... приятен апетит. Правилото е, колкото кг. е месото, след толкова часа е готово.

ДУНДИ, и на теб, и на доброто ти момиче БРАВО!!! Страхотни са и яйцата, и козунаците. Оценявам ги на 6+  Simple Smile Що не кажеш как си ги направила тези яйца?
На всички желая приятна вечер. Hug

# 383
  • София

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ТОПЛИНА И ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВАТА, МИР И СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

# 384
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.
Нека има сила в ръцете ви и вяра в душите ви!
Нека чудото на Възкресението сбъдне всичките ви мечти!
Нека доброто винаги да ви съпътства
 и надеждата никога да не ви напуска!

Прекрасен ден момичета с пожелание за меки козунаци и твърди яйца   easter easter newsm51

# 385
  • Пловдив
Христос Воскресе! На всички пожелавам най-вече здраве.

Фло, все се чудех как ги правят тези яйца. Ама то много лесно било. Най-пипкавата работа е да си изрежеш цветчетата от салфетките /тънки/. Мажеш яйцето с белтък, слагаш отгоре парченцето салфетка и с мека четка мажеш белтък отгоре. Ама четката трябва да е хубава /дзверът отпусна една от нейните, бях й ги купила по едно време, когато ходеше на рисуване/, много мека.

Днес ще празнуваме спокойно, ММ ни пази.  Simple Smile

Hug

# 386
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЙ ТРУДОВИ ХОРА!

ДЖУЛИ, ДУНДИ, ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ. НАЗДРАВЕ!

Времето и то е с нас-слънчево, приятно. Hug Hug Hug

ДУНДИ, ще се пробвам догодина, здраве и живот ( ако не забравя ). Ти ще ме подсетиш, нали? Simple Smile

# 387
  • Пловдив
Христос Воскресе!

Честит имен ден на празнуващите! <-- (защо не ми се вижда надписа?!?)
Честита 140 годишнина от Априлското въстание!
Честит Ден на труда!

...май други поводи няма newsm78 hahaha

Бяхме на обяд в свеки, малките изявиха желание да спят там, а ние с ММ се прибрахме вкъщи Simple Smile Той легна да спи, а аз си скучая, та реших, да мина, да ви поздравя - много празници, много поводи днес Simple Smile
Да се оплача от боята тази година... Всички яйца ми станаха на бели петна, след като изсъхнаха #Cussing out ...с изключение, на тези, които боядисваха децата - тяхната боя беше друга и станаха добре. Догодина оставям всичките те да ги боядисат Twisted Evil Голяма забава им беше, а даже няма следи по стените hahaha
За сметка на това, козунаците ми станаха приказни bowuu даже аз, която не ям по принцип такива неща, неможах да им устоя и опосках едно парче Whistling Утре тренировката ще ми е с двойна продължителност hahaha

Весели празници на всички ви! Бъдете благословени!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 16:36 от sweet_maniche

# 388
"За добрите, благодарните и вярващите,
за обичащите и даващите,
за покаялите се, за простилите,
за раняващите и неблагодарните
(най-вече за тях),
за мен, за теб,
Христос Воскресе!
Светъл празник!"

# 389
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, нека този светъл празник донесе мир,благоденствие и щастие на Вас и Вашите семейства!
Аз съм още при мама и тате.. ММ и той днес пази, утре си отивам на Пловдив, да се "чукнем" и с него  hahaha  Joy
Приятна вечер на всички и хубав и слънчев утрешен почивен ден от мен!!  bouquet  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 23:57 от I miss you

Общи условия

Активация на акаунт