Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен,малко позакъсняла,но сега се прибираме от разходка.Тези дни не успявам да ви изчета всички,но използвам хубавото време,когато го има да излизаме.
 Hug ви всички

# 481
Здраввйте и от мен.. няма нищо ново и интересно при мен.. наминавам само да ви поздравя.. иначе чета редовно всичкоо  Hug Hug

# 482
  • София
Оооо, СЕТИ БЕТИ, радвам се да те видя Hug. Виж как лети времето. Ще се захранвате вече, а? Браво!Поздравления за шофьорските ти умения. Това не е лукс. Това е необходимост. Карай, не бой се момиче. newsm01
Разбира се, че за някои баби се отнася това, че няма да ги отразявам. Не мога да остана равнодушна, когато на такъв велик и светъл празник, какъвто е 9.май, получавам "оферта", че ако искам мога да се сдобия с автограф от истински нацист, воювал при Сталинград, който на всичките си 90 години бил готов пак да се бие. Боже, Боже!!!Само огромното ми уважение към вас и недолюбването на нецензурни слова ме възпира да не го изпратя там, от където се е появил на бял свят. Та такива ми ти работи по света и у нас. Simple Smile
ДИМИТРОВА, как е малечка? Слушка ли? А каката?
Майчетата се отчетоха. Бебоците растат. Татковците помагат ли? Wink
Сега е ред на Патенцето да се яви на рапорт. preggo
Май пак се поразгорещих. Ама къде да споделя, ако не тук? Simple Smile
А какво ще кажете за блока, съставен само от момичета, на вчерашният парад? Красавици!!! Дори полите им бяха на едно ниво. Недостижими са...Знаят да се веселят, знаят и да се бият!
Отивам да спретна нещо за вечеря, че нали знаете-гладен мъж по-лошо и от татарски нашественик Wink
Хубава вечер!

# 483
  • Пловдив
Да намина и аз да ви проверя. Днес синът на ММ се добра до американската виза. Но доста деца не са имали късмет и са им отказали. Сега остава да събере багажа и, както казва една моя позната, с Господа напред и здравей Ниагарски водопад. Тайничко му завиждам за приключението. Нищо че ще работи цяло лято.

Фло, не им обръщай внимание. Тя простотията не ходи в гората, а по хората.
За дзвера питаш. Утре в програмата им влиза това. Дано да успея да отида и аз. Звучи вълнуващо.

http://news.plovdiv24.bg/639454.html

другата седмица имат самостоятелен концерт и на 24 тръгват.
първа спирка - Солун. Концерт в университета, ще спят в девически манастир край града.
на следващия ден имат разходка и през нощта са на ферибота. Дано гърците спрат да стачкуват.
После 3 дена в Италия. Абе и на нея лееееекинко завиждам. Обичам да пътувам. И така ще има две седмици ваканция.

Ако някой види свободните карти на линия, да надува тръбата за сбор.
Лека вечер на всички.  Hug

# 484
Добро утро на всички,
Исках да сложа кафенце,ама съм през телефона и още не съм се усъвършенствала..
Аз съм малко болничен тези дни и рано рано съм на линия тук.. та си рекох да ви поздравя..
Пожелавам Ви хубав,усмихнат и слънчев ден!  Peace bouquet

# 485

Добро утро с усмихнато кафе!
I miss you изпревари ме, докато да направя и сервирам кафето Embarassed. Защо си болничен? Фло надникнах в темата на бабите, снощи, за да видя пътеписа. Днес ще продължавам да чета - много добре написано и хубави места е посетила съфорумката! Дунди дано успееш да отидеш да послушаш хоровете! Разказах на моята дъщеря за "обучението" ви преди отиването във Франция и тя каза, че и тях са ги "обучили" така Laughing. Ще стискаме палци за твоето момиче да случи на хубаво време през пътуването си. Моята племенница другата седмица заминава, също за Америка на бригада. Миналата година бе до Ниагарския водопад сега ще е на др място. На нея бързо са и дали виза.
СЕТИ БЕТИ успех със захранването - кой метод си избра и от кой месец ще го започвате?
dimitrova8002 пожелавам ви хубаво време, за да се разхождате с малкото момиченце и каката.

# 486
  • Пловдив
Минавам само да се отчета - добре сме, чета ви Hug
Програмата ми пак е претоварена тези дни, та ще съм кратка Simple Smile
Вчера направихме най-сетне традиционната вече пролетна фотосесия Simple Smile Не, че не ги снимаме постоянно, но друго са си професионалните кадри Simple Smile
Сега сме при нашите на гости - има чествания по случай Априлското въстание и Освобождението на Брацигово - баткото няма търпение, да започне "битката" Simple Smile

Утре, ако не забравя, ще звъня за карта - искаме за Сарафово някъде в периода 10.07-30.08... Дано има нещо свободно и успея да взема... И понеже за пръв път ще се пробвам - какво трябва да им кажа като данни newsm78

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 487
  • Пловдив
Добро утро,
мерси за усмихнатото кафе. Нека денят на всички да е усмихнат.
Тук пак са се надвесили едни облаци, дано се разнесат.

sweet_maniche, имената, номер на военно формирование и ЕГН-та.

И аз чакам списъците да видим какво е останало. Дано направят като миналата година и да пускат нов всеки ден. Че първите няколко дни да се свържеш по телефона, си е чисто геройство.
Но за Срафово по принцип винаги има карти и то за всички смени.

# 488
  • София
Хайде и аз да си взема от усмихнатото кафе на АЛБЕНКА. Потрудила се е миличката Hug Спасибо Wink
ДУНДИ, сигурно ще бъде хубаво на концерта . Дано времето не изиграе лоша шега... umbrellaВсе пак, вземи си чадърче. На покорителят на братска Америка, на добър път. Жив и здрав да е!
I MISS YOU, хич и не си помисляй да се разболяваш! Заповед!!! Wink
МЪНИЧЕ, питаш какво трябва да им кажеш като данни, за да получиш карта за морето. Как какво? Гръдна обиколка, талия и ханш... hahaha Joy Joy Joy
Гушкам ви и хуквам по задачи.

# 489
sweet_maniche, имената, номер на военно формирование и ЕГН-та.
И аз чакам списъците да видим какво е останало. Дано направят като миналата година и да пускат нов всеки ден. Че първите няколко дни да се свържеш по телефона, си е чисто геройство.
Но за Срафово по принцип винаги има карти и то за всички смени.
Имената и ЕГН-тата само на военнослужещия ли или на всички, които ще почиват с него?

Flo 51 отивам да се меря, че да се класирам за карта Joy.

# 490
  • Пловдив
На всички, нали така се определя какво се плаща за децата - кой безплатно, кой на 50%, кой на 100%.  Peace

# 491
Албенка, имената и ЕГН-та на всички почиващи (както и родствената  връзка Laughing) -за да може да се сметне цената на картата.
 Опс....закъснях...Дунди ме изпревари...

# 492
  • Някъде в Европа...
Мъниче,да не те отчайвам,  но е много трудно първи ден да се включиш по телефони до Агенцията. Известно време бях централистка в едно поделение - три телефона нон-стоп вървяхме постоянно (сименски, бяхме нагласили и бутона като се освободи линията,  да ни извести) и не и не, постоянно заето. Но на по-късен етап се успява,  защото постоянно има отказали се. Плащането е до 5 дни и ако не платиш, пак излиза картата на пазара.. Тогава бях хванала някакъв период, в които се появяваха карти и на доста колеги навзех... Постоянство му е майката Simple Smile

При мен нищо ново. Вчера родителска среща - куца ни дисциплината,  в учението - перфектни. Донякъде ме плаши това - много си е повярвал синковецът ми, че е голям, не търпи чуждо мнение, а е на прага едва на пубертета.. Тартор е в класа..То в такива времена живеем,  че вътрешната ми нагласа казва, че не е добре това,  но виждайки какво е обществото ни и живота ни, донякъде съм доволна..Не знам при вас как е, но аз все по-често се хващам,  че я има тази вътрешна борба в мен, по отношение на възпитанието на детето ми и често се чудя, че нито начинът, по който аз съм възпитавана, нито пък това, което е сега начин за успех, е правилно и полезно за него... Човек на реда и контрола съм (донякъде е заслугата и на армията) и все по-често съм притеснена от факта,  че изтървам положението с възрастта на детето, което е и нормално, де, но аз се чувствам некомфортно..

# 493
AIR, не се самообвинявай. Няма как децата ни да бъдат като нас. Ние и досега си имаме различия с възпитанието на децата с ММ. Аз съм по-либерална, но той много се вживява на тема ред и дисциплина ( къде от армията, къде от строги родители учители от онова сериозното поколение). Средата също е много важна, училището като цяло. Но  най-важното си остава да са живи и здрави.

# 494
Здравейте, момичета! 

И аз се вълнувам от свободната продажба на карти. Препоръчайте ми коя база ще е удачна за нас. Досега сме били само на ВПК Север и сме доволни, но сега искаме малко да разнообразим. С дете на 4 год. сме и затова не ми се върви дълго до плажа. Басейнът не ни вълнува особено, но пък искам наблизо да има къде да се разхождаме пеша следобед и вечер.

Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт