САД УОМАН, стегна ли багажа? Едно време, когато пътувах, два дни преди пътуването багажа ми беше готов. Оставаше ми време да се правя на красива и на път да тръгна отпочинала, спокойна. Сега нещо се изкалпазаних, та все в последният момент действам.

ДИМИТРОВА, бъди упорита. Не се отказвай. Успех!

ДУНДИиии, съжалявам и аз. Дано жената си има дни, да си поживее. Както казват старите хора: Има ли век, има и лек.
Похвала за твоето момиче, че се наема да меси козунак. Браво! Предай ѝ поздравите ми 
МЪНИЧЕ, много сладурски снимки си ни показала. И с късата косичка пак си хубава.

АЛБЕНКА, днес торбата с прегръдките е за теб

ЛУННО ЦВЕТЕ, аз най накрая се сдобих с бели яйца. Да ти изпратя ли?

Днес бях в детската градина на внучката, на тържество. Тя беше пеперудка. Каза си текста много хубаво, танцуваха с щурчето, но към края крилцата ѝ нещо се изкривиха, тя не можа да си ги оправи и когато дойде време да изиграят едно хорце, тя се разплака. Хем тропка хорце, хем търкаля сълзи като град...
Хайде сега лека нощ. Утре ще боядисвате ли яйцата?
Чак на есен, ако слушаме. Що да няма целогодишно? Ако искам и през юли мога да се отоплявам. Нали си го плащам. Е да, ама не 
Децата отиват при сватовската рода, а ние като изоглавени. Имаме 100 идеи къде да ходим, но от яйцата и козунаците не се отказвам. Ще боядисвам, ще меся. Дори да си останем у дома, пак ще ни е хубаво. 

трябва да се върна да видя каква е тази игра. направо ти завиждам за енергията! Изглеждаш стра-хот-но! Прическата не съм видяла, че то май на всички снимки си с шапка, но после от компютъра ще погледна пак, на по-голям екран.