Нашата карта за почивка мина скорострелно на заден план. Освен ММ, болен се тръшна и синът му, а в сряда трябва да лети за САЩ, т.е. трябва да го вдигнем на крака. Ако днес не е по-добре, направо минаваме към тежката артилерия с АБ, няма време за чакане. Не стига, че си е глътнал граматиката от притеснение, ами сега и температура. И са оставили куп неща за вършене в последния момент, ама не слушат. Фло, ще трябва да яхна метлата. Не съм джи-пи, ама мога стана на ...

Дафинов лист, твоят син замина ли?
Тази сутрин разгледах снимки от изпращане на 12 клас в ЕГ Пловдив. Имаше девойки направо с бални рокли и младежи с къси панталони и униформени ризи.
Виванка, къде си? Свърши и твоята одисея с 12 клас, нали? Хайде да се успокоиш и ти с един проблем по-малко. Не се обаждаш, сигурно си затрупана. И за наборката на моя дзвер нищо не казваш. И за малката ти принцеса.
Другата седмица стискаме палци на абитуриентите и на седмокласничката на Лунното цвете. Малей, само като си спомня на какъв зор бях миналата година по това време ... Успех на децата, сигурна съм, че ще се справят.
Албена, поздрави на холандчето и после да разказваш как е минало гостуването. Предложихте ли му да опита боза /досега нямам случай някой французин да я е харесал
Ей, какъв роман изписах. Лек ден на всички. Аз съм на тръстиката.

ви всички и за сега ви оставям,следобяд като се приберем ще се включа пак

както и Дунди ме посъветва.. 
. Да се надяваме, че е на по-добро място. Специално за теб много