Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Добро утро, нямате изчитане. Много сте писали.
Нашата карта за почивка мина скорострелно на заден план. Освен ММ, болен се тръшна и синът му, а в сряда трябва да лети за САЩ, т.е. трябва да го вдигнем на крака. Ако днес не е по-добре, направо минаваме към тежката артилерия с АБ, няма време за чакане. Не стига, че си е глътнал граматиката от притеснение, ами сега и температура. И са оставили куп неща за вършене в последния момент, ама не слушат. Фло, ще трябва да яхна метлата. Не съм джи-пи, ама мога стана на ...  afwitch

Дафинов лист, твоят син замина ли?

Тази сутрин разгледах снимки от изпращане на 12 клас в ЕГ Пловдив. Имаше девойки направо с бални рокли и младежи с къси панталони и униформени ризи.  ooooh! 

Виванка, къде си? Свърши и твоята одисея с 12 клас, нали? Хайде да се успокоиш и ти с един проблем по-малко. Не се обаждаш, сигурно си затрупана. И за наборката на моя дзвер нищо не казваш. И за малката ти принцеса.

Другата седмица стискаме палци на абитуриентите и на седмокласничката на Лунното цвете. Малей, само като си спомня на какъв зор бях миналата година по това време ... Успех на децата, сигурна съм, че ще се справят.

Албена, поздрави на холандчето и после да разказваш как е минало гостуването. Предложихте ли му да опита боза /досега нямам случай някой французин да я е харесал  Laughing/. И ако имате отнякъде нашенски домати ... умират за тях, ама пусто, много е рано. Че в техните супермаркети всичко е с вкус на пластмаса.

Ей, какъв роман изписах. Лек ден на всички. Аз съм на тръстиката.  Wink

# 631
Добро утро в работната събота!

Аничка , ти откъде си? Като каза абитуриенти та си викам за къде ли става въпрос (нали ми приоритет сега).

Довечера сме на  театър, дано не го отменят пак ,че нещо взе да ме съмнява политиката на този частен театър.....

Дунди, младежа за първи път ли ще е в САЩ? А той какво учи?

И да бе , на Лунно цвете ще е двойно , даже 7 клас е по - голям стрес ,защото както казваше една приятелка - 7 клас е един път, зависят следващите 5 години, а студент можеш да ставаш всяка година като завършиш училище.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:42 от kativita

# 632
Анничка,първо добре дошла при нас,надявам се да ти е приятно с нас,вземам си от кафенцето и се стягаме с децата да ходим на фолклорния фестивал,музиката вече се чува.
 Hug ви всички и за сега ви оставям,следобяд като се приберем ще се включа пак

# 633
  • Пловдив
kativita, за първи път ще е в САЩ. Досега е бил на стаж в Германия в края на 12 клас. Хареса му Карлсруе. после се пробва в една фирма пак в Германия, но в Източна Германия и "избяга" от там. Та се "качи" на последния влак за записване в ТУ Пловдив. Добре, че имаше 5,60 на матурата по физика, та го приеха в "Компютърни Системи и Технологии". Докато се ориентира в обстановката, не остана време да мисли за бригада в САЩ след първи курс. Но тази година, с малко ръчкане от моя страна, се нави. Дано да има късмет.

То днес и утре и в Пловдив има събор. За първи път се организира. Ама аз съм на тръстиката. Може довечера да наобиколим, ако имаме време и сили.  Simple Smile

# 634
Всички мои познати и роднини, които са били на бригада в САЩ са много доволни.  Даже като се замисля никой не се е оплакал от нещо там. Виж в Англия -оттам всички са недоволни и никой не повтаря. Успех му желая!

Е , браво днес всички сме с културна програма....
На мен един почивен ден винаги ми е малко. ...

# 635
Добро утро! Не знам колко е добро, като е работен ден, но предлагам да му се усмихнем и да му се наслаждаваме, дори от тръстиката  Simple Smile
Аничка, сърдечно добре дошла при нас! Пропуснала съм представянето ти, за което се извинявам, но отсъствах от блокчето. Надявам се да се чувстваш уютно тук и бързо да станеш една от нас.
Кати, по-добре ли си? Емоционално, имам предвид. Доста ти се събра-абитуриент, болно детенце...Но ще се справиш, сигурна съм. Пак да питам с риск да стана досадна-тоалет намери ли си?
Лунно цветенце-успех и попътен вятър и на твоето момче!
Дунди, стискам палци да вдигнете момчето на крака и да замине спокойно!
На всички момичета, които успяха на си вземат карти по телефона-честито! Да си изкарате прекрасни  и незабравими почивки! На тези, които все още не са се свързали-успах и не се отказвайте!
Днес и ние мислим да посетим фолклорния събор в Пловдив. Ще видим само докога ще съм на тръстиката. И в Стария град днес ще е интересно, но не мога да огрея навсякъде.
Спирам и скачам в тръстиката. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 636
  • София
Ооо, привет военни красавици.
Новобранец АННИЧКА сервирала кафе Simple Smile. Взимам си и аз. Момиче, внимавай, ще вземе да ни хареса и ще те назначим за главна кафеварка Wink. Ще се наложи да вариш кафе до тогава, докато към нас не се присъедини следващата новобранка.
Милички, много сте изписали, всичко съм изчела, но нямам време за коментари. И все пак.
Вълнувам се заедно с ЛУННО ЦВЕТЕ и КАТИВИТА - абитуриентските мами.
Мисля за болните юнаци на КАТИВИТА и ДУНДИ, и за мома I MISS YOU. Всички бързо, ама много бързо да оздравяват, че идвам със спринцовката costumed050
Тези, които вече са скочили в тръстиката, бързо да тръстичат и да бягат у дома.
Тези, които ще се отдадат на кОлтурни мероприятия на открито, да имат хубаво време Nature Sunny
Някой казал ли ви е днес, че ви обича? newsm51

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 13:39 от Flo 51

# 637
  • Ямбол
Добро утро или по точно Добър ден!
Аз докато се натуткам и гледай обяд станало...Simple Smile
Добре дошла все пак на Анничка, кофти начало като че ли имаше в нашата групичка, но все пак да знаеш не сме страшни и заядливи....даже напротив.... Hug Hug Hug
Ех, като ви слушам доста далеч съм от абитуриентската треска, но пък съм с вас в емоциите....
Болните, да оздравявате, че времето се оправи и с тези температури хич не е комфортно. Така говоря , ама и аз от няколко дни имам една дразнеща кашлица, не знам от къде се взе, но не й обръщам внимание пък да видим къде ще му излезе края.
Мисля си, само един почивен ден, пък как ми се ходи някъде, ама нямам шанс, моят ММ утре е дежурен ииии ще щъкам с децата на местно ниво Simple Smile
Значи, Фло ,казваш бързо да тръстичим, е как да стане...тези нашите и през ум не им минава да сме на съкратен работен ден, а навън е такова хубаво времееее ..Остава да си дремем тука  и да си поработваме , та така...

# 638
Ето ме и мен.. лежа и се топля в моята "сауна" (ел. Възглавницата)  hahaha както и Дунди ме посъветва..
Днес мисля пак да сменям цвета на косата.. омръзна ми това червено, ще се опитам да си върна кестенявото в домашни условия.. при провал ще отивам на поправка Simple Smile
След като се видя дали ще приличам на нещо,ще отскочим до Събора да видим какво е положението..
За утре съм планирала една разходка до язовир Въча, ама късния след обяд.. ще видим дали ще стане плана.. хайде :* от мен, после пак ще се включаа Wink

# 639
Ехоо,ние се върнахме,беше много интересно и времето беше с нас.Нашата баба пя,пяха и танцуваха много дечица,иамше алея на занаятите,каката беше очарована от всичко и много доволна.Като се прибрахме беше толкова изморена,че легна да спи-нещо което се слува много рядко

# 640
Добър вечер и от мен!
Сърдечно благодаря за радушното посрещане, момичета!  Hug
kativita, от Търново съм, а тук правят ремонт на някои улични участъци. Градът най-грубо казано се свежда до две основни улици, така че съвсем буквално абитуриентите са навсякъде  Simple Smile
Иначе ММ е военнослужещият, аз съм НгВС  Mr. Green
dundi73, kativita - бързо оздравяване на вашите момчета. I miss you и danity_79 - на вас също. Вземайте мерки навреме, че да не става по-зле. Ние миналия месец почти целия го изкарахме "в серия".
sad_woman, много хубави места сте посетили. Благородно ви завиждам  Simple Smile
Flo , ще варя кафе, 'що да не варя  Laughing Че и хубаво го правя - няма да се оплачете  Laughing
Ей, dimitrova8002, ти си майка героиня направо. С две деца, и по мероприятия ги водиш, мернах, че и учиш... Браво, моите адмирации  bouquet
А пък нашето кОлтурно мероприятие замислено за днес се провали. Има гостуващ цирк, малкото диване три дни мрънка и врънка, а днес 20 мин. преди да тръгнем си седна на ината и каза "Не искам!" И тъй като от сутринта върви по ръба на търпението ми, се съгласих с облекчение направо  Mr. Green  Иначе майка му хубаво се беше наточила да гледа цирк  Blush

# 641
Момичета здравейте !
Едвам успях днес да се свържа и да запазя карта. Звъня три дни нон-стоп и днес случайно успях ... Всичко за юли и август беше заето,  та в крайна сметка взех карта последна смяна. От 20.08. за Адмирал. Запазих апартамент, изглед море. Ще ходим двама възрастни и децата - близнаци на 2 години.
До сега сме почивали в Созопол и Несебър.Идея си нямам как е положението на север. Може ли да помоля за повечко информация от тези,  които са почивали в Адмирал - далеч ли е плажа, как е детският басейн, има ли площадка детска,  храната, стаите/апартаментите - интересувам се от всякаква информация, защото ми е притеснено заради това, че дечицата са все още малки ... Ако някой има и снимки ще се радвам да ги видя Wink
Има ли фейсбук страница на ВПК Север за споделяне на мнения, защото откривам само на Несебър, Сарафово ...
Благодаря за търпението, че ме прочетохте ...

# 642
На нас вчера ни предложиха Фрегатата а Адмирал нямаше нищо, който е по-хубав и близък до плажа.

Иначе хотела си е ок, плажа ти е на 30м от хотела, басейна също. Храната и тя. Само апартаментите не знам колко са големи,  имате голям късмет че са ви дали апартамент, защото децата са малки.

# 643
О , Аничка знам ги улиците на Търново-болярка съм Laughing.....аз понякога прекалявам в темата с превъзнасянето по старата столица ,но много си ми е любим.....То вече толкова малко войска има в района, та нищо чудно да се окажеш съпруга на някой познат....  Simple Smile

Ако не греша  AIR и ФЕЙщица са били в Адмирал. Някой друг твърдеше ,че стаите там са много тесни , другото Сесил го е описала.

И моя театър се провали за втори път.....даже го свалили от афиша вече....Рано е още в Бг да има частни театри , не им се получава...

Обаче пък днес юнака е добре , докато ни нямало и сандвич си направил (че нали баткото реанимира след тежката нощ и спи цял ден). Дано се разминем с това....

# 644

Добро утро, сладурки!
Много пишете, не смогвам да ви изчета. Честито на тези, които имат карти за почивка. Болните да оздравяват!
dundi73, синът ми лети на 27 рано сутринта. Още нищо не сме приготвили, аз вече съм стресирана, но той си е спокоен. Дано оздравее момчето по-бързо. И мен от това ме е страх най-много - болестите. Купихте ли лекарства? Там лекуват основно с парацетамол и трябва да има в себе си. Къде отива той?
Фло, съжалявам за братчето ти Sad. Да се надяваме, че е на по-добро място. Специално за теб много  Hug Hug Hug.
Бени, как е с холандчето? Нашето ядеше всичко без проблем и много му хареса тук, но имаше и деца от групата с много  претенции.
На всички, които не съм споменала много  Hug Hug Hug. Слънчева и усмихната неделя. Аз започвам да newsm79 wash hang 1dishes newsm71

Общи условия

Активация на акаунт