Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 812
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Аз си пера светли дрехи с прах Ариел за бяло и не ми дреме. Свекито ме гледа като теле в железница. А тя пере със савекс и нощниците от родилно, които бяха с коластра и кърма целите, както ги е пуснала, така ги е извадила, мазните петна седят, вика те с прането ще паднат. Дай да чакам аз 5 изпирания, че да паднат. От групата научих за детския прах на DenkMit и само чакам да свърши това Тео и почвам и детските с него, не понасям петна на изпрани дрехи. Първоначално купих течен на Frosh за детенцето ми, едно петно от кърма не може да излезе, кво остава за пюрета и ак*та нз. Добре, че попаднах на тази група, вече няма да купя течен прах.

# 286
Утре може ли да се пере ?

# 287
Здравейте, изпрах <чисто нова> памучна роклята на бели и черни цветя  в ретростил и червената синтетична подплата <или по-скоро като набухваща подпола> пусна розово около колана, където е пришита. Разпрах я после, но след дъжд качулка....С какво да махна розовината? Изпрах я с течно ОМО за цветно пране на 40 градуса.... Препарат за петна дали ще помогне или само ще фиксира петното? Може би трябваше да я дам на химическо, но не изглеждаше такъв случай и се наложи да я изпера заради котешките косми, които бяха полепнали в ателието , където я дадох за корекция....

# 288
  • На ръба..
Ох, ами и аз така ще направя, ще пера светлите дрехи с него и ще взема още един за тъмните, не исках че нямам къде да ги съхранявам ама пък ММ отворил набързо праха да го подуши...ще ме умори Laughing
Мерси дами, ще дам после отзиви как се държи при мене праха.

# 289
  • София

По принцип днес нищо не се прави, ама аз вече пуснах пералня и миялна. Лошото е, че времето е лошо, а имам много пране!

И се чудя какъв омекотител да си взема.

За Ариела - не бих посмяла да пера цветно /черно, червено, т.синьо, зелено/ с него.

# 290
  • София

За Ариела - не бих посмяла да пера цветно /черно, червено, т.синьо, зелено/ с него.
Редовно - не, разбира се, но от време на време не причинява никакви щети.

# 291
Ох, ами и аз така ще направя, ще пера светлите дрехи с него и ще взема още един за тъмните, не исках че нямам къде да ги съхранявам ама пък ММ отворил набързо праха да го подуши...ще ме умори Laughing
Мерси дами, ще дам после отзиви как се държи при мене праха.

Много сладък този мъж...разсмя ме, представих си го как души Laughing Предполагам му е харесал аромата, мен лично точно този със синьото цвете много ме кефи, с него не слагам и омекотител.. Peace
Аз днес пусках три перални...

Аз намерих Денкмит ултрасензитив праха в нашия ДМ...те го преместили , а аз се бях отчаяла, че вече не зареждат от него Mr. Green

# 292
  • София
Има ли доволни от тема за бяло?

# 293
Здравейте, изпрах <чисто нова> памучна роклята на бели и черни цветя  в ретростил и червената синтетична подплата <или по-скоро като набухваща подпола> пусна розово около колана, където е пришита. Разпрах я после, но след дъжд качулка....С какво да махна розовината? Изпрах я с течно ОМО за цветно пране на 40 градуса.... Препарат за петна дали ще помогне или само ще фиксира петното? Може би трябваше да я дам на химическо, но не изглеждаше такъв случай и се наложи да я изпера заради котешките косми, които бяха полепнали в ателието , където я дадох за корекция....
Имах почти същия случай. И аз разшивах. Обаче с праха за пране сложих и една четвърт прахче Сноу за избелване и боядисаното се махна.

# 294
  • София
Има ли доволни от тема за бяло?
не ме  е впечатлила, не само тя, ами и другите теми.

# 295
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от прах Тема. Пробвала съм този: https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85+%D0%B7%D … liI-wbKtoZu61M%3A Прането ми е изпрано отлично и не мирише като Ариела /слава Богу/. Можеш да пробваш с малка кутийка. Не стига за 3 пранета, както е написано, но поне можеш да решиш дали ти харесва.

# 296
Аз си пера светли дрехи с прах Ариел за бяло и не ми дреме. Свекито ме гледа като теле в железница. А тя пере със савекс и нощниците от родилно, които бяха с коластра и кърма целите, както ги е пуснала, така ги е извадила, мазните петна седят, вика те с прането ще паднат. Дай да чакам аз 5 изпирания, че да паднат. От групата научих за детския прах на DenkMit и само чакам да свърши това Тео и почвам и детските с него, не понасям петна на изпрани дрехи. Първоначално купих течен на Frosh за детенцето ми, едно петно от кърма не може да излезе, кво остава за пюрета и ак*та нз. Добре, че попаднах на тази група, вече няма да купя течен прах.
Ужас,как може някой да пере със САВЕКС  Shocked Mr. Green #Cussing out

# 297
Много ми допада аромата и трайността на Lenor Aromatherapy Exotoc Twist (зелено шише с цветя). Взех го от Кауфланд, защото беше на промоция миналата седмица и определено много ме изненада от към свежест и трайност.

# 298
  • SF
Имам рокля, която е бяла в горната си част и черна в частта на полата. Изпрах я в пералнята на 40 градуса и бялото посивя. Как да го направя отново бяло и свежо? Прах с течен персил и НЕ сложих кърпички за улавяне на цвета. Роклята не става нито за бяло, нито за черно пране - точно половината е черна, а другата бяла. Платът е синтетичен, плътен.

# 299
  • София
Ужас,как може някой да пере със САВЕКС  Shocked Mr. Green #Cussing out
И аз се чудя защо го купуват хората... Забелязала съм даже, че по-възрастните хора си купуват от малките кутийки, които са крайно неизгодни. Един Ариел на хубава промоция е с цена почти като Савекс на редовна цена, ноо... Явно за някои хора грижата за дрехите не е приоритет и купуват с носа си.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт