Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 809
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Е, то и в лидълската брошура пише "почистващ" продукт, а се оказва, че продукта е за измиване Wink
Чети етикета Peace
Измиването не е ли почистване? newsm78

Ставаше въпрос за душ гел, обозначен като измиващ продукт..
 Момичетата се чудеха дали е със или без измиване, тъй като почистващ продукт обикновено е без измиване...ама ето на-с този се къпем даже.

# 346
Много сложно стана Mr. Green
Ставаше дума за ИМПРЕСАН-ще си го купя,защото досега не съм си пускала дрехите с дезинфекциращ препарат вместо с омекотител #Crazy
А за омекотителите четох,че са един вид мазнотия,която остава по дрехите и се цапат по лесно после,събират повече мръсотия  Sick newsm78

# 347
Минавам набързо с един въпрос от моя позната: Ултрасензитив на ДМ или Сано Максима Сензитив. Кой пере по-добре?
Аз нямам опит със Сано и не мога да и помогна.

# 348
Ултрасензитива пере много добре. Саното го ползвах отдавна, и не помня вече. Аз съм за ДМ-ския Peace
Но каквото и да избере от тези двете, няма да сбърка.

Fu*k Off, да, омекотителите остават по повърхността на дрехите. Peace Затова не са цвете за мирисане, и не е много препоръчително ползването им, особено що се касае за детско пране, но.... има и хора, пристрастени към ароматно и ухаещо пране, които не могат да се откажат от него.....като мен Laughing

# 349
Какво ухание, Тета? Миризмата е на застояла стая с чеиз и манджа. Мои приятелки ( културни жени, но със страст към купуване на тия миризатори) след втория час след обличане миришат на прикрита бедност. Лошото е, че не усещат. Въобще не са соц. слаби. В никакъв случай на бебешки дрехи!

# 350
Какво ухание, Тета? Миризмата е на застояла стая с чеиз и манджа. Мои приятелки ( културни жени, но със страст към купуване на тия миризатори) след втория час след обличане миришат на прикрита бедност. Лошото е, че не усещат. Въобще не са соц. слаби. В никакъв случай на бебешки дрехи!

Не ти разбрах поста, честно.

А може твоите приятелки да ползват евтини прахове, които не изпират добре.

Аз ползвам единствено Сано концентрат, за детето-без.
Има евтини и сладникави омекотители, които наистина простеят. По-точно-евтини миризми може би, така да се изразя. От един Савекс розов омекотител буквално ми се повдига...Но има доста свежи и приятни.
Та миризми и миризми има Peace

# 351
Разбрала си го. Когато се залага на препарати в мръсна пълна пералня на нисък градус с малко вода марките са без значение. Пахне си на химия и на прикрита...леност. Две дами са, при последното ми мрънкане споделиха: Форест и Силан. Вода, хора, вода 😊

# 352
  • София
 Laughing Бих добавила - задължително на кратка програма! Ако има 15-минутна - отлично, а като измислят и 5-минутна, рахатът ще е пълен  Laughing
Все си мисля, че дрехите няма да миришат на непрано, дори да се ползват евтини прахове, ако се пере на разточително дълга програма от 2 часа, примерно. А и честно казано, "евтин" прах е доста относително понятие, като се има предвид, че почти постоянно по магазините има намаления на реномирани марки и цената им става съпоставима с "евтините".

# 353
  • София
Дами има ли някъде намален Ариел?

# 354
Влизам да кажа, че успях да изчистя петното от шоколад със Спот. С него, обаче съм опитвала да чистя стари петна и не ми се получи.

# 355
Дами има ли някъде намален Ариел?

Някой по-назад писа за Била, че има намалени от старите опаковки на Ариел...

# 356
  • София
Аз установих, че 40 градуса ми е малко за цветните на малкия. Има някои специфични замърсявания и миризми, които не мога да махна. Обаче пък цветно на 60? newsm78 Пера с прах за цветно. Или да сменя праха? newsm78

# 357
  • София
С какъв прах переш... айде да кажем за някои петна... но пък миризми да не се отмият на една хубава програма с прах и плакнения на 40, нещо ми е съмнително положението.
Петната може да обработваш и предварително, може да включиш и предпране.

60 градуса рискуваш да се свият, усучат, захабят и т.н. по-бързо дрехите, но пък бебешки и детски дрехи и без друго се носят по няколко месеца и  стават малки, та няма да им съкратиш кой знае колко живота.

# 358
  • Варна
Имам един такъв въпрос. Купувам най-различни омекотители, уж все с хубави наситени аромати - Ленор и подобни и като изпера дрехите усещам аромата, но като ги метна в сушилнята и като ги изкарам почти не се усеща аромата:( Къде греша?

# 359
Аз установих, че 40 градуса ми е малко за цветните на малкия. Има някои специфични замърсявания и миризми, които не мога да махна. Обаче пък цветно на 60? newsm78 Пера с прах за цветно. Или да сменя праха? newsm78

По-напред писах, че пера всички детски дрехи на 60 градуса на 3-часова програма с допълнително плакнене. Махат се петна от храна и други замърсявания на няколко дни без предварително третиране. Ако има дънки или други тъмни дрешки, слагам по една цветоулавяща кърпичка, за да не се пренесат цветовете. Детското пране не го сортирам на бяло и цветно, защото 80% е с ярки цветове.

Общи условия

Активация на акаунт