Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Ако говориш за Омо, това, за което са положителните отзиви е само за бяло. Ариелът, който ползвам е само за бяло ири колор - за цветното. Аз лично не пера с универсален препарат, защото нито бялото ми харесва как е изпрано, нито на цветното цветовете след няколко ползвания.

# 631
Тези, които ги дават и за бяло, и за цветно-наричат се универсални- по принцип са за бели дрехи и за цветни с устойчиви цветове. Омо прах е такъв. На Ариел гел също има такъв, както и ти писа... Изцяло цветни дрехи не пера с такива универсални. Съдържат избелители - универсалните прахове-кислородни, а универсалните гелове - оптични, ако се не лъжа... Пише, че са и за цветно, и за бяло, но принципно са си за бяло... Grinning

# 632
  • София
Ужас...
Какво да ги правя гел Ариел /цветно+бяло/ 3литра?
Освен да си пера тъмните и одеалата (+ чаршафи).

Ако изкочи нещо изгодно за бяло - драснете Hug (по-скоро на прах)

# 633
Прах за бяло - Ариел, Омо /не обаче Омо от Лидл-то е друго/, на ДМ праха за бяло Денкмит също е доста хвален като добър. Персил също-в Кауфланд от утре е на промоция за 60 пранета.

Този течния Ариел, универсалния, го ползвай за бяло пране-на дълга програма. Тъмни неща-по-скоро не с него. Тъмните-с прах за цветно, включително и черните дрехи-черното също е  цвят.

Като цяло има нужда от два вида прах...един за бяло, и един за цветно. И евентуално един препарат за деликатни и вълнени неща. Peace

# 634
  • София
Прах за бяло - Ариел, Омо /не обаче Омо от Лидл-то е друго/, на ДМ праха за бяло Денкмит също е доста хвален ...
 Персил също-в Кауфланд от утре е на промоция за 60 пранета
23ст/пране  Thinking - другите споменати доста по-скъпи ли са? Вижда ми се прекалено изгоден. Иначе им ползвм в момента геловете, но четох, че не е добре само с гел да се пере.

# 635
ОМО вече се продава и в малки пакетчета за 3 пранета за тези, които желаят да пробват как се справя.

# 636
[23ст/пране  Thinking - другите споменати доста по-скъпи ли са? Вижда ми се прекалено изгоден. Иначе им ползвм в момента геловете, но четох, че не е добре само с гел да се пере.
До сряда в Пикадили има Ариел прах 50 пранета за цетно и за бяло -15лв, т.е. 30 ст/пране. От този за бяло има двата вида, този с цветето и ленора обаче е 40 пранета за същата цена.

# 637
От фейсбук страницата на Ариел твърдят, че Ариел с Ленор (този с цветето) е универсален, а Ariel Mountain Spring си е баш за бяло. Peace

# 638
От фейсбук страницата на Ариел твърдят, че Ариел с Ленор (този с цветето) е универсален, а Ariel Mountain Spring си е баш за бяло. Peace
За мен беше ценно това, не го знаех, благодаря!

# 639
За тези, които са в София - в Хали Бодинор има Ариел 26 пранета за 8.49 лв, My forest 20 пранета -7.49 лв и My forest 4 пранета за 1.69 лв, Даш капсули 36 пранета за 19.90, както и Ленор 28 пранета за 2.99 лв. Даш май си е перманентно на тази промоция, когато и да отида все е на тази цена. От останалите...понеже се възползвах от промоцията на Ариел в Пикадили, си взех малката опаковка My forest, за да го пробвам най-накрая.

# 640
Прах за бяло - Ариел, Омо /не обаче Омо от Лидл-то е друго/, на ДМ праха за бяло Денкмит също е доста хвален ...
 Персил също-в Кауфланд от утре е на промоция за 60 пранета
23ст/пране  Thinking - другите споменати доста по-скъпи ли са? Вижда ми се прекалено изгоден. Иначе им ползвм в момента геловете, но четох, че не е добре само с гел да се пере.

Забравила съм редовната цена на прах Персил за 20 пранета, но на промоции цената варира от 6.50лв/20 пранета до към 7.00лв/20 пранета. Този в Кауфланд от утре идва на цена под 5.00лв./20 пранета Peace

Този Ариел в Пикадили също идва доста изгоден като цена Peace

# 641
  • София
За тези, които са в София - в Хали Бодинор има Ленор 28 пранета за 2.99 лв.
Да няма грешка в цената  newsm78 Прахообразен ли е? Получавам брошурата, но винаги я хвърлям.... До коя дата е промоцията, че не мога да излизам от вкъщи?

# 642
Да не става дума за омекотител Ленор newsm78

Ев, съжалявам за варицелата...вероятно не сте я карали като деца.

# 643
  • Стара Загора
За тези, които са в София - в Хали Бодинор има Ленор 28 пранета за 2.99 лв.
Да няма грешка в цената  newsm78 Прахообразен ли е? Получавам брошурата, но винаги я хвърлям.... До коя дата е промоцията, че не мога да излизам от вкъщи?
Предполагам става въпрос за омекотител Ленор, който е течен.
Да, повтарям се Peace

# 644
  • София
Ох, пъпчасалата ми глава е много зле  smile3537
Реших, че са пуснали прах за пране Ленор.

Тета,
Скрит текст:
родителите са убедени, че и двамата с ММ сме я карали, но фактът е факт - тръшнахме се в един и същи ден и вкъщи е някакъв ад. Аз вече помръдвам, но ММ е много зле, въпреки че и двамата пием лекарство.

Общи условия

Активация на акаунт