"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 460
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
 Хоп и аз в новата тема.
Моличета а имате ли още болки? Аз вечер все още получавам болки и някой път ако много се движа през деня ме сръчква корема и трябва да почина.
Иначе аз не работя от 5 г.с. но сега мисля да отида за няколко дни да се предам нещата, после отпуска и после пак болничен. Нашето бебе не иска да ни се покаже въпреки че аз съм всеки две седмици на ехограф..

# 76
  • София
ТияHug, чудесна новина!

# 77
Тия, прекрасно! Сега ще си отдъхнеш  Hug Hug Hug Честито момченце!

И честито на мамите, видели пола  Hug

Danili, на мен тази лекарка ми звучи или прекалено самонадеяна или недостатъчно компетентна. Разбира се, жената може да е и просто с добри намерения, но разликата между обикновен преглед и феталната е огромен. Разбира се, това си е избор на майката  Peace  Пък и нас едно време все на фетална са ни гледали Wink  Аз със сина ми така се бях ядосала на лекаря, който ми прави феталната (беше при МЦ Марков, но не при самия Марков, а един друг доФтор), та реших да пропусна следващата. Първо, личеше си, че не му се занимава с прегледа и второ, съвсем на края на прегледа, съвсем умишлено (пак си личеше) си изсмука от пръстите, че едното бъбрече било по-голямо с 1мм и можело да е проблем, ама можело и да не е и задължително да отида на още една фетална при тях, за да ми олекне. Абсолютен задник - личеше си, че само за пари мисли.  #Cussing out Аз се ядосах и казах, че няма да стъпя повече и всички останали прегледи си ги правих само в Германия след това (там живеехме тогава).

Та, така - не винаги им се връзвам на лекарите.

# 78
Тия, радвам се за прекрасните новини.  Hug Честито ти момченце!

# 79
  • София
Тия, прекрасни новини! Честити сини гащи! Hug
Аз пък взех, че се разболях  Tired Гърлото ми е възпалено и дращи ужасно, имам хрема и адско главоболие. Егати късмета в това хубаво време. #Cussing out Идеи как да преборя болното гърло. Сега смуча прополки, пръскам тантум верде и пия много чай с лимон и мед.

# 80
Може и да е от времето главоболието.на мен в 5 ч изведнъж ми стана зле и ме заболя мн главата и ми прилуша. Ходих до бърза помощ и ми измериха кръвно 140/90.аз се стреснах още повече и веднага при гинеколога. Тя ми го измери и беше ок.но ми даде направление за кардиолог за всеки случай. Съвсем се притесних. Не знам какво ми става. Освен това съм и много нервна...не че преди не съм била,  аз съм много емоционална , но сега е ужас..... Sad и ми казаха да внимавам какво ям , да избягвам пържено , тесто , сладко. ....та сега вечерям салата със сирене.
Успех на вс вас.

# 81
Тия, чакането ти беше възнаградено с прекрасни новини  Party
Честити сини гащурки  Hug

# 82
Ех, че хубаво име на темичката...само дето и аз още нищо не усещам.  Rolling Eyes
Иначе да се отчета с две думи:
Утре съм на късен скрининг и нямам търпение. Пуснах си и изследване за анти тела,тъй като съм отрицателна кр. група, и сега чакам. На всичкото отгоре от ЖК искаха чак 20-та седмица да ги пускат тия анти тела, та се наложи на частно да си ги пусна и да платя 52лв!  Но по-добре да съм спокойна,от колкото да закъснея и да съжалявам.

# 83
  • София
БХС в Майчин дом все още е безплатен. И аз все още нищо не усещам и корем нямам  Crossing Arms
Излезнаха ми тестовете за антитела, тъй като съм с отрицателен Резус фактор- няма налични. Иначе аз съм А-, а ММ е 0+, така че ще продължаваме да следим антителата.

# 84
  • Дряново
Здравейте, днес разбрахме пола  stork-girl newsm18 все още не усещам движенията на бебето, но и това ще стане Simple Smile

# 85
Петя, честити корделки  Party
Аз мисля, че не си внушавам и усещам  бебо  Party
Няколко поредни дни имам едно и също усещане за потрепване, като преобръщане в корема.
И току що усетих и вече съм категорична  Grinning

# 86
Тия,много се радвам за теб. Дано напълно се успокоиш и започнеш пълноценно да се радваш на бременноста. Прегръдки.

# 87
Тия, честити сини гащи и хубави резултати!  Hug
Честито и на всички, разбрали цвета на гащите!

Аз от няколко дни нямам никакви болежки.  Thinking Само забелязвам, че краката ми оттичат - явно събирам вода.  ooooh!

# 88
  • София
Мока, и моите пръсти на ръцете са оттекли,а ми се струва,че е рано още.Другата седмица ще говоря с док.

Полинчето, това е.И аз усещам същото  Hug, но рядко.

# 89
Тия, честити сини гащи и хубави резултати!  Hug
Честито и на всички, разбрали цвета на гащите!

Аз от няколко дни нямам никакви болежки.  Thinking Само забелязвам, че краката ми оттичат - явно събирам вода.  ooooh!

Аз само за 1 нощ имах, но след като се оплаках във фб групата и момичетата ме надъхаха да звъня на док, се успокоих след прегледа и изследванията. Пак ще ходя на изследвания - но заради бъбреци този път.
Но поне бебоците са добре Simple Smile))

Мокка8, ти усещаш ли ги? Много ме умили прегледа миналата седмица - през цялото време двете се гушкаха едно в друго, милваха се и се търсеха..... Уникална гледка.... Simple Smile)) 

Общи условия

Активация на акаунт