Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са преживяванията на участниците във форума за определяне на пола на бебето?
Какви са преживяванията на участниците във форума с наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за определяне на пола на бебето?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума с наддаването на тегло по време на бременност?
Участниците споделят различни преживявания с наддаване на тегло по време на бременност. Някои от тях споделят количеството килограми, които са натрупали, както и стратегии за управление на теглото. Има и тези, които изразяват загриженост относно възможните проблеми, които могат да възникнат в резултат на наддаването на тегло.
-
Какви са преживяванията на участниците във форума с медицински прегледи и избора на лекари?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума с усещането на движенията на бебето?
, чудесна новина!
Пък и нас едно време все на фетална са ни гледали
Аз със сина ми така се бях ядосала на лекаря, който ми прави феталната (беше при МЦ Марков, но не при самия Марков, а един друг доФтор), та реших да пропусна следващата. Първо, личеше си, че не му се занимава с прегледа и второ, съвсем на края на прегледа, съвсем умишлено (пак си личеше) си изсмука от пръстите, че едното бъбрече било по-голямо с 1мм и можело да е проблем, ама можело и да не е и задължително да отида на още една фетална при тях, за да ми олекне. Абсолютен задник - личеше си, че само за пари мисли.
Аз се ядосах и казах, че няма да стъпя повече и всички останали прегледи си ги правих само в Германия след това (там живеехме тогава).
Гърлото ми е възпалено и дращи ужасно, имам хрема и адско главоболие. Егати късмета в това хубаво време.
и ми казаха да внимавам какво ям , да избягвам пържено , тесто , сладко. ....та сега вечерям салата със сирене.

все още не усещам движенията на бебето, но и това ще стане
Само забелязвам, че краката ми оттичат - явно събирам вода.