Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 423
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
И на мен много ми хареса и се каня да отида до магазина да я видя как е, а иначе в сайта ми излиза че няма никакви размери нито от бялата, нито от черната.  newsm78
От бъга им е, има си размери и от двете. Peace
Става ли ако я намериш в магазин да ми кажеш, че имам бал и вече ще се побъркам. Никъде не мога да си намеря рокля. ooooh!
Разбира се ще кажа тези дни ще отида Simple Smile

# 271
Моля ви кажете дали отваряте секцията с момичешките детски обувки?
Пробвах през два компа с различни браузъри и пак не мога да отворя нищо, специално в секцията обувки не излиза нищо  Rolling Eyes

И при вас ли е така  Thinking

# 272
Пробвах през два компа с различни браузъри и пак не мога да отворя нищо, специално в секцията обувки не излиза нищо  Rolling Eyes

Да, и аз не я отварям.

# 273

Да, и аз не я отварям.
To да  е само секцията за обувки  #Cussing out .Направо постоянно има някакъв бъг в този сайт .
И да ви попитам този панталон някой виждал ли го е наживо?
Лека материя ли е ?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0394773004.html

# 274
Колко дена след поръчката може да се иска компенсация, имам поръчка от 9ти, а няма никакви резултати на сайта на еконт. newsm78

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 09:47 от iwacullen

# 275
  • София-Младост
Колко дена след поръчката може да се иска компенсация, имам поръчка от 9ти, а няма никакви резултати на сайта на еконт. newsm78
Едва ли ще получиш такава, но звънни на оператор да видиш защо не е изпратена. Забелязвам, че платените по банков път ги мотат с 1 ден. Имам такава направена в неделя на 10-ти, днес е изпратена, значи утре ще е при мен.
Снощи видях по ТВ отново реклама на блуза+панталон за 17.99, но в сайта вече ги няма Sad

# 276
  • Пловдив
Аз мога само да разглеждам някои от артикулите в сайта. Невъзможно е да добавя нещо в кошницата, а какво остава да го поръчам.  ooooh!

# 277
# 278
Опитах сега да направя поръчка, ама...вината не била у мен  Mr. Green

# 279
  • София
Моята е от 10 ти и също още нищо при Еконт, въпреки, че на 11 ти получих имейл, че е изпратена. Започвам да се изнервям.

# 280
Току що пуснах поръчка през мобилното приложение, прие ми кода 0304. Поръчах сутиен, който на компа излизаше изчерпан, а в приложението - не. Имам мейл за потвърждение, дано го получа все пак.  Mr. Green

# 281
И моята от 10-ти не е дошла, има още няколко момичета от темата също с поръчки от тази дата...Спокойно, обикновено като влезе в страната, веднага я дават на куриер, проследяването става активно и или същият ден или на следващия е на адрес, предполагам утре или нааай-късно понеделник ще са при нас Peace.

# 282
  • София
И моята от 10-ти не е дошла, има още няколко момичета от темата също с поръчки от тази дата...Спокойно, обикновено като влезе в страната, веднага я дават на куриер, проследяването става активно и или същият ден или на следващия е на адрес, предполагам утре или нааай-късно понеделник ще са при нас Peace.
Звънях им преди малко, казаха ми, че най- вероятно утре до обяд ще е.

# 283
Дано! Аз в момента не успявам да финализирам поръчка, изхвърля ме  Whistling

...стана.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 11:26 от setony

# 284
Другата седмица ще дават по два ваучера за торбичка дрехи, но има ли значение дали са други марки те?Така и не съм носила, не ми беше удобно да питам, защото друго разпитвах и .. Embarassed
Доколкото знам няма значение от къде са дрехите. А за кой град е тази промоция с два ваучера при една торбичка. Досега не съм носила дрехи, но тамън събрах една торба детски. Може ли да ми припомните колко е отстъпката и колко време могат да се ползвах ваучерите. Предстои ми раждане и да знам дали да се юрна да ги нося тия дрехи другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт