Конфликт със съученици заради неоригинални маратонки

• 18 365
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
Много ме кефи думичката "напатки".

# 16
  • София
Нито е шок, нито е за нашите деца.

Щях да отбележа, че и заглавието не е поставено правилно, но вие ме изпреварихте.  Laughing

# 17
Смятам, че темата е пързалка, но ако не е така се чудя на написаното от авторката... и за съжаление ме избива на смях. Tired

# 18
  • Най-красивата страна
 Popcorn
Другият път иди в магазин ВУ.Само там маратонките са хем маркови,хем оригинални и евтини.

# 19
И аз съм потресена, главно от "правописа" на авторката и граматичните й заложби, как пък една запетайчица не й се откъсна от сърцето.
Много ме кефи думичката "напатки".
"Безопитен" също е много готина дума  Laughing

# 20
Моля?! Shocked
Поредната малоумно написана пързалка.
Аз нищичко не успях да разбера .Кой на кого и какво е казал  и заглавието на темата е пълен шок !??? ooooh! Mr. Green

# 21
  • София
Според мен тази тема получи твърде много внимание.  Peace

# 22
  • n/a
Не мисля, че е пързалка. И е от случаите,
в които искрено се надявам да не съм пра-
ва. Става тъжно от такива теми.

Да, думата "напатка" и на мен ми допадна  Laughing

# 23
Я, темата си има ново име.  Whistling

# 24
  • София
Я, темата си има ново име.  Whistling

И е без правописни грешки.  bouquet

# 25
В училище не се ли "мерят" знания?
Какви маратонки!?!  Shocked
Ако съм на мястото на учителят,
то подхода (влизането) в учебната стая ще бъде само с терлЪци!  Mr. Green

# 26
  • Оптимист по принуда
Авторката - научи детето си да не се впечатлява от материалното, пошлото, на всичко го научи. Само те моля - не го учи на правопис и правоговор!

# 27
Че какво и е безопитното, да знае как се пише Адидас, а вие много "добре" учите дъщеря си да гради самочувствие на "каква марка са и маратонките". Егати и родителите.  ooooh!

# 28
ХА-ха ,голям смях и от кога е работа на учителката да бъде арбитър за такива глупости!Просто  не мога да разбера как може да има толкова тъпи хора....Че даже да отварят такава тема за дискутиране!?!? JoyБоже какви родители ,какво чудо!Дано никога не познавам такива хора!

# 29
Мамка му! А аз се кахъря, че учителката ни не действа, когато става свидетел на насилие в училището между ученици  ooooh! То за маратонките трябвало да внимавам... но то пък моя не го интересува дали са Адидас или какъвто и да е -дас  Tired Всичките си ги съсипва!

Общи условия

Активация на акаунт