Кали, сещам се за теб от Дир-а! Имаше една калинка, дето щъкаше по постинга, нали? Тук наистина е мног по-структурирано и лесно , в сравнение с Дир-ския форум.
Вчера имахме тежко утро! Първо трудно заспа вечерта, после и нощта бе неспокойна, а сутринта като се събуди и ме няма, макар, че татко му е там, като ревна за мен, отидох, а той не знае какво иска, как да е успокои се, но не ме пуска на раота, пак плач и т.н. И после не давал на баба си и бавачката да го пипат, тако му правил сутрешната баня...Абе... Но после се бе успокоил като се обаждах.
И снощи в 22.30 беше заспал. Тази нощ - мирна и тиха. Бях се наспала в 6 и станах да му сготвя, преди да дойда на работа. Добре че обичам ранното ставане!
Джони, не можах да дойда вчера, но съм си тръгнала в 19 почти от работа.
Дано се пооправи малко това време. За събота и неделя сме планирали Велинград, ама знае ли човек...Ако е дъждовно и студено, си е безмислено!
Лек ден, дами!

Но тоава са по-скоро единични случай за сега. Ние превантивно постоянно обясняваме колко е лошо да се бие, как само слабаците и глупацитте се бият и т.н, но и вие сугурно постоянно ги говорите и явно си е до дете. Пък и то мйто милото детенце с тази майка цербер как да не е послушно. Пък и аз наистина ъм си страшничка - колегите в офиса питали мъжа ми (с негоп от 7 месеца работим в една фирма) - "И у вас ли е толкова зла" 

А времето беше ужасно и ни една баня не можахме да направим. Докато ме е нямало Ния е била много послушна и с баща й са се гледали добре. Аз също бях спокойна за тях. Те за пръв път остават толкова дълго сами. А аз пък не че съм си почивала, но поне тази смяна на обстановката и липсата на домакинса работа и 24 часа ангажираност с нещо, много освежаващо ми подейства.
Ей-сега ще ви вмъкна във списъка!
.
- досега уреждахме визите.
По Кодекса на труда минимумът е 20 дни. Само за лятото ли не ви пускат по повече или просто шефовете си правят каквото искат?
Наслаждавай се, защото като се върне Ради, ще ти се иска пак да имаш 5 минутки за себе си!

Татко му искаше по-рано кафе, и той решил, че и в планината каки носят кафенца, щом има маси и пейки!

Но нейното тичане просто е нещо страшно. Само малко да порасне и веднага я записвам да тренира някакъв спорт, че да изразходва енергия.