"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Там,където се събуждам щастлива.
Радина наистина не изигра добре, когато баща й викна. Всъщност тя беше изненадана, че той вика. Досега е бил мишка, съгласяваща се с жена си. Изненадата беше, обаче, дълбоко неестествена.

# 511
Отвратителен епизод. Не зная какъв морал трябва да имаш, за да умъртвиш дете, било то и без очи. А тези, които са успели да се родят 32 ГС и са с проблем, направо да ги душим?

Аз също съм родена без очи и живея без проблем. Все пак не съм търсила сметка на родителите си, за дето не са ме убили преди да се родя. Напротив благодарна съм им, че са се грижили за мен и продължават да ми помагат с каквото могат. Дано в реалния живот няма такива майки. Не знам обаче след тая случка дали ще продължа да следя сериала. Аз помислих, че щом Захариев се съгласи толкова бързо да мубие бебето пациентката му е дала пари, защото преди това каза май, че трябвало да се събере лекарска комисия ако правилно съм разбрала. Даже мислех, че са показали като му плаща, но като чета коментарите не видях някой да споменава подобно нещо, от което разбирам, че не е имало подкупи

Аз останах с впечатлението,че Захариев не се "натискаше" много да махне бебето.На него също му беше тежко,затова и той се озова в стаята с боксовата круша.Каза,че трябва да се свика комисия,един вид представи документално процедурата сложна.Подтикна бремената да размисли.Не мисля,че е имало подкуп.След крайното решение на жената,все пак направиха каквото трябва,а вече в документите може да са написали всичко-може да е истината за малформацията,може да пише,че плодът е умрял в утробата и т.н.А,може и комисия да е имало,а ние просто да не сме я видели,защото нали казаха,че след 24 часа ще предизвикат раждането.Много се разчувствах и аз.Много реалистично беше и ми стана тъжно за всички хора,които са изправени пред тези решения.Аз никого не съдя.Много зависи какви точно са малформациите за вземане на едно такова решение и дали родителите ще могат да се справят с отглеждането на едно такова дете.Има хора,които от страдания по детето се разболяват и умират.
И аз чух,че Биляна не иска да се женят,но пак ще прегледам кадъра.
Василев ще понася удари.Баща му е с цироза,а май и ще загуби и Камбуров.
Калин и Биляна не могат да се разберат нещо.Той май беше гузен,затова сигурно не реагира на думите й,и реши и да не се прибира.

# 512
  • Пловдив
Радина наистина не изигра добре, когато баща й викна. Всъщност тя беше изненадана, че той вика. Досега е бил мишка, съгласяваща се с жена си. Изненадата беше, обаче, дълбоко неестествена.
а що и се развика?

# 513
а що и се развика?

защото му писна от нея и майка й. То на всеки май би му писнало от такива хора...  ooooh!

# 514
Мислех че не може да има по-слаба актриса от Милянкова, но уви  hahaha
За бебето- можеха да приемат жената за ден-два и да й дадат време да осмисли нещата. За мен не постъпи правилно по тази точка, иначе че му беше тежко- тежко е. Но ролята й беше такава- да е нещо силно драматично, та да изпъкне доктора и стажантката...Всъщност донякъде постъпи по-добре от Василев- беше до пациентката си лично от начало до край, колкото и неприятно да беше. А Василев остави племенницата си да умре от немърливост, и после си мие ръчичките с другите

# 515
Лошо озвучаване на филма,  същото беше и при "Къде си Маги?" ,
което ги прави трудно гледаеми и изнервящи.

# 516
  • Пловдив
Снощи беше серията/епизода на Жекова...другите почти не ги дадоха.
И гадната сцена с бременната Tired Чудя се какво ли ще изскочи от там?Иначе надали толкова ще дълбаят...

# 517
  • София
Сестрата каза: "Преди Биляна не ни беше проблем." Значи не е бил съвсем верен. Wink Wink

Извън темата, но ти защо винаги пишеш центрирано ? Simple Smile
Ставам разногледа, като стигна до твой пост   Rolling Eyes
[/quote]
Защото съм в този форум от много-много години и тогава прецених, че така ми харесва да пиша - по-естетично ми е (особено като цитираш), затова продължих. Във всички форуми, в които съм членувала някога, съм писала (и, както виждаме, пиша) така. Wink

Забелязахте ли, че когато героинята на Вачкова си сменяше обувките всички нейни колеги я зяпаха от прозорците? Тази сценка много добре описва българската действителност.
Наталия супер ми опротивя след този епизод.
Днес искрено съчуствах на доктор Захариев. Човекът си гледа работата и взема тежки решения и в същото време лигавата му жена и дъщеря го занимават с глупости Rolling Eyes

Цитирам те, защото тъкмо мислех да напиша тези три неща, но видях, че ти си ги написала. Peace
Впрочем, в началото въобще не ми допадаше Захариев, но, с течение на епизодите, започна да ми допада. Wink

# 518
Захариева какво изобщо работи?

# 519
  • Пловдив
Изследва кръв без ръкавици  Mr. Green

# 520
  • София
Захариева какво изобщо работи?
Поне разбрахме, че е учила молекулярна биология. hahaha hahaha

# 521
Пак недомислица...иначе съркатиха половината докторя, а па ПР остана, щото е супер важно да се сменя интерфейса на сайта   Tired Да я бяха направили поне психолог или счетоводител например...

# 522
  • ту тук, ту там
Е, тя изследваше собствената си кръв.  Laughing
Иначе снощи казаха, че се е занимавала с молекулярна биология, Захариев я приканваше да сложи бяла престилка и да се върне към професията си.

# 523
Захариев обясни на бременната, че в случаи като нейния се свиква комисия, която дава разрешение да се прекъсне патологична бременност. Но каза още, че това се прави до 24 гестационна седмица, т.е. вече е късно. Затова ѝ предложи варианта да умъртвят бебето, да предизвикат раждане и да кажат, че се е родило мъртво поради генетична малформация. Изживяла съм случващото се с бременната, но ми стана странно, че не потърси второ мнение. Можеха да направят така, че в Бургас са видели нещо нередно и я изпращат за потвърждение. А тя си дойде просто да я видят и специалистите от София, не очакваше да ѝ кажат подобно нещо. Действието се разви за часове, а мъжът ѝ дори не беше до нея. Дребни неща, но мен лично ме дразнят.

# 524
Е, че тя си е нейната  Grinning.

Труден избор и решение беше представен с бременната и малформацията на бебето. Само ме учуди, че взе решение веднага. Като дойде каза, че в Бургас й казвали, че всичко е наред. Нормално е да се хванеш за сламката и да поискаш още поне едно мнение.
Захариев доста хлътва и то истински се влюбва в Стилянова. Вижда я някак чиста.

Връщах кадъра, защото и аз не го чух на диалога Калин - Биляна - чух го като " и искам да се оженим". Казвам чух го, защото тук не е сигурно това, което сме чули, дали е същото като това, което са казали.

Общи условия

Активация на акаунт