"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Тра-ла-ла
На мен сериалът ми идва доста монотонен. Тоз локум от 1ч могат да го съберат в 15 минути. И само болницата дават, едни и същи цветове, доста беземоционално като ситуации и актьорска игра. Някои сцени и случки ги претупват. Като ситком е, само дето действието не се развива в къщата.

Марта Вачкова и тук, както и в "Звездните стажанти", все говори "Господин Генадиев", "Господин Шарлопов" Laughing

Cuckoo, добре, че не участва Асен Блатечки, че след 22ч да ти рови в хладилника Joy

# 556
Аз пък много харесвам Марта и случката със "старата любов" ме умили/натъжи Wink . Много сладка ми е Марта, още от времето на Ку-ку си я обичам.

# 557
  • София
Аз също съм доволна, че включват различни сюжетни линии, основната любовна "драма" ми е малко блудкава.От любовния триъгълник симпатизирах на Калин най-много досега,но сега се опитаха да го изкарат черничък...Все още той ми е най-нормален от тримата.Биляна-едно мрънкало,дето не знае какво иска и се надява друг да решава, и Алекс-влюбен в колежка,годеница на неговия шеф и колега,и приятел...Без да е много ясно как и защо се влюбиха,изобщо странна история.Но пък майка ми гледа сериала най-вече заради тях,на нея са й интересни...Явно си има различни предпочитания сред хората.

За протокола-аз не чух какво точно каза,но по усет разбрах какво беше,по смисъл някак си-тя започна изречение на отрицанието и взе решение най-накрая да каже НЕ на нещо.-Не искам да те наранявам,не искам да се разделяме,не искам да се караме,и НЕ ИСКАМ да се женим...Това беше и той го помисли за смяна на настроението...Но и аз искам да се оплача,че с такава дикция тази Радина супер дразни-не можем да сме сигурни за такава важна сцена какво е казала #Cussing out
Вачкова лееееко не я харесвам по принцип, веднъж се наложи да общувам с нея и ми се стори доста нахална и невъзмутима,очакваща всички с нея да се занимават само защото е лице от телевизията.НО като актьор много ми допада,признавам си!Всичко й се разбира от репликите,такива изражения на лицето вади,че без думи може да ти говори.Поздравления за вчерашната игра/и не само за вчерашната де/!

# 558
Добре, ама каква е логиката Калин да каже "смяна на настроението" , ако Бибето му е казало, че Не иска да се женят? Аз на слушалки три пъти връщах, щото ме подлудихте тукааа hahaha , не чух Не. hahaha

# 559
Ох, вярно.. с това да или не  ooooh! започвам да си мисля, че не от непрофесионализъм, мънкане на актьорите, лошо озвучаване и т. н., а  съвсем умишлено е смотолевено - всеки да чуе к'вото му е на сърце.  Mr. Green

Защото май и сценарият се пише ден за ден  и те не знаят Биби иска ли да каже заветното "ДА" на Лимбьо, или не.

В промото видях , че Камбуров пада... Не, не искам да умира Банов.

# 560
  • Разпиляна във въображението
Не е "НЕ", а И искам да се оженим Laughing

# 561
  • София
Cuckoo, добре, че не участва Асен Блатечки, че след 22ч да ти рови в хладилника Joy
Да дойде, по това време ще се сблъска с ММ, който е доста по-тежка категория, но Блатечки май беше каратист, та ще стане кютек.
Калин, когато беше разрошен с косата напред и без лимбата, изглеждаше много по-добре.
Професорът ми опротивява все повече. Нарочил Стилянова, единствено мога да го разбера, ако е като ответно действие на фаворизирането й от Захариев. Сякаш си го изкарва на нея заради своята грешка да зареже близка родилка, за да хукне на коктейл. Не че Стилянова няма вина, основно е нейна, освен това явно и целенасочено използва Захариев за ракета - носител.
Според мен Биби иска да се женят, затова Калин го изкоментира като обрат - защото досега тя се дърпаше.

# 562
Цитат
Не че Стилянова няма вина, основно е нейна, освен това явно и целенасочено използва Захариев за ракета - носител
Не е точно така, и по-назад обсъдихме, че никога не остава сам хирург да затваря. Та си е на професора и отговорността, и грешката. Ама много му е удобно да е на специализантката вината, да...  ooooh!

# 563
  • София
Не е точно така, и по-назад обсъдихме, че никога не остава сам хирург да затваря. Та си е на професора и отговорността, и грешката. Ама много му е удобно да е на специализантката вината, да...  ooooh!
Чуждата вина не е оправдание за твоята. Но да, признавам, че минах малко на бегом през точно това обсъждане, освен това съм невежа в тази област.
Исках да кажа, че тя се развълнува основно за кариерата си, а не че е причинила смърт. Но и Захариев беше прав за преживяването на всеки случай

# 564
  • ГО
Нещо има в този сериал, което не ми харесва. Не мога да реша какво е то. Може би не ми харесват актьорите. Нито един не ми е симпатичен, еле пък Биляна  Crossing Arms Актьорската й игра е под всякаква критика. Цветовете не ми харесват също, озвучаването, сюжетът дори. Гледам го с надеждата, че ще ми стане по-интересен, че младите актьори ще се отпуснат и ще стане приятен за гледане. Може с тези ми надежди да го изгледам до край, знам ли, хихихих
Сцената с ИСКАМ  или НЕ ИСКАМ изцяло ми се губи.  hahaha

# 565
Мен единственото, което ме кара да го гледам е, че е български. В противен случай - не бих си го причинила. Peace

# 566
  • София
Мен единственото, което ме кара да го гледам е, че е български. В противен случай - не бих си го причинила. Peace

Май и аз затова го гледам. И всяка серия чакам да стане нещо, някакво раздвижване, но май с чакането ще си остана  Laughing

# 567
Като се абстрахирам от всичко друго tooth , май озвучаването ми е най-големият проблем в този сериал. Чувам как им шумолят дрехите, за чаткането на обувките да не говоря hahaha , но невинаги чувам какво казват героите, но не съм сама, "мноого сме, БЕЗсилни сме!"  tooth

# 568
Прекалено много задълбавате и разсъждавате  Laughing. А сериалите в общи линии са създадени с развлекателна цел. Говоря за този тип сериали, а не за тези по Дискавъри и Енимъл планет.
Аз си го гледам единствено и само за разтоварване и развлечение, затова може би не ме дразни почти нищо. Актьорите също ми допадат, в Биляна /която обсъждате непрекъснато/ не виждам нищо противно, смотано, безизразно и т.н. Може аз нещо да съм в грешка, знам ли..... newsm78

# 569
Не могат да приказват актьорите, това е, пък и явно на никого от екипа не е направило впечатление, че имат такъв проблем. То не стига, че всичко във филма се из-го-ва-ря, а не се изиграва, показва и внушава, ами и като не кажат 5 от 10 реплики като хората, става малко като нямо кино, ама без надписите.

И просто умиргам като влязат да се возят на асансьора - майкоу, по 15 мин. нагоооре-надольууу, като Алфредо го казвам, слизат, па се качват, па някои стоят вътре и пътуват ли пътуват в двуетажната болница... Че те в Клиника на третия етаж бяха го измислили по-серизно.

Общи условия

Активация на акаунт