Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 164
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Момичета, някой скоро поръчвал ли е чанти Desigual от читав търговец?Може ли линк Praynig

# 166
И аз за първи път с някакъв проблем. Отворен диспут , продавачът ме моли , да изчакам още 2 седмици и да затворя диспута. Аз съм ОК да изчакам 2 седмици ,но не и да затворя диспута. Ако отговоря в диспута ,че съм ОК за 2-те седмици , как мога да му удължа времето.
Виж си след колко дни ти изтича диспута!

# 167
  • София
Как да открия профила на Top one (май така се водеше)¿

# 168
# 169
Здравейте,
получих едно детско комплектче от клинче и блузка в червено. Червената апликация на блузката е в по светло червен цвят от панталончето което е в по тъмно червено. Цвета на блузата не си отговаря сцопусанието в обявата. Не ми допада така. Дали да пускам диспут за нещо такова?

# 170
# 171
  • София
Момичета,търся лятна бяла рокля за кръщене.Моля някой,ако е поръчвал и е доволен,да сподели.Или пък ,ако някой има излишна такава,за оцем месечна девойка... Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Тъкмо на 8 месеца кръстихме дъщеря ми...
Ще проверя, ако не съм я дала роклята с другите дрехи и те устройва - твоя е Simple Smile
...само ми пиши едно ЛС, че не съм вкъщи и да не забравя да проверя утре

# 173
И аз за първи път с някакъв проблем. Отворен диспут , продавачът ме моли , да изчакам още 2 седмици и да затворя диспута. Аз съм ОК да изчакам 2 седмици ,но не и да затворя диспута. Ако отговоря в диспута ,че съм ОК за 2-те седмици , как мога да му удължа времето.
Виж си след колко дни ти изтича диспута!
Нещо съвсем се обърках, направил ми е някакво предложение, което не знам къде да видя, но имам 8 дни да реша ,какво да го правя. Къде мога да видя?

# 174
  • на Мелмак
Момичета, някой скоро поръчвал ли е чанти Desigual от читав търговец?Може ли линк Praynig
Бях поръчала 2 чанти мин.година , но му затвориха магазина на търговеца.
В амазоните, като ги намалят цените стават почти същите, а и сигурността, че ще ги получиш е по - голяма,  както и времето за доставка е 10-дни

# 175
  • Бургас
Бях поръчала 2 чанти мин.година , но му затвориха магазина на търговеца.
В амазоните, като ги намалят цените стават почти същите, а и сигурността, че ще ги получиш е по - голяма,  както и времето за доставка е 10-дни
Благодаря за препоръката. Simple Smile

# 176
  • София
Смятам да поръчам телефон (около 150$) - колко е срока за мънибек (30дни?) или там каквото предлага като опция, ако се появи дефект и за колко време ще пристигне newsm78
Ако се върне за отремонтиране - търговеца ли поема разходите?

# 177
  • София
Здравейте,
За първи път в живота си ще пазарувам от aliexpress и изобщо не съм наясно как става.  Crazy
Искам да си поръчам следния гердан- http://www.aliexpress.com/item/2015-Movie-Film-Jewelry-City-of-B … /32342835645.html
, като знам, че доста ще се чака, но не това ме притеснява. Разбирам, че доставката трябва да взема от пощата, само че като тръгнах да попълвам данните изисква адрес 1 и адрес 2(задължителен ли е вторият), които на английски ли трябва да попълня- улица еди-коя си. Laughing

# 178
Здравейте,
За първи път в живота си ще пазарувам от aliexpress и изобщо не съм наясно как става.  Crazy
Искам да си поръчам следния гердан- http://www.aliexpress.com/item/2015-Movie-Film-Jewelry-City-of-B … /32342835645.html
, като знам, че доста ще се чака, но не това ме притеснява. Разбирам, че доставката трябва да взема от пощата, само че като тръгнах да попълвам данните изисква адрес 1 и адрес 2(задължителен ли е вторият), които на английски ли трябва да попълня- улица еди-коя си. Laughing

Задължителен е само адрес 1 . Адресът се пише с латински букви, но както си се произнася в БГ.  Например: ул. Николаевска - ul. Nikolaevska .
Според мен, при положение, че цената е доста ниска, може да си направите пакетче с няколко неща и без това е с безплатна доставка. Поздрави!

# 179
  • Ямбол

Starrydream
от съвсем скоро пратките с проследяващ номер ,веднага щом пристигнат при нас ,се отчитат системно автоматично и получаваме известие за потвърждаване на пратката, иначе срока на доставка ,може до 90 дни да се удължава. Разноските са за наша сметка обикновено, споразумявате се в диспут.

Общи условия

Активация на акаунт