Забавни въпроси за бременността

• 1 401 100
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 6 540
  • Шумен
Тя простотията по хората ходи, навремето имах учителка по Биология, която правеше подобни изказвания за близнаците, уж образован човек Close

# 6 541
Явно много хора изобщо не са наясно точно какво представлява ин витро процедурата. Сигурно си мислят, че се отглеждат органи в лаборатория, примерно Laughing Но простият ум винаги е ограничен и възпитава също толкова ограничени хора. Wink

# 6 542
Факт е, че повечето не знаят наистина, но като не знаят да се ограмотят, имам чувството, че някои хора живеят в паралелен свят, изтъкан от собствените им консервирани мисли и неграмотността им.

# 6 543
  • където ми харесва
Това, ако го чуя на живо от някой, особено от майка, ще му/й плесна един шамар, честно.
То, да оставим тесногърдието на страна, ама не бива да си толкова тъп, че и чак децата си на това да учиш. Sick

# 6 544
Имаше една тема за смешни и не чак толкова смешни изказвания за кърменето.../някъде я изгубих обаче/. Та, в тази тема какви бисери има. Да се чудиш да плачеш ли или да се смееш на простотата неземна на някои индивиди!!!

# 6 545
  • София
Да, спомням си я JoyJoy
Доста материал имаше в нея. Но и аз я изгубих.

# 6 546
Не съм я чела, но си представям.

# 6 547
  • където ми харесва
http://old.bg-mamma.com/?topic=839430;topicrefid=19

Тази ли е?

# 6 548
  • София
Да Grinning

# 6 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не съм я чела, но си представям.

не можеш да си представиш!
вЕрвай ми!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

какво знаеш ти!
една питаше вЕрно ли пробиват зърната с дрелка за да тръгне кърмата.

# 6 550
Тази е темата, ама нещо май е поизстинала. Не е писано в нея от началото на юни.

# 6 551
  • София
"Близнаци са, сигурно са ин витро, няма да си изграеш с тях, не са истински хора"

Боже!  Shocked То бива да си прост и ограничен, но това е направо престъпна тъпота.....   Crazy

# 6 552
не можеш да си представиш!
вЕрвай ми!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

какво знаеш ти!
една питаше вЕрно ли пробиват зърната с дрелка за да тръгне кърмата.

Joy Joy
Това съм го срещала из други теми, отивам да се образовам.

Edit: Стигнах до 3-та страница и психичните проблеми предизвикани от кърменето, по-късно ще продължа, за протокола не съм кърмила и двата пъти, нямах кърма.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 15:27 от Ивекс

# 6 553
  • където ми харесва
Поне децата ти няма да са цицомани-левичари с психични отклонения и крива захапка  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 6 554
  • София
А, сега пък, кърма си нямала. Отиди да им кажеш в темата, та да видиш Joy

Общи условия

Активация на акаунт