Вечеряте ли заедно?

• 29 297
  • 462
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В къщи лягаме в 24 ч. Ако вечерям в 18 ч., ще огладнея втори път и ще повторя вечерята. А телесата нарастват и от въздуха.
Затова вечеря към 20 ч. ми се струва нормална. Но пък тогава Скъпия излиза да поработи за час - два.
Сега друго се замислих -около мене масово се работи до 17.30ч. е как тогава семейството да успее да вечеря в 18?
Ами то трябва да се прибереш и веднага да седнеш на масата.
Знам, че е полезна ранната вечеря, но не става.

# 436
В нас никой не е на работно време.
ММ почти нищо не яде през деня и се връща тогава смъртно гладен. Аз същи много не ям през деня и ми е супер към 17-18 ч да се натъпча.

# 437
Ако семейството иска, може да си вечерят и в 17, и в 20, и в 22 ч. Въпросът е как да се сервира на всеки по всяко време току-що сготвено.

# 438
  • София
Случаи различни - според обстоятелствата.
Според мене който иска прясно приготвено трябва да се съобрази с определен час за хранене.

# 439
Наблягаме на суровата храна - бързо и лесно винаги се приготвя нещо.

# 440
  • София
20 годишен дангалак, който се цупи на храната, която мама му приготвя? Вместо да се хване и сам да си опържи едни яйца или каквото там му се яде? Хаха. И аз на 20 живеех с майка ми, но ей Богу, дори не ми е минавало през мозъчето да й правя фасони относно готвенето. Ядях всичко без да кажа гък. С изключение на зелен фасул, мразя го това нещо. Майка ми обаче обича и си готвеше - в тези дни си правех омлети или пица, или просто карах на сандвичи. Никога не съм я карала да готви само неща, които АЗ обичам.

Същото е сега с мъжа ми, все пак у дома готви основно той. Ям каквото приготви, без възражения. Сигурна съм, че ако му се размрънкам и изявя претенции, веднага ще ми посочи тенджерите и тиганите. И ще бъде прав.

Много ги глезите тези мамини синчета..после темата за свекървите се препълва.
Ей, цял чаршаф измислени ситуации изписа, само за да обвиниш бъдещите свекита, че си лигавят синовете. Joy
Ти, що не ядеш зелен боб, да те питам аз, а се фръцкаш, м? Joy

# 441
  • София
20 годишен дангалак, който се цупи на храната, която мама му приготвя? Вместо да се хване и сам да си опържи едни яйца или каквото там му се яде? Хаха. И аз на 20 живеех с майка ми, но ей Богу, дори не ми е минавало през мозъчето да й правя фасони относно готвенето. Ядях всичко без да кажа гък. С изключение на зелен фасул, мразя го това нещо. Майка ми обаче обича и си готвеше - в тези дни си правех омлети или пица, или просто карах на сандвичи. Никога не съм я карала да готви само неща, които АЗ обичам.

Същото е сега с мъжа ми, все пак у дома готви основно той. Ям каквото приготви, без възражения. Сигурна съм, че ако му се размрънкам и изявя претенции, веднага ще ми посочи тенджерите и тиганите. И ще бъде прав.

Много ги глезите тези мамини синчета..после темата за свекървите се препълва.
Ей, цял чаршаф измислени ситуации изписа, само за да обвиниш бъдещите свекита, че си лигавят синовете. Joy
Ти, що не ядеш зелен боб, да те питам аз, а се фръцкаш, м? Joy
Уф. Върни се и прочети какво е писала потребителката за синчето си, виж и реакциите на другите момичета, пък после се търкаляй, става ли.

# 442
Ако семейството иска, може да си вечерят и в 17, и в 20, и в 22 ч. Въпросът е как да се сервира на всеки по всяко време току-що сготвено.
Като си сготви и сервира сам или си наеме личен готвач.

# 443
Току-що сготвено се сервира на готвача. Както и готвачът има последната дума върху менюто. Peace Претенции се отправят в ресторант. Няма лошо да направиш удоволствие на близък и да го поглезиш, но всичко си има мярка.

# 444
  • София

Уф. Върни се и прочети какво е писала потребителката за синчето си, виж и реакциите на другите момичета, пък после се търкаляй, става ли.
Прочела съм, разбира се, като не му харесва, казва че не е гладен, а ако огладнее неистово, напада хладилника през нощта.
Едно не мога да разбера- защо първо не четеш какво ти си написала?
Хайде да ти припомня- не обичаш зелен боб и не го ядеш.
Правиш си нещо друго, ама това- при мама, където можеш да си кажеш, че не харесваш нещо.
Но, при мъжа ти, който е поел готвенето в къщата, лиготии няма- ядеш всичко, без да мрънкаш. Mr. Green

# 445
  • София
Ъ? И "при мама", и у нас не ям зелен фасул. Разликата е, че майка ми винаги си е готвела, докато мъжът ми също като мен не понася. Ако харесваше и си готвеше, щях да си правя нещо друго, което обичам. Както той прави когато аз се сетя веднъж месечно, че ми се е приял грах и си сготвя. Драми няма.

Синковецът, който искал винаги прясно приготвена храна, пък и недолюбвал манджите, не ми е в къщата. Ако беше, със сигурност щеше да постои гладен  Flutter

# 446
Синковецът, който искал винаги прясно приготвена храна, пък и недолюбвал манджите, не ми е в къщата. Ако беше, със сигурност щеше да постои гладен  Flutter
При условие, че въпросният синковец е над 20, по-скоро е време да излезе от къщата. Моят Златен и Ненагледен  беше изритан точно на 20. Отлично му се отрази. Изведнъж схвана, че храната не се появява на масата чрез вълшебна пръчица и че дрехите не се самоизпират, а има един магически уред, наречен пералня. И други подобни чудеса разбра.  Mr. Green

# 447
  • Куциндрел
Аз се чудя какъв е този слугинаж на мъже и синове?
Абсурд както винаги се включи.... Crazy Tired

# 448
Аз се чудя какъв е този слугинаж на мъже и синове?

Нали? И аз се чудя.

# 449
Слугинажа го разбирам, недоумявам защо обаче после мрънкат.

Общи условия

Активация на акаунт