След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 663
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Perla
Здравейте!  Hug

Скрит текст:
Хубаво начало на деня сте предложили.

Толкова  харесвам Елчин и Баръш като двойка,че ми се иска да ги гледам още.
Химията струи от екрана.

Изгледах  с превод последния епизод.
Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.
 Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й.
Скрит текст:
И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
Глупаво ,ненужно натъкмяване за да сближи с миналото  двамата.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.  И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.
[/i]

Голяма драма е спретнала Мерич покрай този феникс. Tired

Здравейте! Hug Hug Hug

Ели   Peace Мише   Peace

Толкова е измислено, съшито с бели конци че няма накъде повече! Че артък и Йомер бил я търсил много, ама не я намерил И тя също много го търсила, ама- разминали са се ooooh! И ако за Йо някак ми е по- обяснимо, че придава такава важност на разговора, нейната история е глупава - дала една птичка и оздравяла! Хайде холан!
Присъствието на Гало зависи според мене от политиката, която ще приеме екипът за съдбата на сериала. Ако са решили да го финализират, ще я оставят, защото около Гало Мерич може да завърти голяма интрига, съответно да отблъсне зрителите и готово. Ще спатърят един бърз финал на историята и сме готови. Ако обаче искат втори сезон, би трябвало да я разкара до 1-2 епизода, за да даде възможност интригата да си се развива по пътя, по който си тръгна. има предостатъчно хора, които да пречат на Дефом. Може да се мине и без Гало. Достатъчно е Йомер да разбере, че не му трябват ни слава, ни почести, а само една топла и истинска рижавелка.

Нова анкета! нашите направо са размазали конкуренцията! Ако искате, гласувайте!

http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-com-2016-en-iyi … cu-kim/298104/59/

# 706
# 707
Добър ден! Hug

И аз да се изкажа за болната Гало - нямаше нужда от такава мелодрама чак. Бая жизнена и здравичка си изглеждаше Фикрет тогава. По-добре да бяха акцентирали на загубата на родители или нещо друго, ама чак пък болна. Елини хубаво го е казала - Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.

Габи е уловила много професионално плъзване на ръката. Професионалистите ми те!  Grinning

Не обичам да виждам такова тъжно Боре на снимките!

Добра режисьорска и актьорска работа!

Хубав ден ви желая!

# 708
Я какво движение на ръката на Дефка/Елка хванах   Crazy Heart Eyes

Пък после няма да му горят ушите на Йомко/Борко Laughing
  Crazy Crazy CrazyWhistling

Хельоууу  Mr. Green Hug Hug Hug

# 709

В туитър пускат смс-и   Party

# 710
Кюса сънувала, че участва в Сървайвър.. Не е лоша идеята  Joy Joy Joy Joy Joy

# 711
  • София

Хич даже и да се залюби с някой там. Mr. Green

# 712
  • Perla
Скрит текст:
Здравейте!  Hug

Химията струи от екрана.

Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.
 И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата. [/i]

Може би наистина това е по- добрият вариант, но пък кой друг, освен Дефне, може да направи нещо, което да скандализира пресата? Всичките другите са обиграни светски лъвици, рафинирани и добре възпитани членове на висшето общество, че не биха си позволили нещо подобно. Но никак не искам Дефне пак да е жертвата. Бактъм вече!

# 713
  • София
Скрит текст:
Здравейте!  Hug

Химията струи от екрана.

Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.

Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.
 И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата. [/i]

Скрит текст:
Може би наистина това е по- добрият вариант, но пък кой друг, освен Дефне, може да направи нещо, което да скандализира пресата? Всичките другите са обиграни светски лъвици, рафинирани и добре възпитани членове на висшето общество, че не биха си позволили нещо подобно. Но никак не искам Дефне пак да е жертвата. Бактъм вече!

Това е идеалният вариант и най-правилното решение в случая. Нека Йомко се стресне малко.

# 714

Това е идеалният вариант и най-правилното решение в случая. Нека Йомко се стресне малко.
И мен ме дразни спокойствието му  Naughty Crossing Arms Joy
Дано Селим изиграе роля и в този епизод  Stop

# 715
  • София

И мен ме дразни спокойствието му  Naughty Crossing Arms Joy
Дано Селим изиграе роля и в този епизод  Stop

Дано! Искам да се разклати спокойствието му. Peace

# 716

Присъствието на Гало зависи според мене от политиката, която ще приеме екипът за съдбата на сериала. Ако са решили да го финализират, ще я оставят, защото около Гало Мерич може да завърти голяма интрига, съответно да отблъсне зрителите и готово.

Доре  Peace
 За да има повече епизоди,историята естествено ще се разтегне. Като нищо ще сближат Гало и Йомер ако остане. Не го искам. Не  го допускам като вариант,макар и възможен  и не ми се гледат други отношения. Ама кой ли ме пита.

Губи се чара от тандема Баръш /Елчин, колкото и добре да го играят като ревнуващи и скарани харесват ми  да са заедно.
С непрекъснатото напомняне в епизодите и подготовката  за предстоящата сватба ни подготвят  за изненада. Нещо не е наред ,нещо ще ни сервира Мерич.
Легендата за Аполон и Дафиновия лист  дали ще я перефразират в стил Мерич и Йош.

Скрит текст:
На времето не догледах 1001 нощ точно заради разтягане на отношения, раздели и вмешателства на ,,приятелки и колеги,, в една стабилна връзка.зарязах го и така и не посмях да го догледам/
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 11:55 от eliNIM

# 717
Здравейте,напира ми да споделя мнението си.Бях спряла да гледам сериала,но ви чета .Не издържах и гледах горещия край на 40-ти еп. и изгледах 41 еп.,ами липсва ми нещо...развалиха хубавия филм,не знам кой е виновен ,но на мен ми липсват доста неща от първите епизоди (грубо ще ги кажа 20-тина),вече някак ми се губи и химията между ГГ. Като се замисля май само красивия Баръш ми харесва от цялата продукция!
Хубав ден  Peace

# 718
Иншалла  Party
Е тя понеже толко обича Рижавия тигър,че вече се представя в съня си в Сървайвър и се бори с нея  hahaha

# 719
Кюса сънувала, че участва в Сървайвър.. Не е лоша идеята  Joy Joy Joy Joy Joy

Дали  hahaha hahaha hahaha Елчин е участвала и тя Mr. Green

но пък кой друг, освен Дефне, може да направи нещо, което да скандализира пресата? Всичките другите са обиграни светски лъвици, рафинирани и добре възпитани членове на висшето общество, че не биха си позволили нещо подобно. Но никак не искам Дефне пак да е жертвата. Бактъм вече!
+1 давам предимство на Корай hahaha hahaha hahaha
Стига са я представяли Дефне като първична девойка от махалата.
Тя е силен характер, толкова чист и отговорен човек,че ме дразни на моменти  с изглупяването и .

Общи условия

Активация на акаунт