Толкова харесвам Елчин и Баръш като двойка,че ми се иска да ги гледам още.
Химията струи от екрана.
Изгледах с превод последния епизод.
Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.

Глупаво ,ненужно натъкмяване за да сближи с миналото двамата.
Да, изживели са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.
Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него. И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.
Голяма драма е спретнала Мерич покрай този феникс.

Здравейте!

Ели

Толкова е измислено, съшито с бели конци че няма накъде повече! Че артък и Йомер бил я търсил много, ама не я намерил И тя също много го търсила, ама- разминали са се

Присъствието на Гало зависи според мене от политиката, която ще приеме екипът за съдбата на сериала. Ако са решили да го финализират, ще я оставят, защото около Гало Мерич може да завърти голяма интрига, съответно да отблъсне зрителите и готово. Ще спатърят един бърз финал на историята и сме готови. Ако обаче искат втори сезон, би трябвало да я разкара до 1-2 епизода, за да даде възможност интригата да си се развива по пътя, по който си тръгна. има предостатъчно хора, които да пречат на Дефом. Може да се мине и без Гало. Достатъчно е Йомер да разбере, че не му трябват ни слава, ни почести, а само една топла и истинска рижавелка.
Нова анкета! нашите направо са размазали конкуренцията! Ако искате, гласувайте!
http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-com-2016-en-iyi … cu-kim/298104/59/