Искам да кажа ... (76)

• 90 456
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Страхотен пикник си направихме вчера. Хапване, биричка и топло време. Обичам пролетта и лятото.
От снощи, обаче, мъжа ми е с висока температура и диария. Днес отиде на работа и го мисля как ще изкара смяната. Ще му нося лекарства по-късно.

# 166
  • Ямбол
Усетихте ли земетресението?
Тук ни разклати стабилно. Но поне беше еднократно.
В нета видях, че епицентърът е до Нова Загора.

# 167
  • Бургас
Добро утро!
Не, не съм усетила нищо. Но една приятелка в Сливен го е усетила  Simple Smile Даже мислих да и пиша, че няма тема в Бгмама, значи си е въобразила

# 168
  • София
Нищо не съм усетила. А иначе съм голяма паника.

# 169
  • Ямбол
Ето го: http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=501428
Явно ви е далече в София.

# 170
  • В Космоса
Ходихме на Етъра, Шипка, Бузлуджа, тракийски гробници, Музея на Розата в Казанлък, Кабиле... Направихме си мини трипче пак. Heart Eyes Не съм усетила земетресението аз. Към колко часа беше?

# 171
  • Пловдив
Шипка отворена ли е? Експозицията в храм-паметника Simple Smile

# 172
  • В Космоса
Даа. Влизахме вътре, качвахме се горе. Яко е много! Обзема те едно патриотично чувство... Grinning

# 173
Аз съм от Казанлък!!  Hug Много е красиво там! Особено по това време.

Аз от четвъртък миткам по заведения, с този да се видя, с оня.. направо вчера бях капнала.

# 174
Добро утро!
Страхотен пикник си направихме вчера. Хапване, биричка и топло време. Обичам пролетта и лятото.
От снощи, обаче, мъжа ми е с висока температура и диария. Днес отиде на работа и го мисля как ще изкара смяната. Ще му нося лекарства по-късно.

Вас вече не ви трая  Grinning. Всеки път точа лиги Simple Smile.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 15:53 от Down Under

# 175
  • Пловдив
Даа. Влизахме вътре, качвахме се горе. Яко е много! Обзема те едно патриотично чувство... Grinning
Аз питам, защото е отворена само лятото и не се сещам кога отваря Simple Smile Зимата понякога е много странна гледка, защото осветлението (според мен) се включва автоматично и от еднометрови преспи стърчи светнала лампа.

# 176
  • Sofia
Аз питам, защото е отворена само лятото и не се сещам кога отваря Simple Smile Зимата понякога е много странна гледка, защото осветлението (според мен) се включва автоматично и от еднометрови преспи стърчи светнала лампа.
Баш зимъска,през януари,катерихме с  моя син до върха  Crazy.Газихме преспи,падахме,ставахме  Rolling Eyes.Луда майка  ooooh!! Уж да ни подпечатат картите за 100-те национални обекти.Таратанци, затворено беше навсякъде,ама що да ни кажат в селото като питахме накъде  Crossing Arms.Нищо,де.Хубав спомен имаме двамата и снимки.Сега си се чудя с какъв акъл съм тръгнала  Rolling Eyes.Пътят обърках, обратен завой правих по тия чукари  Shocked,хем че и не бях с моята кола,а с тази на мъжа ми-тежка,огромна  ooooh!. И катеренето биваше, ама слизането  Mr. Green-суууууууууур по дупе надолу  hahaha.Имаше още 2-3 ентусиасти,че по едно време бая страх брах  Embarassed.

# 177
  • Пловдив
Ти говориш за малкото пътче към самия храм-паметник, което се отклонява от пътя Шипка-Бузлуджа? Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Защото самия проход Шипка е добре поддържан и оживен, знам, защото ми е редовен маршрут Simple Smile Не трябва да питате долу в селото, те по правило не знаят нищо, горе в заведенията на билото знаят повече. Всякакви събития живо ги интересуват, защото от това им зависи оборота.

# 178
  • Sofia
Ти говориш за малкото пътче към самия храм-паметник, което се отклонява от пътя Шипка-Бузлуджа? Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Да, по него се "търкаляхме" като мечоци  hahaha. А на прохода правих обратният завой,че бях подминала отбивката за върха  ooooh!.Хубавото бе,че нямаше движение  Praynig.

Тоя мой син...да взема да му вържа червен конец  Rolling Eyes.Днес отиде на училище,след почти 20 дневна пауза (ваканция и ангина) и ми се обади по обяд да го вземам. Стъпил накриво, контузен,превързан  ooooh!.Лежи сега с един пакет замразени зеленчуци  Mr. Green, компрес.
Тенисист, контузил се на футбол  Crazy

# 179
  • Mediterraneo
Бре, темата преполовила, аз сега се разписвам  ooooh!

Колело карам, ако имам, ама нямам. Тук условията за колоездене са повече от прекрасни, включително в началото на годината правиха реконструкции на 2 от най- големите булеварди в града, за да добавят велоалеи. Има страшно много велосипедисти и на мен също много ми се кара. Ама нито колело имам, нито пък работа, че да ходя с него  Mr. Green

Даун, честито момеене! Пожелавам ти цялата любов на света да се изсипе в краката ти!

И аз пазарувах миналата седмица малко дрехи за лятото. Ходихме в Аликанте, че там има Примарк. Ами за 55 евро купих 2 чифта мъжки кецове, платненки за голямата и за мен, сандали за малката; по един бански и по 2 тениски на двете, бански на ММ и една торба дреболии за подарък на едно детенце за РД( несесерче, химикали, дневник, парфюмче, гланц за устни, някакви стикери). Харесвам го този магазин много- качеството е повече от приемливо, а цените са повече от ниски!

Общи условия

Активация на акаунт