Искам да кажа ... (76)

• 90 703
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Хаха, Кристин, разсмя ме Mr. Green.

Mи то си е смешка Wink Надявам се, че никой няма да вземе на сериозно подобно "предложение  за услуга" Crazy Joy

# 151
Сесили, много хубави снимки, а малчуганите са прекрасни!

Взехме решение да пуснем девойката на екскурзията из Европа през лятото.  Confused Моят мъж я пуска, аз имам моменти на колебание. Иска ми се тези десет дни да ги проспа, някак, и да я посрещнем. В понеделник ще ходя на родителска среща да доплатя още към първоначалното капаро.

Твоята в Европа. Ако решиш, за два часа си при нея. Аз моята я пускам до Китай. Ще бъдат 10 дни в Пекин. Още ми е нереално.

# 152
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте! Hug

Хубави неща чета - нова работа, ново гадже, девойки на екскурзии в чужбина - да е на късмет за всички, пожелавам! (Не се притеснявам, сигурна съм, че ще е - новите неща винаги са по-добри за мен от старите.)

Искам да кажа, че снощи бях на концерт на "Рики е повери" в зала "Красавицата" Армеец.
Казваха ми приятелки, че залата няма подходящата акустика за музикални изпълнения, ама как да го вземеш на доверие, Око да види.
Та освен дето залата не става и звукът беше ужасен, и концертът си беше лека подигравка, да не кажа друга дума. "Подгряваше" някаква уж Тоника - "Тоника Домини". Не мога да повярвам, че силно музикален човек като Диомов им е дал, (в смисъл "разрешил") това емблематично име. Въпросната "тоника" е всъщност бившият дует "Шик"(име, което винаги ми е звучало доволно тъпо за музикална формация) + Ева, най-вехтата останка от първата Тоника СВ.  
"Подгряването" беше някакъв ужас - отвратителен звук, усилен до степен на почти непоносимост, на високите тонове гласът на Ева ти пробива мозъка, жената от Шик фалшива, а мъжът й напява като на дружеска вечеринка. (И така и говореше на публиката през цялото време - като на  аверчета от махалата.) Много се мъчиха "да подгреят", но то не става с кряскане. Дори златните и обичани хитове на всички предишни тоники не помогнаха. Аз лично нямах търпение да чуя края на тяхната (и наша) мъка. Обаче те се стараха много - докъм 21.30 (начало на концерта 19.30).
Единственото хубаво в цялата мъка беше китарата на Цветан Неделяков от Кукубенд, но и тя не звучеше като в най-хубавите си дни.
Най-после се появиха "Рики е повери" - двама от тях. Третият бил болен. Изпяха 5 песни. Професионалистът си е професионалист - почти умрялата публика беше мигом вдигната на крака и вдъхновена да танцува, пее и пляска. Настроението скочи до тавана и дори и лошият звук не можа да попречи. И точно се бяхме разпяли и разпалили, на сцената се появи отново въпросната псевдоТоника и отвори уста...
Та така. Не знам каква беше в причината за тази почти-измама.
Но истината е, че дори и стари и поуморени, дори и с един по-малко, големите са си големи - трудят се на сцената и уважават публиката си.

# 153
  • Варна
Искам да кажа, че след прекопаването на градината
се сдобих с пришки по ръцете и текезесарски тен Crazy

# 154
Евил, свекървата копае по бански Whistling. Просто ти давам идея.

# 155
  • Sofia
Евил, свекървата копае по бански Whistling. Просто ти давам идея.
Crazy Какви свекърви имате,ей  #Crazy.Само да сте се ожалили  Mr. Green!
На концерт в зала не съм ходила,все по стадионите...но и там чакането от по 2-3 часа ми поубива ентусиазмът  Crossing Arms.
Светалчо, поне ще знаеш вече от първа ръка за какво иде реч  ooooh!.
Младежът от вчера е на бабин дом,че да живна малко и аз  Sunglasses. Книжка, другарлък,вино,кино...тия 5 неща  Laughing.
Няма сила, която да ме примами да прекопая каквото и да е  Whistling.
За утре прогнозираните градуси са 30  Shocked. Не е добре таз работа  Naughty.

# 156
Добро утро!

Вчера имах кифленски ден  Mr. Green Направих си косата, после си пазарувах дрешки, след това вечеря с приятели. Днес го бях определила за чистене и смяна на дрехите в гардероба, ама преди това ми се отвори пак едно излизане. Голяма жега е тук, направо минахме на лято май. Ама аз не се оплаквам.

Хубав ден ви пожелавам!

# 157
  • Варна
Късно се усетих Лятo, днес ще се поправя. Peace
GeNa  много ме успокоява чопленето в градината.
Не съм вярвала само до преди няколко години, че
ще хвана мотика, ама ей на, чак с кеф го правя.

# 158
Днес го бях определила за чистене и смяна на дрехите в гардероба, ама преди това ми се отвори пак едно излизане

Аз пък точно това правих досега Simple Smile Не можах да спя цяла вечер, скочих рано и метнах дрехите, кръст не ми остана Whistling И като знам, че същото упражнение ще се повтори скоро, че сега хем летни, хем пролетни оставих... И тук времето е чудесно, по-късно ще изляза да си размърдам кокалаците, че както се сецнах с тези чистки Mr. Green

# 159
Аз се сдобих с ужасен обрев след носенето на едно колие 2дни, няма и толкова даже. Сега целият ми врат е в ситни, сърбящи пъпчици. И с обеците съм същата работа, подуват ме се ушите от повечето, дори за няколко часа.

# 160
Още не моха га намеря баланса между добре изкаран уикенд и свършена работа. Сега имам милион неща за вършене, никакво време, но пък се забавлявах  Confused. Имам същия проблем за следващия newsm78

# 161
Още не моха га намеря баланса между добре изкаран уикенд и свършена работа. Сега имам милион неща за вършене, никакво време, но пък се забавлявах  Confused. Имам същия проблем за следващия newsm78
Даун, мен ако питаш наблегни на забавленията, тя работата няма да избяга Simple Smile Аз цял ден не съм спряла днес да домакинствам и да не мислиш, че кой знае колко си личи или ще е траен резултата Mr. Green Затова след малко си бия шута нанякъде и поне до утре не искам да виждам ни перални, ни печки, ни дявол Laughing

# 162
  • София

Казваха ми приятелки, че залата няма подходящата акустика за музикални изпълнения, ама как да го вземеш на доверие, Око да види.
Та освен дето залата не става и звукът беше ужасен,

Бре, чак толкова ли? Аз, на няколко пъти до сега, нямам сериозни оплаквания. newsm78

# 163
Днес навъртях 26 км. с колело, но пък беше страхотен ден, разходихме се на много хубави места, релаксирахме, но сега всичко ме боли  Crazy Къпя се след малко и се барикадирам в леглото директно!

И майка ми нещо не се върна очарована от концерта на "Рики е повери" и "Тоника Домини" - каза че е било горе-долу, а тя е ентусиаст по принцип.

# 164
  • София
Добро утро!
Разглобихме се от бачкане в събота и неделя. Изнесохме покъщнината от апартамента във Видин и част от мебелите. Добре че имахме помощници. И те останаха доволни. Почти всеки си тръгна с по един нов сервиз за хранене.  Laughing Моята приятелка така си беше натъпкала колата, че нямаше място за детето й. За пореден път се убеждавам, че приятелите от детинство са бетон.  Heart Eyes

Сега съм се настроила за празниците. С мъжа ми си взимаме 3 дни отпуска и така почивните ни дни стават общо 10. Мисля да се размажа от мързелуване.

Общи условия

Активация на акаунт