Искам да кажа ... (76)

• 90 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Цвети, и на мен си ми харесва, обаче това висене в салона всеки месец направо ме убива... Не е за мен. Ще го потърпя до края на лятото и ще мисля нещо друго.

# 136
  • София
Напазарувахме от Джъмбо. Стиропрени яйца, боички, тревички, кошничка, брокат и ... пиленца ooooh! Нема такава циганийка...Питам - а нещо за апликиане, хартийки, панделки - не. Ще ми дадеш ли и аз да оцветявам - не. Какво ще го правиш този брокат - ще поръся яйцата да са блестящи babydust7 Това дете не е от мен Shocked

Гледам за коси си говорите. И аз се сгласих вчера много хубавко. Най-сетне отново си намерих фризьорка Heart Eyes И като подстриване, и като цвят направо супер ме прави. Вчера косата ми отзад приличаше на шоколадово фондю. Яд ме е, че нямам снимки да покажа. Тъй и тъй на бар не ме заведоха, поне във форума да се бях показала Crossing Arms

# 137
Белинда, да покажеш после украсените яйца Simple Smile

# 138
  • Euskal Herria
И аз бих искала да видя резултата.

# 139
  • Варна
Прииска ми се китари на плажа.  Heart Eyes Поздрав за начало:
Скрит текст:

# 140
  • Варна
Добро ви утро, за мен добър ден, че пак
се излюпиха преди изгрева моите  Crazy
Като сте се разговорили за коси и цвят
тъкмо ми излезе спомен от ФБ преди 11г.
с руса коса и сини лещи. Харесвах се.
По план ден за градинарстване, а да видим.

# 141
Добро слънчево утро! Закарах детето на урок, минах и взех цветя, сега през автомивката и като приключи отивам да ги садя. Като свърши детето урока съм му записала час за фризьор и чак след това може да се мотаем. Прекрасен слънчев ден от мен!

# 142
Едно здрасти и от мен...Simple Smile

От сряда до петък, доста натоварено. Вчера беше и страшно ветровито.
Мъжа с детето ходиха на открит летателен ден в Д.Митрополия, аз бях на работа, дъщерята на екскурзия в Русе. Завели ги в Джъмбо (60деца)...успяла да похарчи само 3.80лв. Simple Smile

Днес времето е чудесно при нас, голяма разходка си направихме, видяхме се и с приятели. Децата си играха много добре, особено малките.Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 17:42 от Sesylle

# 143
Сесили, красиви деца  Hug

Малката е болна. Отдавна не се беше случвало. Тази нощ поддържаше над 39 градуса. Днес вече изписаха антибиотик, дано най-лошото вече е зад гърба ни.

# 144
  • Варна
Сесили, много хубави снимки, а малчуганите са прекрасни!

Взехме решение да пуснем девойката на екскурзията из Европа през лятото.  Confused Моят мъж я пуска, аз имам моменти на колебание. Иска ми се тези десет дни да ги проспа, някак, и да я посрещнем. В понеделник ще ходя на родителска среща да доплатя още към първоначалното капаро.

# 145
Стейси,  всичко ще е наред, не се притеснявай.
Кои градове ще посетят?

# 146
  • Варна
Кои градове ще посетят?
По брошура-Будапеща, Залцбург, Аугсбург, Люксембург, Кентърбъри, Лондон, Оксфорд, Лил, Хайделберг,Виена, Белград.

# 147
  • София
Добър вечер,минавам на бързина  Laughing

# 148
Кои градове ще посетят?
По брошура-Будапеща, Залцбург, Аугсбург, Люксембург, Кентърбъри, Лондон, Оксфорд, Лил, Хайделберг,Виена, Белград.

Интересен маршрут Simple Smile Мога да я придружа за ваша сметка за да ви е спокойно  Wink Joy

# 149
Хаха, Кристин, разсмя ме Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт