Искам да кажа ... (76)

• 90 368
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Като говорите за детските зъбчета се сетих нещо. Моята девойка като беше първи клас и един ден учителката поиска децата да донесат грамоти и отличия. Та имало грамоти от стоматологични клиники.  Grinning
Моята и тя имаше по това време такива, но съм забравила дали ги носи тогава или се ядосваше, че е забравила.

# 541
Искам да кажа, че правих пилешките хапки с корнфлейкс на Гена и станаха стра-хот-ни! Облизахме си пръстите  chef

Следват 4 дни яко мързел, направо не мога да се нарадвам. И мъжът ми го слагат два месеца на редовни смени, та съм много доволна  Heart Eyes

# 542
  • София
При мен дните на мързел ще са точно 10.
Много се смях на един репортаж по Нова, в който полицай каза, че времето през празниците ще е нелицеприятно.  hahaha Аз се надявам да ми е приятно в басейна на 35 градуса температура на водата. Ако ще и сняг да вали. Дано поне да става за екскурзийки, че ще гъбясаме в басейна.  Mr. Green

# 543
  • Mediterraneo
Днес на моята ѝ падна второ зъбче. ....А още е на 5. ..

Моите и двете рано сменят зъби  Tired Първото зъбче на голямата падна на 4 години и 10 месеца! Малката смени първото на 5 годинки и 2-3 месеца и за една година смени 5 - 6 зъбчета.
Оставяме ги под възглавницата, където сутрин намира монета, но и зъбчето  Laughing Събират си ги в кутийки.

# 544
  • Sofia
Искам да кажа, че правих пилешките хапки с корнфлейкс на Гена и станаха стра-хот-ни! Облизахме си пръстите  chef
Blush Peace
Скрит текст:
Да кажа аз, че майонезата в рецептата може да се пропусне, за да са диетични или да се замени с прясно мляко, както  и да се пекат върху хартия за печене, която поема излишната вода.
Алечка,къде се губиш?  Hug
И Джули да питам мина ли прегледът на Ени?  Praynig

# 545
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ако имах дъщеря, бих оставила на нея решението дали да си пробива ушите или не.

Според мен и за синовете се отнася същото. У нас и таткото носи, така че мъж с обица не е нещо странно. И не смятам, че чак до пълнолетие мога да удържам тези пориви, наблюденията ми са, че доста по-рано сами решават какво да правят с телата си и няма как мама да ги спре. Ето сега, големият иска да си боядиса косата зелена - ами да я боядисва, стига фризьорката да го направи, защото аз няма да се занимавам.
Светалчо, прочетох "Невидимият мост", много е хубава. До средата върви монотонно и плавно, точно както си тече животът на героите - няколко еврейски семейства, пръснати из Европа, а втората част вече е динамична и драматична, когато войната напредва и животът става все по-труден, а бягството от нацистите - невъзможно, дори за най-богатите. За мен е една от хубавите книги, които напоследък са ми попадали. Лиляна, мерси за препоръката Simple Smile
Янечек, не ми хрумна за синовете Joy, но си права. Един от моите носеше обеци по някое време.

Благодаря ти, че не си забравила да споделиш мнението си за книгата. Hug
Ще я потърся, щом е хубава.

# 546
  • Телиш/Плевен
Жаки, честита страхотна награда от Филипс! Heart Eyes Hug
Страшно много се радвам за теб и с интерес ще следя отзивите ти. Да си го ползваш със здраве! Hug

# 547
  • Варна
Добро ви утро и светли празници!
Днес ми е ден за козунаци , чакам
си продуктите и потъвам в брашно.
Моето лудото Гинче, преди 10 минути
излезе. Цяло село спи, то отиде да
играе на площадката. Още 8ч. няма,
а вече ми е два следобед  ooooh!

# 548
  • Ямбол
Добро утро.
Жаки, какво си спечелила?

И ние ще пътуваме днес за празниците. Ще се пробвам да почивам, дано имам късмет, че ще сме много хора в къщата.

Няма да имам много редовен нет или изобщо никакъв, та гледайте до понеделник да не изприказвате темата.

И да се оплача - вчера водих котката с котетата на лекар, че нещо май нямаше мляко и не искаше да яде. Явно я стресирах и сега ги е преместила някъде и не мога да ги намеря. Дано да оцелеят. Докато я вкарвах в кутията ме ухапа жестоко и сега ме наболява. Сложих си Тетатокс за всеки случай срещу тетанус.

# 549
Добро утро!

Гена  Hug Тук съм, ама само ви чета, че влязохме в сезон и много работа. След работа миткаме насам натам и така. Хапките ги овалях в майонеза, защото не обичам бяло месо и да станат сочнички. Пекох както си написала, директно върху решетката на фурната, върху фолио. Голям рахат. Ще пробвам и върху хартия за печене.

Лиляна, дано оцелеят котенцата. Ако майката перманентно се е зачислила на твоите грижи най-добре да я кастрираш, че постоянно ще те обзавежда с котенца. И мен вчера ме ухапа уличното ми коте докато го хранех. Ама без да иска, че му късах месото, а то лапаше като лудо, че дойдоха и други котаци. Само промих и се чудя дали да ида да ме боднат  newsm78

# 550
Добро утро!
Изпуснала съм наградата на Жаки.
Вчера боядисах яйцата, но козунаците ще ги купя. До нас има пекарна, та от там.

Тва, Алина, ще ни разкаже играта. Страшна е от сега. За по-натам, не ми се мисли. Ако знаете как тормози брат си...

# 551
Лаленце, ти си добрия вестоносец, сега разбрах, че съм спечелила:) Още не са ми писали от играта.
Спечелих възможността да тествам новия уред на Филипс, за пържене без или с много малко мазнина.
Участвах на шега, никога не съм печелила нищо от томболи и игри, дали да не ида да пусна едно тото:)
Обичам много да готвя, ще ми е приятно да споделям рецепти и впечатления. Напоследък заради режима, който спазвам, карам относно на месо и риба ще ми е полезен "фалшивия" фритюрник:)

Това се казваха хубав старт на деня, много обичам да печеля нещо:))

# 552
Привет момичета, отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Много напрегнато ми беше, сега 4 дни релакс и мързел.Ще меся козунаци, ще чета книжка... суппер...

На всички, които ще пътуват лек път и приятна почивка bouquet
Е, Жаки, честито Grinning

# 553
  • В Космоса
Феята на зъбките сложила парички за двете зъбчета. Детето се зарадва много, но после започна да я вълнува дали слагала шоколадови парички. Ще трябва да търся за следващото. Бях виждала някъде, но забравих къде...

И аз бях започнала да си опитвам късмета с тези форумски томболи, но не иска да ми излезе. Нямам го за такива неща.

# 554
  • Телиш/Плевен
Лаленце, ти си добрия вестоносец, сега разбрах, че съм спечелила:) Още не са ми писали от играта.
Спечелих възможността да тествам новия уред на Филипс, за пържене без или с много малко мазнина.
Участвах на шега, никога не съм печелила нищо от томболи и игри, дали да не ида да пусна едно тото:)
Обичам много да готвя, ще ми е приятно да споделям рецепти и впечатления. Напоследък заради режима, който спазвам, карам относно на месо и риба ще ми е полезен "фалшивия" фритюрник:)

Това се казваха хубав старт на деня, много обичам да печеля нещо:))
Hug Hug Hug
Все така да ти върви, Жаки! Heart Eyes
Наистина е хубаво човек да печели, чувството е страхотно! Радвам се, когато такива големи награди отиват при хора като теб, които истински им се радват и ще са им от полза. Защото, за съжаление, много хора играят за награда, която след това да продадат. Close Разбира се, аз съм никоя, за да ги съдя, но не ми е приятно когато късметът се усмихва на такива хора, а не на тези, които играят, защото наистина искат наградата.
Ще чакам с нетърпение да дойде времето, в което ще споделиш отзиви за уреда. Heart Eyes И аз много го исках, но не ми се вярваше да спечеля и чувството ми се оказа вярно. Ще се пробвам в новото „разиграване“, но предвид, че никак ме няма в оригиналните рецепти, едва ли ще изберат моята. Остава ми надеждата да си го купя някой ден. Тъкмо след ремонта на кухнята ще има повечко място и ще можем да помислим в тази насока. chef

Общи условия

Активация на акаунт