Искам да кажа ... (76)

• 90 400
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Янтра, ти си като ръководство за успешни  родители  Joy
Аз също казвам не. Но и моето не се е тръшкало за нещо от магазина. Виж оня ден излезе със скъсаният клин навън.

# 211
  • Пловдив
Леле, за първи път виждам толкова единодушна група по възпитателен въпрос. Погледнете се  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Янтра, ти си като ръководство за успешни  родители  Joy
Аз също казвам не. Но и моето не се е тръшкало за нещо от магазина. Виж оня ден излезе със скъсаният клин навън.
Не съм толкова успешна, моите и тримата са се търкаляли в магазините, в различна степен. Вече съм претръпнала и дзен.

От друга страна днес заведох Хари Потър с магическа пръчка, мантия и Грифиндор шал на детска градина. Там са свикнали.

# 212
То проблема е, че на една годинка трудно ще се разберем с говорене, та ще пробвам с игнор  Laughing

# 213
  • някъде ... тук ...
Хихи, единодушна я, нали сме в Бг-мамма Simple Smile

# 214
Думите не ги разбират, затова пък игнорът помага винаги. Обаче как пък не стоя в затворено пространство с пищящо дете. Навън, и там вече игнор.

# 215
Съни, съгласна съм. Ама все пак през касата трябва да мина  Laughing

# 216
  • Пловдив
Ако не сте виждали майка в поза лотос на пода да гледа квичащо отроче в магазин - трябва да излезете с мен. Още се случва с номер 3 понякога, нищо, че е на 5, той е малко бебето на фамилията и си позволява разни работи от които другите се отказаха по-рано.

# 217
  • София
Мъжът ми забаламосваше дъщеря ни в магазините като й даваше да държи във всяка ръка по нещо дребно. Така нямаше възможност да взима други неща и си носеше чинно само даденото й. Иначе и на мен не ми пука какво мислят другите. Деца са, малки са. То пък чудо невиждано дете да се тръшка, когато иска нещо.

# 218
Янтра, ти верно си уникална!  Joy

# 219
  • Пловдив
И да се притеснявам и озъртам изнервено - полза няма. Само аз си хабя нервите. Заставам, подпирам се, сядам, изобщо гледам да ми е удобно и чакам.

# 220
И разритваш желаещите да помогнат. Моят не се тръшка в магазините, той се тръшка за други неща и на други места и много мразя някой да го успокоява, а той, събрал публика да квичи още по-силно.

# 221
...а той, събрал публика да квичи още по-силно.

И това ли го има?  Shocked

# 222
  • Пловдив
А, да, подчертавам и повтарям - всяка публика увеличава децибелите и продължителността на купона.

# 223
  • Ямбол
С малката имах проблеми в магазините, понеже беше решила, че във всеки магазин може да се завира навсякъде, включително и зад щандата, все едно си е в нашия магазин. Избягвах дълго време да влизам в магазини, защото беше неприятно да я дърпам и да я гоня из магазина. По-късно обаче реших, че все трябва да свиква това дете на обществени места да се държи подобаващо и постепенно някак успях да ѝ наложа, че в други магазини трябва да се държи прилично и да не се завира където ѝ падне. Със стоките правех предварителна уговорка, че влизаме в магазина за нещо определено и няма да ѝ купувам всичко, което види.

# 224
  • Бургас
...а той, събрал публика да квичи още по-силно.

И това ли го има?  Shocked

Ооооо, да!

Общи условия

Активация на акаунт