Искам да кажа ... (76)

• 90 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Моето никога не се е тръшкало за купуване на нещо и до сега. Все аз го навивам да му купя това или онова. Но се е случвало да се дърпа и да не иска да си тръгва и прилагах стратегията "ок, аз си тръгвам".

Бела, не обръщай внимание на хората, а си намери твой подход. Аз се дразнех много на забележки, когато го оставях да скача в локви и да яде сладолед на -10 градуса. Толкова ми беше писнало от съвети и забележки, че на една добронамерена баба и казах, че му разрешавам сладолед само през зимата, защото не се топи и няма шанс да се омаже.

# 241
Здравейте!  Hug
Доста време ме нямаше обаче нахлувам с директен въпрос: как се справяте или справяхте с ревящи и тръшкащи се деца в магазин? Вчера такъв панаир ми спретна Тото в Кауфланд за една топка, че от неудобство я взех. Да не си пимислите, че при баща футболист той няма топки вкъщи?  Crazy
Свикваш. Аз засядам и чакам истерията да премине и отпъждам любезни непознати. Само ми пречат тия непознати. Като съм казала "не" значи е "НЕ!".
Нещо подобно, но не сядам да чакам, а казвам , че няма д се купува/прави това сега и след това игнорирам като продължава каквото правя- чакам на опашка, обикалям рафтовете търсейки нещо и т.н.

Но в повечето случаи имах едно-две неща из количката различни от нормалните,които да предложа като отклоняваща вниманието тактика, които обикновено работеха.

Или обяснявах винаги,че на всяко пазаруване вземаме по едно малко нещо и това е и тя си знаеше, избираше между две-три, които посоча  и спокойно си пазарувах докато тя се занимава в количката.

Но съм имала доста такива епизоди и аз докато свикне, че Не-то е Не.

# 242
Бела, а представяш ли си две тръшкащи се деца? А?

Жаки, как ще дадеш обувките бе? Ами ако мине? Аз щях да си ги държа до последно.

# 243
Бела, а представяш ли си две тръшкащи се деца? А?
Не! Изобщо не си го представям, Ванини!  Laughing

# 244
  • Пловдив
Роди си още едно, сега е момента да го забъркаш Simple Smile И ще си говорим пак Simple Smile

# 245
Искам да кажа, че втори ден хич не ми върви, а утре изглежда ще е апогеят, дори не знам как ще започна денят предвид какво ме чака (или съм се настроила, че ме чака). В някакъв каръшки период влязох  Crazy

# 246
  • Варна
Искам да кажа, че втори ден хич не ми върви, а утре изглежда ще е апогеят, дори не знам как ще започна денят предвид какво ме чака (или съм се настроила, че ме чака). В някакъв каръшки период влязох  Crazy
Мър, стегни се!  Hug

Тези дни и на мен ми е някакъв такъв гаден период.
Днес се вбесих на майка ми и я заведох на лекар. Съвсем скоро уж ходи, накарях я, ама имало опашка, ама не знам какво си, кой щял да ѝ обърне внимание. Две страници лекарства имаше на рецептата.  Rolling Eyes Включително спешно поемане на лекарства за кръвното-лекарката се уплаши от стойностите. Предстоят редица изследвания.
Все отлагат, все са горе-долу добре.

Болната ми котка и тя се ококори, добре е.
А аз се поуспокоих от вчера.

# 247
Роди си още едно, сега е момента да го забъркаш Simple Smile И ще си говорим пак Simple Smile
Янтре...дори и през ум не ми минава, честно!  Joy

# 248
Вани, няма да мине. На ортопед бях, каза да забравя за токовете завинаги... Имам спадане на средния свод, то е причина за кокалчето. То все още не е голямо, лекарят даже не го видя отначало. Нищо не може да се направи освен операция, ама тежка с рязане на кости и мускули. Ако не стане крайно наложително няма да се съглася. Моята цел е да забавя процеса.
Изписа ми лекарства, защото ставата е възпалена, оттам и болката и Бон Ген за костите. И някакви стелки ще нося да подпират свода. Тъпа работа, дано не го предам и на децата, че било генетично.

Мъжът ми вика взех си по- млада жена, а само болежки имаш, ще ме сменяяяя:)

Мър, дано дяволът не е толкова черен, колкото очакваш!

Вие правихте ли великденско чистене на къщите? Аз още се настройвам и викам неволята. Как ми се дощя да сме в апартамент...

# 249
  • В Космоса
Ех, дечицата! Моята не се тръшкаше да ѝ купувам неща, но хукваше да бяга из магазините. И навсякъде. Имаше такъв период, хваща къра и изобщо нито се обръща да види къде съм, газ до дупка. Беше ми се изправила косата. Изпитвах истински ужас като трябваше да излизаме.

# 250
Мерси момичета  Hug, утре ще мога да кажа какво се случва, притеснено ми е малко, но каквото - такова.
 А ме мързи да ви пиша от известно време какви малки, скапани, каръшки неща ми се случват, то един ден нормален няма, ама съм си поръчала "Самърсби" на мъжа ми и го чакам вече настръхнала, че отворя ли бутилката вино ще се чуе на какво съм способна  Mr. Green Опасявам се, че започвам да забравям доброто си възпитание, а не трябва. Уж.

Жаки, това с кокалчето е доста неприятно. Аз нося само високи обувки, освен лятото, когато по-често нося пък ниски сандали. Та оказват си влияние, според мен и аз имам леко изменение, не ме боли, но не е както беше едно време  Rolling Eyes

пп - мъжът ми дори не се е запътил към мен със "Самърсбито" и това ако не е "късмет"  Laughing

# 251
  • Варна
Странно и неприсъщо ми е да нося в ежедневието ми  неудобни обувки.
Аз даже съм в другата крайност-в ежедневието с маратонки и понякога токчета.  Rolling Eyes

Удобството ми е преди всичко и се радвам, че не трябва да спазвам друг етикет.

# 252
  • някъде ... тук ...
Колегите са гордост за гилдията, радвам се, че ги познавам - по БНТ 1 е филма за Антарктида.

# 253
  • Ямбол
...
Вие правихте ли великденско чистене на къщите? Аз още се настройвам и викам неволята. Как ми се дощя да сме в апартамент...
Не питай, че ми иде да скръстя ръцете и да изчакам да минат чак майските дъждове. Тъкмо бях измила и почистила терасите и прозорците с целия им антураж по тях и се изсипа буря, която ме върна в изходно положение. Пак чистих и мих и днес пак гадният вятър е направил слой на южната тераса прахоляк. Ужасен е вторият етаж, добре ми беше преди на петия.

Успях да отметна днес някои неща. Остават почти още толкова и вече искам да са зад гърба ми и да си почивам.

Аз днес си получих новите маратонки и съм готова за пролетни разходки и пътешествия. Този път си уцелих номера.

# 254
Майка ми има кокалчета и смята, че са от неудобните обувки, които е носила на младини. Аз в ежедневието съм с ниски обувки и кецове. Имам няколко чифта токчета, които слагам рядко, но са удобни и учудващо като за мен, мога да подтичвам с тях, да играя хоро и т.н.  Simple Smile
Ние чистихме основно в неделя. Дано не се налага скоро да мием прозорците пак.

Общи условия

Активация на акаунт