Искам да кажа ... (76)

• 90 347
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Вани, нЕма се плашиш, още две години и всичко ще е наред, ще проимаш повече време, децата ще разбират и ако имаш късмет ще слушат:)  Outta JointНе пречи да се надяваш:)) Hug

Плануваме да отидем за седмица до Барселона, за рожденния ми ден. Някой ходил ли е? Започнах да чета темата, ама трудно се ориентирам, в кои райони е подходящо да търся хотел или апартамент? Ще ми се да е апартамент и да има кухня, защото съм на специален режим и ще ми е по удобно да приготвям нещо за закуска поне. Ако някой може да ми помогне с информация, къде да отседнем, какво да видим непременно и как да се придвижим от летището ( кацаме 21.30) ще съм благодарна.

Пътуването е подарък от свекърва ми, тя искаше да е Париж, но предвид напрегнатата ситуация там ще сменим, и в Барселона ще е хубаво, не сме ходили.

# 316
  • Ямбол
Честито куче, Тарти. Завиждам.

Мама има три котета, които не смее да пусне в двора, понеже съседът ги стреля с пушка. А не може да ги гледа всички, при нея има две кучета и две котки. Иска да ги остави при мен, но ме е страх, че ще им направят нещо. Свикнали са с хора и някой ще ги хване и измъчва. Иначе нямам против да ги храня.

Сдобих се днес с чистачката за прозорци на Лидл. Сега остава да се сдобия и с желание да ги чистя. Двете тераси обаче са приоритетни. Откъде се взе толкова прах - не знам.

# 317
  • До морето
Плануваме да отидем за седмица до Барселона, за рожденния ми ден. Някой ходил ли е? Започнах да чета темата, ама трудно се ориентирам, в кои райони е подходящо да търся хотел или апартамент? Ще ми се да е апартамент и да има кухня, защото съм на специален режим и ще ми е по удобно да приготвям нещо за закуска поне. Ако някой може да ми помогне с информация, къде да отседнем, какво да видим непременно и как да се придвижим от летището ( кацаме 21.30) ще съм благодарна.

Пътуването е подарък от свекърва ми, тя искаше да е Париж, но предвид напрегнатата ситуация там ще сменим, и в Барселона ще е хубаво, не сме ходили.

Жаки, от всичкото дето съм обикаляла по света - сърцето ми остана в Барселона!!! Влюбена съм в този град! Ние бяхме в хотел и апартамент не мога да препоръчам, но тледай да е до метростанция. Барселона е с може би най-добрия градски транспорт в Европа. Зобележителности има много - най - лесно е да си вземете двудневни карти за Бигбуса ( емблемата с окото) и да видите всичко. Иначе задължително стадиона и музея на Барса, дори и да не сте фенове. Катедралата е зашеметяваща и отвън, и отвътре, и отгоре. Зоопарка, аквариума, олимпийското село, разходка по Ла Рампла и по пристанището, къщите на Гауди - все задължителни за посещение Simple Smile . Ако мога с друго да помогна,  питай.
Гледам за колелета говорите, ние пък най-сетне подкарахме тротинетката. Ей, голяма радост.
Рейна много я харесах.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 08:38 от Mariposa_Malva

# 318
Запомних й милата добродушна муцунка на Рейна Heart EyesДа ви е честита, Тарталета Grinning

# 319
Даун, да те питам: на колко беше синът ти като взе кучето? Сериозно обмислям опцията.

# 320
  • София
Белла, какво го мислиш толкова?! Знаеш ли колко бебета се раждат в семейства, където хората си гледат животни, без значения кучета или котки. Ние преди години гледахме две кучета и през ум не би ми минало да ги "жертвам" заради появата на бебе.  Wink Друг е въпросът как ти самата ще съчетаваш двете дейности - буйно дете и животинче. Аз бих изчакала малко. Защото да гледаш две бебета не е лесна задача.

# 321
Преди години питах жена, обиколила почти целия свят къде й е харесало най-много, замисли се няколко секунди и отсече: Барселона. Другата седмица ме очакват емоции: първото градинско тържество на Ени, ще бъде кокиче, а в края на седмицата прегледът. Дойде му времето, а ми се струваше, че има безкрайно много докато мине април. От няколко години насам, да не кажа дори десетилетие, времето за мен препуска. Няма скучни, няма интересни дни - неусетно минават дни, седмици и месеци. Неща, дето са се случили преди месеци или години, ми се струва, че са били толкова скоро..

# 322
  • Бургас
Преди години питах жена, обиколила почти целия свят къде й е харесало най-много, замисли се няколко секунди и отсече: Барселона. Другата седмица ме очакват емоции: първото градинско тържество на Ени, ще бъде кокиче, а в края на седмицата прегледът. Дойде му времето, а ми се струваше, че има безкрайно много докато мине април. От няколко години насам, да не кажа дори десетилетие, времето за мен препуска. Няма скучни, няма интересни дни - неусетно минават дни, седмици и месеци. Неща, дето са се случили преди месеци или години, ми се струва, че са били толкова скоро..

Голями вълнения са градинските тържества. Цвети вече имаха две. На едното беше теменужка, а на другото бяха в народни носии. И тя само ме пита, кога пак ще има " тъжество", за да сме я гледали Simple Smile
Дано резултатите от прегледа са добри!

# 323
Белла, какво го мислиш толкова?! Знаеш ли колко бебета се раждат в семейства, където хората си гледат животни, без значения кучета или котки. Ние преди години гледахме две кучета и през ум не би ми минало да ги "жертвам" заради появата на бебе.  Wink Друг е въпросът как ти самата ще съчетаваш двете дейности - буйно дете и животинче. Аз бих изчакала малко. Защото да гледаш две бебета не е лесна задача.
Напълно съм съгласна, Тонита! Ама си мисля, че за кучето ще е по-големия стрес.  Mr. Green

# 324
Бела, знаеш, ние сме с куче. Никакъв проблем.

# 325
Бела, знаеш, ние сме с куче. Никакъв проблем.
Вярно! Алина и Виктор дърпат ли го за ушите или нещо от рода?

# 326
Опитват се, но той бяга. Иначе много му се радват, а той ги пази.

# 327
Ванини, какво е кучето?

# 328
Ванини, какво е кучето?
Френски булдог.

# 329
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лиляна, силно се интересувам от уреда за почистване на прозорци. Имаш ли вече впечатления?

Джули, стискам палци на Ени, всичко да е наред.
А какво стана с кожния проблем?

Общи условия

Активация на акаунт