Искам да кажа ... (76)

• 90 341
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Оф, днес работа е чиста къща пропилян живот.

# 346
Добро утро!

Голям сън днес, наваксах си, цяла седмица го чаках това наспиване  Laughing Снощи се събирахме с приятели, голяма веселба. Днес е седмичният пазар и после голямото чистене  ooooh!
Видях и завидях.

# 347
Добро утро!

Голям сън днес, наваксах си, цяла седмица го чаках това наспиване  Laughing Снощи се събирахме с приятели, голяма веселба. Днес е седмичният пазар и после голямото чистене  ooooh!
Видях и завидях.

Аз пък точа лиги по вашите излети  Hug

# 348
Днес бях нарочила деня за купуване на следваща китара за номер 2. Бяхме в 2 големи музикални магазина, човекът пробва куп китари, хареса 4 и не можа да избере окончателно. От 2 часа ровя в интернет, чета отзиви и ревюта, сравнявам цени и време за доставка и ми се отвинти главата. Дамусеневидидано. Купувам, какъвто му е късмета.

# 349
Джули, късмет.
Днес бях нарочила деня за купуване на следваща китара за номер 2. Бяхме в 2 големи музикални магазина, човекът пробва куп китари, хареса 4 и не можа да избере окончателно. От 2 часа ровя в интернет, чета отзиви и ревюта, сравнявам цени и време за доставка и ми се отвинти главата. Дамусеневидидано. Купувам, какъвто му е късмета.
Февруари дъщеря ми мина на голяма китара, и учителят и успя да купи за нея и още десетина деца китари от завод Кремона в Казанлък с голяма отстъпка. Китарите са страхотни, цените прекрасни.
Последните няколко дни са ми страхотни. Снощи бяхме на благотворителна китарна вечеря, събират се средства за този фестивал http://plevenguitarfestival.com/2016/bg/  изкарахме си прекрасно, невероятни деца има.
Синът ми тази седмица започна да си търси работа, на едно място е одобрен, днес му се обадиха за още 2 интервюта.
Днес малката е с бронзов медал от математическото състезание. Бяхме и на детски рожден ден в Кайлъка почти 5 часа. И остана да спи тази вечер в баба си. Успяхме и да лазаруваме. Тя голямо преобличане в колата между различните мероприятия.
Скрит текст:
Аз отивам да пия бира в приятелка, а за да е пълно щастието ММ замина на лов  Mr. Green

# 350
Силвия, благодаря, но до нещата на Кремона достъп нямам никакъв, не съм в БГ.
Той още не е за голяма китара, дори 7/8 му е голяма. Поръчах 3/4, Ямаха. Дано е доволен, отзивите са много добри.

# 351
  • Mediterraneo
Днес направих едно бързо пазаруване сутринта, с ММ завихме едни зелеви сарми( от Коледа не бяхме яли, а друг път зимата редовно си правим; добре, че има вакумирани листа), сложих ги да си се варят кротко и цял следобед лежахме и гледахме филми. Децата имаха гостенчета, влизаха, излизаха разни дечурлиги, ама много самостоятелно, не са ме занимавали с нищо. А, кучката се изпишка два пъти в дневната, при все че почти цял ден е навън с децата, та се наложи да се възпитаваме. Ама много наплашена! Без дори да повишавам тон, само по интонацията разбира, че се карам, подвива опашка и се навира в детската да търси спасение от каките. 

# 352
  • Sofia
Идвам да кажа, че се подлъгах по акъла на мъж ми да гледаме някаква фантастична приказка-боза, на кино  Crossing Arms."Ловецът..."нещо-си. Хубаво, че билетите ни бяха безплатни, както и бирички раздаваха, също така и на излизане-хоп по още един ваучер за безплатен билет  Mr. Green.Подобриха ми настроението и впечатленията от филма  Laughing
Опитвах се да уговоря един от двамата-големия или малкия, да ме съпроводят на българския филм "Каръци",ама -нъц. Малкият предпочете да гостува на баба си, пък го големият ме примами,че уж филмът е любовен  Crossing Arms. Мъже  Crazy!

# 353
добро утро  Hug искам да кажа, че съм възмутена от новата цена за билетите, аз няма да дам 1.60 лв за билет, нека ме арестуват при проверка, защото няма да предоставя и лична карта за акт. ако така направят два милиона пътници само  за един ден, да видим колко загуби ще понесат.

# 354
  • Ямбол
По този начин скоро и два лева може да ви стане билетчето.
При нас все още е 0.70 лв., но и гратисчиите са 0%.

# 355
Лили, честит имен ден, на теб и на всичи останали, които празнуват днес! На не именниците, честита Цветница, да ви е цветно и уютно в домовете и в сърцата и да сте здрави! Моето братче също празнува, да ми е жив и здрав!

Ние ще ходим до цИрквата, според Жаки и ще видим Дядо Боже( попа) и тя ще изпрати бонбони по него за дядо Жак, той като свърши работа, ще си отиде на небето и ще ги даде на дядо, но тя искала да и напиша бележка, да я сложи, че дядо и не бива да яде повече от два бонбона, защото ще му се развалят зъбките:) Ей, така ми започна сутрината:)

# 356
  • Ямбол
Благодаря, Жаки. Не празнувам днес, но не отказвам поздрави.
Бъдете и вие здрави и цветни. Почерпи малкото Жаки едно бонбонче от леля Лили.

# 357
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

Малкото Жаки ми е любим извор на мъдри мисли, Жаки не ни ги спестявай  Joy

Вчера сборихме голямото пролетно чистене и днес заваля  ooooh! Велика мизерия е с този първи етаж, дограмите ми бяха чеерни, чак питах мъжът ми да не би да сме забравили да ги очистим миналата есен  Laughing Сега се назландисвам да си изгладя пердетата. Трябва да си сменям простирите, че са от тези които се вдигат и смъкват. Пластмасата им опада и пускат ръжда... Ще заложа на добрите стари телени простири, ама та трябва да търся кой да ми ги направи. И пералнята ми прави въртели... Аман от битовизми.
Правя баница да занеса на съпружието в офиса, че не си взел нищо. Щяхме да ходим на пикник след обед, но се разкаля и ще се отдам на мързел с книгата... Чета "Човек на име Уве", точно на втората страница ме приспива, май няма да я дочета.

# 358
Честита, Цветница!

Обичам си именния ден, хубав празник е днес.

# 359
Честит празник! Бъдете здрави, щастливи и обичани!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт