Искам да кажа ... (76)

• 90 402
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Ако имах дъщеря, бих оставила на нея решението дали да си пробива ушите или не.

Светалчо, на колко години според теб трябва да вземе това решение? Моята е на 5. Тя пожела. Не я насилвам аз. Да го приема ли или да ѝ кажа като стане на 18 да прави каквото иска. Laughing

След пълнолетие сама може да си решава какво ще прави по тялото си.

Сбъдваща мечти, добре, че е само пукнато!  Hug
Даун, честита нова работа! Дано те удовлетворява!

# 496
Даун, честита работа, дано свикнеш и се чувстваш добре, ти съвсем на ново го подкара, а:)
Сбъдваща, дано не го боли младежа!

И на двете ушите ги пробихме, като бебета между година и две, не помня с точност. С пистолет за секунди, Жаки даже не свари да се разплаче, не са имали инфекции или проблеми. Обичат обеци и пада кичене и каката и малката. Жаки има кутия за бижута и вътре са и всичките съкровища:)

Благодаря за отговорите за атракциите за децата, значи Музейко отпада на този етап. За плей рум само тримата казвате, че не е ОК, то в моловете няма такива стаи, нали? Мислех да оставим Жаки на детски кът, а ние да идем с Мими. Дотук имам само двата театъра, кукления и комедията и евентуално зоологическата. Малко е. Мислех цирк Балкански, но на Жаки и е интересно само, ако има животни, а програмата казва, че повечето са акробатични номера.

# 497
  • Телиш/Плевен
Даун, честита нова работа! Hug

Сбъдваща мечти и Онзи, дано всичко е наред с децата ви. Praynig

Изкушава ме много рецептата за козунака, но печката ми вече е на предела на силите си и като че ли не искам да я мъча. Пък и още след предишния опит с козунаците си казах, че още не съм достигнала етапа, в който можем да си позволим да сме само на домашни. Laughing Ще купуваме и тази година, пък догодина ще видим.

С дъщеря ми „изтървах момента“ за пробиване на уши - обмислях да е още миналата година, но така и не се наканих (по-скоро имах усещането, че не постъпвам правилно като решавам вместо нея), а сега няма начин да се случи, защото не търпи нищо по себе си. Ще чакам да вземе сама решението след години.

Ще започваме ремонт на кухнята след Великден и ще е голяма лудница. Хем имаме нужда, хем никак не ни се занимава. Но мен ме мотивира това, че най-накрая ще си имам хубава кухня с нови мебели и печка и ще мога да си се вихря на воля. chef

# 498
  • В Космоса
Цитат
Ако имах дъщеря, бих оставила на нея решението дали да си пробива ушите или не.

Светалчо, на колко години според теб трябва да вземе това решение? Моята е на 5. Тя пожела. Не я насилвам аз. Да го приема ли или да ѝ кажа като стане на 18 да прави каквото иска. Laughing

След пълнолетие сама може да си решава какво ще прави по тялото си.

Не разбирам защо го пишеш това. Ясно е, че след пълнолетие може да прави каквото си иска по тялото. Мнението ти е да го чакаме да настъпи и да не ѝ пробивам сега ушите ли? Laughing

# 499

Дотук имам само двата театъра, кукления и комедията и евентуално зоологическата. Малко е. Мислех цирк Балкански, но на Жаки и е интересно само, ако има животни, а програмата казва, че повечето са акробатични номера.

На последния етаж на Софийския Университет има музей на палеонтологията, скелет на огромно праисторическо животно/нещо като динозавър/, някога ходехме и му се дивяхме, а за деца ще е още-по-впечатляващо.Има и други находки, малка сбирка, но е интересно.

# 500
  • Варна
Моята девойка е с обички от бебе. Добре че като порасна, не се е сърдила за това. Напротив-иска си обеците.
Аз пък се сдобих с такива на тинейджърска възраст. Тръшнах се на майка ми един ден, че искам дупки на ушите и тя ми ги направи с игла.  Twisted Evil Спомням си, че стоях известно време с кончета на ушите.

Чудя се да я търкам ли още душкабината или да сравня със земята.  Twisted Evil Много се нервирах. Пластмасата все не е идеално бяла.

# 501
  • София
Пластмасата все не е идеално бяла.
Искаш да я чистиш, защото е мръсна или да я лъснеш като нова? Mr. Green
Ако е второто, вземи полирпаста за пластмаса. Обикновено се ползва за броните и някои подобни авто компоненти. Simple Smile

# 502
Ох, не мога да не ви кажа бисера на Жаки, сега се намазала със сенки и червило, стои пред огледалото и си говори- Жаки, ти си овеколепна и си чудесна жена Joy Овеколепна е великолепна, ако се чуди някой:))))

# 503
Малката Жаки е уникална! Чудесна жена била  Joy

# 504
  • Телиш/Плевен
Не ви е никак скучно вкъщи, Жаки! Joy Hug

# 505
  • някъде ... тук ...
Издухах първото яйце в живота си - детето утре ще го рисува в училище. Да живее Чичо Гугъл, че знае ка се прави!

Имам дупки на ушите от както се помня. Баба ми ме завела на времето при някаква баба. После и аз си дупчих ушите с игла за още дупки. В момента са си пак по една на всяко ухо. Не свалям обеци, ходя си с години с едни и същи, докато не се счупи някоя.
Моите нали са мъже, не съм се замисляла за подходящ момент за дупчене, а и никой не е изявявал желание за това.

Жаки,и Природо-научния музей е интересен, ако нямате проблем с възприемането на препарирани животни.

# 506
  • Пазете Гор
...Ще започваме ремонт на кухнята след Великден и ще е голяма лудница. Хем имаме нужда, хем никак не ни се занимава. Но мен ме мотивира това, че най-накрая ще си имам хубава кухня с нови мебели и печка и ще мога да си се вихря на воля. chef

Като човек - парче кулинар, намирам хубавата и функционална кухня ключова за дзеня, рахатя и густото личностни. За съжаление моята препроектирана, препремислена и пресънувана кухня е все още само в бъдещето. Ще е налична, скоро, живот и здраве да е. Струва си ядовете, искам да кажа.

За свое и общо съжаление София няма ясна кулинарна емблема и символ, инак веднага бих се завтекъл към такова място, и бих го препоръчвал. Това е огромна празнота, съгласете се. Някои български градове и села имат своите кулинарни аватари и това е само в техен плюс в днешните  времена на поголовно пътуване. Мисълта ми е, че ако има къде да се хапне вкусно, приятно и локално-незабравимо - всяка друга местна атракция би само спечелила. Обратното, за съжаление, също е вярно. Хубаво място, но с лоша храна, обикновено не оставя у посетилите го дълбок приятен спомен.

# 507
Ох, не мога да не ви кажа бисера на Жаки, сега се намазала със сенки и червило, стои пред огледалото и си говори- Жаки, ти си овеколепна и си чудесна жена Joy Овеколепна е великолепна, ако се чуди някой:))))

Може ли Жаки при мен за една седмица? Ще ви платя!  Joy

# 508
Кристин, с гримовете и роклите как си? Ако имаш тръгва без проблем:) Напълно безплатно ти я давам, ще се спукаш от смях:) Взех да записвам вече, че да не забравя някой бисер:) всеки ден нови смешки.
Овиколепна, как и го роди главата:)))

# 509
Онзи, колко са големи твоите съкровища? Момичета ли са?

Общи условия

Активация на акаунт