Искам да кажа ... (76)

• 90 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
Лили, какво стана с Дубай? Отиде ли, върна ли се, хареса ли ти?

# 706
  • Пловдив
Не бързай да се тупаш в гърдите, Янтра.
Аз те бия, че съм и учител на всичкото отгоре и даже няма да съм до детето си другата седмица.
Значи ей тук ще си заформим групичката на небрежетата Simple Smile Като в Пипи и главата с изпита на госпожица Розенбаум Simple Smile

# 707
Момичетаа.... Simple Smile Искам да споделя...няма с кого да го направя вкъщи....имам проблем със свекито, а мъжо ми не стои на моя страна,незнам какво да правя

# 708
Момичетаа.... Simple Smile Искам да споделя...няма с кого да го направя вкъщи....имам проблем със свекито, а мъжо ми не стои на моя страна,незнам какво да правя
Тук се коментират отношенията със свекървите. Можеш да споделиш проблема си, но от всичко прочетено по темата съм останала с впечатление, че проблемите са със съпруга, а не със свекървата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=916335;topicrefid=20

# 709
А, и аз се пиша в небрежните. Нямам и идея какво учи детето Simple Smile.

# 710
Искам да кажа, че днес имаме годишнина от сватбата, станаха 4 години  Heart Eyes Аз се запалих по една настолна игра и получих експенжъни за нея  Sunglasses Мъжа ми си кара с подаръка от рождения ден  Crazy

# 711
Честита годишнина, Мър! Дълги години да сте щастливи заедно!
При нас сякаш зима иде...
За матурите в четвърти клас не съм се вълнувала, виж в седми по- напрегнато беше, заради кандидатстването.

# 712
Искам да кажа, че днес имаме годишнина от сватбата, станаха 4 години  Heart Eyes Аз се запалих по една настолна игра и получих експенжъни за нея  Sunglasses Мъжа ми си кара с подаръка от рождения ден  Crazy

Честито! bouquetЗдраве и любов и много сбъднати мечти! Кога станаха 4 години, помня, като разказваше за сватбата, все едно вчера беше!

# 713
Мар, честито! Все така да те гледа твоят мъж!

Даун, ти ела, пък попчета, цаца и миди ще има на корем. И бира!

Виктор е с бронхит.

# 714
 Искам да кажа , че открих чудесни приятели чрез тази тема и форума.
  От сърце съм благодарна на една съфорумка , която чувствам като родна сестра ! Благодаря й от сърце  Hug

# 715
  • Ямбол
Лили, какво стана с Дубай? Отиде ли, върна ли се, хареса ли ти?
Другата седмица летим.
В главата ми е каша. На място ще решаваме.

Мър, честита годишнина.

# 716
  • някъде ... тук ...
Първо ти е и не си минала още по тоя път Simple Smile
Четох те и в четвъртокласната тема.
Ще се справи детето!
Ама и аз съм в клуба на небрежарките  Crazy
В момента съм ги пуснала по семейни причини по гръцко - за къпане не става, но за спорт с топка и плаж от време на време - да Simple Smile

# 717
Момичета, да ви питам за съдомиялната, че отскоро я ползвам, има от вътре на вратичката две оделения едното е за таблетката, а другото е с нарисувана звездичка, предполагам за течност за гланц. Купих от Лидл такава, ама тя като вода и като сипя изтича по вратичката, а не остава в отделението, така ли трябва да е? Smeg е машината, не е ползвана никога, но е модел от 2000 година, за съжаление свекърва ми е загубила упътването и не мога нищо да прочета търсих в нета, не намирам. Иначе мие превъзходно! Всичко блести, ако ме питате защо една година живеем в тази къща и не я ползвахме, не мога да отговря Crazy То това било голям рахат:) Ама като я пусна на 2 програма, 65 градуса, мие по 2.30 минути почти.
Има и кратка програма, но аз предпочитам да са добре измити. Фино таблетки купих, има ли по- добри?

Знам, че тука имаме специалист, Янтара, нали ти я беше разглобявала твоята:) дет се вика отвътре ги познаваш миялните:)

# 718
Ванини, дано се оправи бързо Виктор и дано Алина не го прихване.

Джаки, аз ползвам само таблетки и съм много доволна. Миялната ми е Бош, но между тях май няма огромни разлики.

Лиляна, Дубай си е супер, няма за какво да се тревожиш, а и полетът не е толкова дълъг, докато излетите и ви нахранят и половината е минал. Помотайте се на фри зоната на летището на връщане, има много евтини неща.

# 719
  • Ямбол
Жаки, гланцът е течен и помага при сушенето на съдовете. Щом изтича, значи контейнерчето е пълно. При моята има степени от 1 до 6 и индикатор, когато се изпразни. Аз ползвам прах и отделно сол и гланц. Така мога да дозирам количеството препарат за миене, а и е по-изгодно. За миялните съм чела, че независимо с какво се ползват - комбинирани таблетки или отделни препарати, сол трябва винаги да има, заради йонообменникът, който играе важна роля и може да се повреди, ако липсва сол.

Общи условия

Активация на акаунт