Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Poly,прочетох те в друга тема и ужасно съжалявам за случилото се. Знам,че каквото и да ти кажем няма да облекчим болката. Наплачи се хубаво, малко почивка и с нови сили до успешен финал!  spoko

# 106
Момичета, да ви се оплача 
Какво се случва мила

Бебето ми е спряло да се развива. Няма пулс.

# 107
Момичета, да ви се оплача 
Какво се случва мила

Бебето ми е спряло да се развива. Няма пулс.

Оле мила много съжалявам,предполагам,че няма как да те успокоим,но сме до теб силни прегръдки от мен

# 108
  • София
Poly84, знам, че каквото и да ти кажем, няма успокоение! Бъди силна! Само това мога да кажа! Ужасно съжалявам за случилото се. Трябва да приемем това, което ни се поднася и да продължаваме напред, да гоним мечтите си! Прегръщам те силно! Praynig Hug

Enjoy, надявам се всичко при теб да е наред Simple Smile

На мен ми е 6-ти ден от инсе, нищо не усещам, нито болки, нито гърди, нито нищо... Sad Това чакане е ужасно, но нямаме избор. Стискам палчета на всички чакащи! Heart Eyes bouquet

# 109
Poly84  много съжалявам  cry  бъди силна, ние сме с теб!

Аз днес усещам някаква тежест в корема, нещо ми е некомфортно, но нищо не ме боли (5 ден след инсе).

# 110
Poly84,много съжелявам за случилото се. Каквото и да кажем няма да изтрие болката ти, но сме с теб! Другия път ще стане! Ще успееш!

# 111
  • София
Ех, Поли  Cry Нямам думи просто....
Какви са причините, какво предполагат лекарите?
Много жени минават през този ужас, че и по няколко пъти. Ще се справиш. Прегръщам те, мило момиче...

# 112
Поли 84 Съжалявам...
Каквото и да кажем сега на дали ще ти помогнем в този момент.Бъди сред близките и приятелите си и скоро дано чуем хубава новина да края.Смело напред.Успех момиче.Прегръдкии :* ♡

# 113
Момичета да ви запитам нещичко:
 Вие на спукан или на неспукан фоликул правите инсемивация?

# 114
  • София
Момичета да ви запитам нещичко:
 Вие на спукан или на неспукан фоликул правите инсемивация?

3 спукани бяха при мен.

# 115
Стискам палци Щасливкаа..Кога ти е теста,имаше ли прегнил ппеди инсеминацията?

# 116
  • София
Стискам палци Щасливкаа..Кога ти е теста,имаше ли прегнил ппеди инсеминацията?

Да, имах Прегнил. Теста ми е на 27.

# 117
Poli много съжалявам мила , поплачи си и с нови сили започвай нова процедура . Станало е един път и пак ще стане ... прегръщам те много и ти желая много много успех за следващия път  Hug

# 118
Здравейте мили момичета,
Поли, много силна прегръдка миличка! Вероятно е било за добро, колкото и несправедливо да звучи на пръв поглед! Hug Hug Hug

Момичета, аз не мога да си намеря място откакто ме насочиха към лапароскопия, въртя, сучя и пак и пак само за това мисля, вътрешно не мога да приема мисълта за това. Виждам, че и други като вас ги вълнува темата Milenita, срещнах вариант пункция на ендометриозна киста, някой ако има повече информация къде се предлага този вид манипулация ще му бъда благодарна. Ето аз какво намерих http://shterevhospital.com/surgery/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B … 1%81%D1%82%D0%B0/. Дали правят и в други клиники, някой знае да събера информация, това ми се струва доста по-щадящо. Ще се консултирам и с лекар, та да видим кой вариант е по-добрият, лекарят ми е доста категоричен относно операции при нераждали жени, които не са належащи, но не искам да говоря излишно, че вече и аз се обърках, паникьосвам се при мисълта и т.н. все познати за всички ни в темата неща. Hug

# 119
  • Plovdiv
Поли, много съжалявам за случилото се. Каквото и да кажа ще е излижно, имаш подкрепата ми и най-силните прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт