Боледуване на децата ни - тема 39

• 34 752
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Рали, честито  bouquet bouquet bouquet
Фер, дано не се наложи АБ и да се оправяте бързо  Hug
Дани, с въшки откак бях малка нямам досег и се моля да ни подмине, че мъжете в нас са лесн-машинката и айде...ама аз  Tired и няма и кой да ме пощи...
А за варицела като чуя и треска ме разтриса, че само ММ я е карал  Tired

# 556
Честито Рали !
Фер ,дано тази вечер да не вдига температура малката !
Оф сега и аз съм в шах ,има някакви петънца по шията ,дали не е варицела -още няма мехурчета ,но четох ,че първо е като петънца .А и пие Суметролим ,до утре ще се разбере вероятно ама го обикалям само  ooooh!.За мен няма данни дали съм я карала  Tired

# 557
  • София
Честито Рали !
Фер ,дано тази вечер да не вдига температура малката !
Оф сега и аз съм в шах ,има някакви петънца по шията ,дали не е варицела -още няма мехурчета ,но четох ,че първо е като петънца .А и пие Суметролим ,до утре ще се разбере вероятно ама го обикалям само  ooooh!.За мен няма данни дали съм я карала  Tired

gd3, дано си я карала, защото съм чувала, че е кофти на дърти години (не че на децата им е особено комфортно  Confused ). До утре сутринта ще разбереш дали петънцата по шията на детето са варицела - ако се появят още и някои се сдобият с мехурчета, макар че мехурчетата не са задължителни. Моята дъщеря много късно се сдоби с мехурчета. Педиатърката й каза, че може да остане преимуществено с петна.

# 558
  • На брега на реката
Емии 39,1. Предавам се, сама ще настоявам за АБ. На обяд спа 4 часа. Поти се, кашля, бълнува, крещя. Като филм на ужасите.

# 559
  • София
Фер, с теб сме и успех с прегледа! Дано сте изкарали нормална нощ.

# 560
  • На брега на реката
Добре мина, хубаво спа и не кашля толкова. Цяла нощ държа 37,3, а в 5 вдигна до 38. Но кашлицата ми звучи къртеща, чак не смогва да ги гълта тия секрети. Къде е тая инфекция, че се държи така упорито. След малко я вдигам и отиваме при лл.

# 561
  • София
Е как къде - в трахеята е според мен. Тъй де - стискам палци да не е слязла надолу.  Praynig Един съвет отстрани: Чуй първо док какво ще ти каже за АБ и после действай с интуицията си. Демек, не започвай от вратата с АБ. Simple Smile После със сигурност си вземи рецепта за АБ, за да си подготвена. Simple Smile

# 562
Фер, кураж, мила, вече трябва да е на финала пущината вирусна  Praynig Дано е по-добре дребосъчка днес  Hug

Дев, Лъки, Gd3, благодаря ви  Hug

При нас пъпките завяхват, няма нови, дано ако ще имаме варицела да дойде поне след 10 дни  Praynig Снощи бяхме на детски РД на открито, по едно време заваля, ама на децата им се играе, та ги наваля порядъчно, дано да няма изненади сега...

# 563
Рали,да не забравя....честито и от мен!Всичко да върви по мед и масло до края!

Фер,дано все пак ви се размине АБ  Praynig

# 564
Рали,честито! Дано всичко е наред.

Всички болнички да оздравяват!

# 565
  • София
Всички болни да оздравяват бързо.
Фер, дано се разминете с АБ. Предполагам, че щом температурата вече не е толкова висока, нещата отиват на подобрение.
За варицелата - надявам се детето да не я кара в близките 3 - 4 години. Аз съм я карала на 12.

# 566
  • На брега на реката
Не й се размина аб. Има бронхо спазъм, слязло е до бронхит и като си прегледах писанията, стигам до заключението, че виброцил просто не са нейните капки и не овладяват хремата. При което бронхитчето е следващата спирка. Мда, през нощта звучеше къртеща, но сега кашлицата е стържещо свиреща и диша на пресекулки, дори си задържа дъха. Като вдиша и се разкашля  ooooh!. В събота ни вика на преглед, според нея са пресни нещата и бързо ще  овладеем бронхита.

# 567
  • София
Дано бързо овладеете нещата. Какъв АБ изписаха?
Последните капки, които капах бяха Макситрол. Хем подобни ми се виждат на Тобрадекса (те сигурно са и близки ако не същите по състав), хем останах много по-доволна. Но пък започнах да ги ползвам преди хремата да стане обилна, та може би затова бързо са подействали.
Виброцил също съм ползвала, като че ли не съм особено доволна. Все ми се струва, че действа при запушен нос, но не стопира сополите.

# 568
  • На брега на реката
Отново Ксимебак  Mr. Green Чак ме е страх да не изпише друг. Изключително доволна съм от него и бързо й е повлиявал. Ксизалът остава поне 10 дни след като отшуми кашлицата, Флудитек и инхалации с Вентолин. Пробиотик си взех аз, сега се чудя какви витамини да  й давам, че като свърши АБто ще си поостане вкъщи.

# 569
  • София
Лично аз давам само витамин Ц. И когато е болна, също и всеки месец от 1 до 5 число профилактично (дори и да не е болна). Някак си нямам много вяра на рекламираните скъпи витамини, добавки, имуностимуланти и подобни. Разбира се, възможно е да действат, но поне засега не бих пробвала.

Бях споделила, че детето кашля, без нищо друго. Благодаря на този, който ми напомни за Ксизала (вече забравих кой беше). Давам го от 2 дни. От вчера не е кашляла.

Общи условия

Активация на акаунт