Отговори
# 645
  • София - Варна
Смайл, наистина ли се отчитат контракциите на записа? редактиам се, видях, че си писала, че не болят.

Аз пак ходих до тоалетна, по-добре от вчера, но пак ме свиваше доволно силно и имах леко разхлабен стомах, въпреки Смектата от вчера... Ще почакам още малко и ако не отшумят тия симпотми, трябва да се търси причината другаде, но ме съмнява някой да я открие. Лекарите ми говорят, че съм била така от нерви. newsm78 Joy Joy Joy

Алеа, при теб симптомите колко време след спиране на Диаспорала изчезват?
Не би ли трявбало да е веднага? Зная, че магнезият бързо се изхвърля от организма.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 00:57 от afrikancho

# 646
  • морето и сините вълни :)
Добро утро.
От 6 без 10 съм будна,направо ужас.
Вече се чудя каква да закусвам,Всичко ми писна.
Вчера купих прах за пране немски персил на гранули и един препарат за пералнята на всяко пране по половин капачка се слага за убиване на всякакви бактерии,гъби,спори и т.н.Т.к.пералнята все пак има разни отлагания по нея от нашето пране особено от работните дрехи на ММ и ще ми свърши идеална работа.Даже няма нужда от гладене-за убиване на микробите:)
И като ги ръгна и в сушилнята-хептен мързелажката ще го раздам.
Хубав ден на всички

# 647
  • Варна
И аз съм се кукнала в 5.30  #Crazy Както всяка сутрин.
Сега ме е хванала вълната с кайсиите,че ям по няколко за закуска.
И аз вчера се наврях в един магазин за перилни препарати и гледах такъв дезинфектант,та и аз реших да взема  Simple Smile

# 648
Добро утро момичета Simple Smile Аз нали съм на работа и вечер съм много уморена и не съм влизала...Отивам да ви чета, че май доста съм изпуснала и пак ще пиша...Хубав ден на всички

# 649
Africancho, по-скоро отчита, че има някаква активност от страна на матката, но лекарите изобщо не ги притеснява. Даже днес ми казаха, че контракциите ми били на психологическа основа и да не се вглеждам толкова.Да съм си дишала спокойно.  newsm78 Laughing Вече и аз не знам на кого да вярвам.
Ани, станала съм в 5:30.

# 650
Здравейте момичета Simple Smile аз вчера като тръгнах за детето и ме заболя много корема долу ниско, много се изплаших и ММ ме закара в болницата да ме видят. По принцип ме наболява корема като ходя пеша, но този път беше доста по-силно. На всичко от горе като отидох до тоалетна и видях, че са ми мокри бикините и направо  Shocked реших че съм се изпотила и слава богу беше така  ooooh! За щастие всичко с бебето е наред и плацентата и водите са ок, не знам защо обаче се появи тази силна болка. Казаха ми тези дни да ходя на запис на тоновете за всеки случай, наред са за сега, но иначе и на мен ми отчете слаби контракции. Лекарката каза да не се притеснявам, това били подготвителните и нямало проблем. Сега всички ми казват да внимавам, че след няколко дни влизам в 8-ми месец и не било хубаво да ражда тогава бебето. Не знам суеверия ли са само това, но защо пък не трябвало да е 8-ми месец, дано да издържа до края на юни, после вече каквото ще да става.

Между другото на една приятелка терминът и беше на 28, а и направиха секциото на 29. Тя си знаеше, че ще е секцио, и няколко дни преди термин я бяха приели в болница, но извадиха бебето ден след термина, така че мисля че не е проблем датата, стига всичко да е наред Simple Smile

# 651
  • морето и сините вълни :)
Пипа, да не си ходила Железкова в Немския магазин за препарати.Аз от там го купих.Ти нали си долу горе в моя район по пътя за Виница?

# 652
  • Варна
Пипа, да не си ходила Железкова в Немския магазин за препарати.Аз от там го купих.Ти нали си долу горе в моя район по пътя за Виница?

Не Ани! На Чаталджа в един магазин влязох. Още не съм купувала,само влязох да видя какво има за бебета,но такъв дезинфектант ще взема на 100%

# 653
  • София - Варна
Смайл, радвам се, че са леки.
Как пък на психологическа основа...  Joy Голяма глупост...
Ох, като ми каже лекар, че нещо е на психологическа основа и получавам скомина направо.

# 654
Момичета, минавам да ви се оплача. Днес ме приеха по спешност с болки и контракции. Оказа се че шийката се се скъсела на половина и може да започне родова дейност. Много ме е страх, прекалено рано е още,  вчера влязох в 30г.с. Дано беба да си седи вътре поне до края на юли.

# 655
За ранното ставане и аз съм така 5.30 -6.00 вече съм станала....
дрешки съм купила ,но все още нищо не съм прала всички си стоят с етикетите,даже в количката която купихме съм сложила една плюшена играчка да не стои празна....от суеверие може би.
За раждането много се чудих между Торакс и Селена и в крайна сметка реших-Селена при д-р Минев.....поне казват ,че е добър в секциото и  изобщо.Първият път секциото ми беше 10 дена преди термин, и сега пак ще е така.
aira 27 стискаме палци всичко да е наред newsm10

# 656
  • София - Варна
aira27, стискам палци и аз!  bouquet
Сега боли ли те? Колко ти е шийката?

# 657
  • Варна
aira 27,стискам палци и се моля всичко да се развие по възможно най-добрият начин за вас !  Praynig
 Пиши как си и какво казват лекарите!  Flowers Bouquet

# 658
Не ми казаха нокакви подробности а веднага ме изпратиха да лягам и да ми включат система. По късно ще ме прегледат пак и ще разпитам повече. Ох ще ми се пръсне сърцето от страх

# 659
  • Варна
  По-добре ли си след системата? Усещаш ли промяна?
 Кога започнаха болките ти?
 Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт