Лидл 83- Великденска

• 129 700
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • Перник
Аз съм си заплюла къси панталони, да видим дали ще ги харесам на живо.

# 46
Ние сме си набелязали тротинетката в събота, то точно ММ я е харесал за щерката. Но според мен ще и я е голяма, и като не е карала такава с 3 гуми, дали ще може да се научи на такава?  newsm78

Ще й е доста трудно в началото. Според мен е по-добре да започне с 3 гуми. Особено пък трябва да свикне и със завоите. Доста е трудно и докато разберат как става, си има и доста падания.

# 47
  • София
ринговете със скариди вкусни ли са? Изчерпават ли се бързо? Че им се точа още от предишната промоция и така и не стигнах до тях  newsm78

# 48
Не е ли тежък този уред за стъкла newsm78
Не е тежък. Удобен е за работа.

# 49
Има ли някакви впчечатления от тротинетката в събота? дали е пускана и преди?
Не е вярно че ако не е карала с 3 колела,не може да се научи на две,зависи си от възрастта на детето.

# 50
За плочки в банята ползвам домашна пароструйка от малките, както и за теракота в коридора и в кухнята, където се прецаках с едни много красиви, обаче набраздени плочки, където всяка боклучка се загнездва.
Голямо проучване тогава ударих, важното са баровете на налягането , за да чисти добре.
Керхер си взех и се родих с нея. Нищочко не оставя след себе си освен чистота.
А за тежината на всички е упоменато за колко литра вода са и към тях прибавяте останалото тегло.

# 51
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз се точа утре на късите панталонки. Joy

# 52
  • София
За плочки в банята ползвам домашна пароструйка от малките, както и за теракота в коридора и в кухнята, където се прецаках с едни много красиви, обаче набраздени плочки, където всяка боклучка се загнездва.
Голямо проучване тогава ударих, важното са баровете на налягането , за да чисти добре.
А за тежината на всички е упоменато за колко литра вода са и към тях прибавяте останалото тегло.

Здравей,
много лесно звучи почистването с тази пароструйка. Би ли сравнила техническите параметри на твоята, с тази, която в момента предлагат в Лидъл? Баровете на налягането имам предвид. Благодаря предварително.

Днес и аз взех уреда за прозорци. Сега се зарежда. Имаше бял със синьо и жълт. Доста се почудих дали има разлика, понеже и кутиите им бяха различни.

# 53
ринговете със скариди вкусни ли са? Изчерпават ли се бързо? Че им се точа още от предишната промоция и така и не стигнах до тях  newsm78
На нас  ни харесаха. Тези, които бяха на 3, 99 1/2 кг, нали?
Защото вече не са на промоция

# 54
Не е вярно че ако не е карала с 3 колела,не може да се научи на две,зависи си от възрастта на детето.

А кой е писал подобно нещо  newsm78 Rolling Eyes #Crazy
Ако става въпрос за мен, казах, че ще й е по-трудно. Тя е на 4 г. и въобще не знае чалъма на каране и особено на завиване. Това е трудното, докато свикне и че според мен ще е по-добре да започне с 3 колела.   Peace

# 55
  • София
ММ си поръча две черни тениски за утре, но аз като гледам брошурата май няма черно, а само тъмно синьо?!
Греша ли?

# 56
  • София
На нас  ни харесаха. Тези, които бяха на 3, 99 1/2 кг, нали?
Защото вече не са на промоция

не, не тeзи  са от делукс серията Simple Smile

# 57
  • София

А кой е писал подобно нещо  newsm78 Rolling Eyes #Crazy
Ако става въпрос за мен, казах, че ще й е по-трудно. Тя е на 4 г. и въобще не знае чалъма на каране и особено на завиване. Това е трудното, докато свикне и че според мен ще е по-добре да започне с 3 колела.   Peace
И аз мисля, че ще и е доста трудно, а може и да и е високо. Тя е на 4, но е дребничка и е висока колкото брат и, който е на 3.  newsm78

# 58
И аз се точа утре на късите панталонки. Joy
От трико ли са или плат, iv.elina?

# 59

Здравей,
много лесно звучи почистването с тази пароструйка. Би ли сравнила техническите параметри на твоята, с тази, която в момента предлагат в Лидъл? Баровете на налягането имам предвид. Благодаря предварително.

Днес и аз взех уреда за прозорци. Сега се зарежда. Имаше бял със синьо и жълт. Доста се почудих дали има разлика, понеже и кутиите им бяха различни.

Погледнах тази в Лидъл, но няма параметри, освен вместимостта на резервоара.
Моята е 3 бара налягане, 1200 вата мощност.

Общи условия

Активация на акаунт