Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 669
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
При мене, момичета болката е в корема и е вечер, като се нахраня. Мисля си че са газове, понеже като си полегна и поотпусна и отминава.

# 61
С тоя боб всички сме с газове

# 62
С тоя боб всички сме с газове
hahaha Да дойде сега Ред, да види какви я свърши с нейния боб!

# 63
Агент, изпий две таблетки но-шпа наведнъж при такава притеснителна болка...

Нали не вдигаш тежко?
 Hug

Ех, то мина вече, аз си се притеснявам със задна дата  Blush или ако се повтори евентуално.
Шашкам се като чета за миседи и т.н.
Не вдигам тежко, поне не мисля. Най много някоя чанта от магазина, която при нормални обстоятелства не мисля за тежка. То това тежко е малко относително понятие...

# 64
Зравейте мамиии bouquet и аз да се цопна в новата тема благодарности на Герии чак сега видях,че сме със една и съща дата за термин  Peace
Отчетох се във фб групата да разкажа на кратко и тук за моя преглед вчера направиха ми картон измериха ми кг,кръвно,височина ,височина на матката,обиколка на корема и таза и други видях си и сливкатаа 30мм е станала  Laughing днес си направих и изследванията и следващата ми ЖК е чаааааак на 18.05 как ще дочакам незнам но ще се търпи та това за сега от мен.Желая ви спокоен и усмихнат ден Hug Hug

# 65
Агент, не си прецаквай сама психиката, мила...   Hug

Нямаш никаква полза да четеш за мисед аборта, защото той признаци няма. Организмът на бременната не реагира на промяната в състоянието на плода.

Ако те заболи ниско долу в корема, знаеш какво да правиш.
Тези неща, дето си ги чела, обикновено са причинени от външни инфекции и зарази.
По-добре да четеш за кърменето...   Hug

Гери, не е ли добре да добавиш в името на новата тема - тема 4......   Hug

# 66
Здравейте момичета.
Благодаря за темата  Hug
Относно болките - аз имам болки още от самото начало, след първия преглед в 5 г.с ми изписаха 3х1 но шпа. След 2 седмици пиене на но шпа нямаше резултат и ме вкараха в болница. Там ми правеха инжекции с папаверин и пиех 3х1 но шпа + 2х2 утрогестан.
След 5 дни ме изписаха без болки и с рецепта за но шпа 3х1 и утрогестан 2х2 и ми препоръчаха да лежа.
Е не съм от тези, които могат да лежат по цял ден и се побърквам Simple Smile Като се раздвижа повече от колкото трябва пак имам болки, но толкова силни.

Исках да ви попитам дали имате бяло течение?  Confused

# 67
Red Hot нямам никакви болки, много рядко вече ги усещам да са напрегнати. Даже сега ги пипам - тц нищо  Joy Joy

Dessi 131  аз имах бяло течение, после стана жълто. От две седмици нямах и днес забеязох, че пак почна. Сега като отида при докито ще му кажа....да видим. Знам, че не е опасно но....

# 68
Деси, а ти къде точно усещаше болките?

Относно течението, пусни микробиологично изследване на вагинален секрет. Ако не се изолират патогенни микроорганизми, няма повод за притеснение.   Hug

# 69
Здравейте и от мен!
Благодаря за темичката на Гери!
Пожелавам си да е изпълнена само с добри новини и бързо да я изпишем, както предишните.
Никога не съм си представяла, че ще ми е толкова интересно да отварям бгмама всеки ден Simple Smile

При мен течението също го имаше в началото, сега взе да изчезва. Иначе пък си имам постоянно течащ утрогестан Simple Smile
Доколкото знам, ако не предизвиква дискомфорт, сърбеж и няма странен мирис е ок Wink Най-добре си пусни микробиология.

Ред, и аз вчера правих боб. 3 дни само това мислех заради тебе Grinning
Другата тема може да промените заглавието на групата. Мисля, че бобената група повече ни отива от ноемврийската хахах Simple Smile

# 70
  • София
Хахаха, Ред, горката, на къс пас я хванахме с нейния боб. Вече няма да посмее да ни каже какво яде  Joy
Момичета, аз от толкова четене днес (хич не ми се работиии...  ooooh! ), за малко да си изпусна часа за кола-маска! Другата седмица на ФМ в чудо щяха да се видят  Rolling Eyes

# 71
Хахаха, Ред, горката, на къс пас я хванахме с нейния боб. Вече няма да посмее да ни каже какво яде  Joy
Момичета, аз от толкова четене днес (хич не ми се работиии...  ooooh! ), за малко да си изпусна часа за кола-маска! Другата седмица на ФМ в чудо щяха да се видят  Rolling Eyes
Абе и аз всеки път така старателно се оправям за преглед, пък те все с коремен ме гледат.
ФМ и тя с коремен беше. Може и ти да пропуснеш, Shana Wink

Аз се чудя какво става с AMAEBG? Теди, да пишеш всичко наред ли е с близначетата, кога ти беше прегледа?

# 72
  • Варна
geryto001, чудесна работа и поздравления за новата темичка. Дано само позитивни неща се споделят в нея! От днес съм официално на ЖК, взеха ми кръв за изследвания и за БХС, след 10 дена ще чакам резултат. Дано този път ми се размине амниоцентезата  Praynig Моя лекар днес ми каза, че на 20 рискови резултата от БХС, само 1 се оказава верен, другите 19 са фалшиви, но за съжаление няма друг начин, изключвам Пренатеста.

# 73
Деси, а ти къде точно усещаше болките?

Относно течението, пусни микробиологично изследване на вагинален секрет. Ако не се изолират патогенни микроорганизми, няма повод за притеснение.   Hug

Болките бяха долу ниско - подобни на предменструални, но по-силни и леки спазми.
Докато бях в болницата миналата седмица ми взеха вагинален секрет и всичко беше ОК, така че няма да го мисля сега това течение Simple Smile

# 74
  • София
Абе и аз всеки път така старателно се оправям за преглед, пък те все с коремен ме гледат.
ФМ и тя с коремен беше. Може и ти да пропуснеш, Shana Wink

Аз се чудя какво става с AMAEBG? Теди, да пишеш всичко наред ли е с близначетата, кога ти беше прегледа?
Леле, ми мен досега не са ме гледали с коремен, та Тома Неверни съм малко  Mr. Green AMAE току-що писа във фейсбук групата, предполагам че всичко е наред Laughing

Общи условия

Активация на акаунт