Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 676
  • 703
  •   1
Отговори
# 285
Ахаха, Дивост, много ме развесели  Laughing
ММ се моли на корема ми да даде на майка си да хапне, не знам как звучи, ама всеки път ме напушва смях  Joy
Туранга благородна постъпка, и да се оплакваш от ситуацията, знам че се чувстваш добре, че така си постъпила  bouquet

# 286
Хахах ех тая Дивост.
Ника е една анимационна героиня Туранга Лйила.
Green Soul и твоята хич не е лесна с тва ядене. Нали ти беше с жлъчката?
Ай дано да минат бързо тия 6 месеца. Всички ще изтрещим дотогава.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 01:21 от Turanga Leela

# 287
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Записвам се и аз, след известно чакане  и разни премеждия Simple Smile Чакаме бебо около 12 ноември, а вече ми е нетърпеливо хах. Надявам се приемати новодошли !  bouquet
Добре дошла Simple Smile радвам се че вечи си в тази тема Simple Smile

# 288
Момичета, както Red Hot добре си спомня  Hug аз си купих възглавнница за бременни, защото спя по корем. От както я имам не спя по корем, понеже тя успява да ми попречи да се обърна и ми е удобничко. Както казах купих си я от Кауфланд за 17лв със сменяща се калъфка и за сега е супер не се е сплескала, доволна съм.

# 289
  • София
Ох, момичета, като ви чета за тези зацапвания направо ми настръхва  косата. Моля се да минава всичко  Hug

Дивост , момиче много те мисля, да знаеш.  Heart Eyes Имаш моето разрешение за напляскаш кльощавия/пухкавия задник на младежа и после да го нацелуваш  bouquet Отдай се на лежане, ще се стабилизират нещата и после ще правиш дълги разходки на слънце.

Green Soul Душице,  като имам пристъпи на глад си мисля за теб и се спирам  Hug Щом ти можеш да се ограничаваш,  значи и аз мога да не се нахвърлям на манджата като прегладняло чудовище.  hahaha

Момичета, преди да се впиша само ви четях.  Още от самото начало, когато предишна мама ноемврийка отвори първата тема. Седях,  как една по една се вписвате и споделяте. Малко като воайор,  но ми беше толкова хубаво - започнах да ви  опознавам една по една. Надявам се да минат началните по-рискове месеци и втори триместър да донесе спокойствие на всички в темата. Прегръдки  Hug Hug Hug

# 290
Момичета цяла седмица не съм писала но направо се скъсах от работа. След 2 седмици болнични така е. Между временно минах на преглед и за сега всичко е ОК. Продължавам да имам зацапване от време на време но доктора каза че няма нищо притеснително. Сега от дофастон ще мина на утригестан вагинално дано ми понесе. Пречетох за лошите навини от Mf.r много съжалявам дано скоро се  имаш нова причина да се усмихнеш. Аз съм на БХС на 12.05

# 291
Момичета,със Шана си писахме вчера и споделих,че много ми се спи,заспивам в магазина.И тя каза,че съм наопаки,че тя била така в началото.
След като днес цял ден спя изведнъж ми просветна,че като ми мери кръвното гинеколожката,беше 90/60.От време на време ушите рязко ми заглъхват.Никога не съм разбирала от кръвно и не ми направи впечатление понеже нищо не казаха,но се сетих,че преди са ми го мерили и беше с по-високи стойности.Разтърсих се в нета и разбрах,че това е ниско още повече,ако до сега е било по-високо.За това съм като в летаргия и все ми се спи и нямам сили.Незнам какво да правя.От кафето ми се гади,кола мразя,шоколад и сладко избягвам,защото съм алергична и ми излизат егземи,а от както съм бременна ми излизат още по-лесно.Какво до правя за да вдигна това кръвно?Мога ли да пия енергийни напитки?

# 292
Такааа... да разсеем малко страстите.
Момичета, до коя ГС ви гледаха с вагинален ехограв? На 4.05 съм на преглед, точно 11ГС и незнам дали е уместно да взема и таткото, допускат ли мъжете при вас, или само ако гледат с коремен?
Не знам дали и тогава ще ми правят ФМ, рано ли е за това?

ММ винаги е с мен на преглед, първия път беше малко шокиран,но свикна и сега задава повече въпроси от мен хих. Много приятно изживяване е така, че не се колебай,а го взимай. Simple Smile

# 293
Михаела, не можеш енергийни напитки. То не са препоръчителни и без да си бременна. Пробвай с яйрян със сол.

# 294
Divost,солта ли вдига кръвното?Аз пия айряни и кис.мляко почти всеки ден,но без сол.

# 295
Аз съм с ниско кръвно, на мен лично ми помагат само течностите. Айран, вода и чат пат домашни сокове и компоти. Сол, оказа се, че ям твърде безсолно, а това понижавало кръвното.

Чувала съм че помагат червено вино, червени меса, цвекло, дроб, локум, сигурно има още много..

Кафето, колата, шоколадите и тем подобните не ми помагат изобщо, само ми се разхлопва сърцето, а и хич не ги обичам.. но пък на някои им е спасението за кръвното.

Чесъна го понижава, само това съм запомнила, че чесъна за мен е като бонбони линд  Mr. Green

Събудих се в спешното след припадък от ниско кръвно.

Преди време пък всеки ден се пльосвах като талпа, докато разбера, че приемам лекарство което понижава и без това ниското ми кръвно.

# 296
Момичета,със Шана си писахме вчера и споделих,че много ми се спи,заспивам в магазина.И тя каза,че съм наопаки,че тя била така в началото.
След като днес цял ден спя изведнъж ми просветна,че като ми мери кръвното гинеколожката,беше 90/60.От време на време ушите рязко ми заглъхват.Никога не съм разбирала от кръвно и не ми направи впечатление понеже нищо не казаха,но се сетих,че преди са ми го мерили и беше с по-високи стойности.Разтърсих се в нета и разбрах,че това е ниско още повече,ако до сега е било по-високо.За това съм като в летаргия и все ми се спи и нямам сили.Незнам какво да правя.От кафето ми се гади,кола мразя,шоколад и сладко избягвам,защото съм алергична и ми излизат егземи,а от както съм бременна ми излизат още по-лесно.Какво до правя за да вдигна това кръвно?Мога ли да пия енергийни напитки?
mihaela, нисичко ти е кръвното, но едва ли то е причината да ти се спи и да нямаш сили. И на мен ми беше така, но това беше около 6-7 седмица, сега вече ми мина. Друга причина може да е щитовидната жлеза. На мен ми става така- като се повишат стойностите на ТСХ, започва да се "забавя" работата на организма.Задъхвам се, изморявам се бързо, излизат ми торбички под очите от задържане на течности. При бременност ТСХ се повишава, защото и бебока "дърпа" от него за себе си.Ако ти е притеснено, консултирай се с лекаря,който те следи и ако прецени той,може да те препрати и към ендокринолог. Естествено,може и нищо да не е и просто сега да те хваща поспаливата вълна.Хора сме и сме различни, при теб може малко по-късно да се проявява този симптом. Hug
Turanga Leela , ти си герой! Аз досега да съм избягала от болницата, за да не пропусна агънцето  Mr. Green Питай ги утре за това зараства ли отлепването и има ли значение,когато вече има плацента.

# 297
Много благодаря момичета.Ще пробвам изброените неща и ще видими какво ще помогне.Моето не е поспалива вълна,а нещо страшно.Снощи заспах рано,сутринта се събудих и лежах 2 часа и от тогава само спя,будя се за по 20мин и пак заспивам.Мисля,че не е нормално.А и при положение,че съм имала по-високо кръвно.А и усещом,че нещо не е наред.Пак благодаря,ще експериментирам да видим кое ще помогне

# 298
Само дс вметна че отлепянето зараства с лежане и хормонални препарати. С първата бременност получих голямо отлепяне на почти целия сак (казаха ми че направо е тръгнало да пада) лежах в болница на инжекции 3 дни и ме изписаха като от 6 г с до 10 г с само тоалетна ми даваха да ставам и да се къпя веднъж в седмицата ако искате се смейте доктора все ми викаше че имало жени със спирт се миели на легло до 9 месец... Ужасно беше но като отидох почти беше зарастнало и имаше отлепяне само 5 мм . Трудно е но си почивайте  Hug

# 299
Аз също съм с критично ниско кръвно (60/85-ежедневно) и често събирам границите, на мен ми помага айран със сол, защото също не пия кафе и не ям шоколад, за кола да е говорим, но пък при мен липсва сънливост и измореност, така че не го отдавай на кръвното, надявам се бързо да отмине и да се чувстваш по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт