Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
  • Горна Оряховица
Момичета аз този път няма да успея да направя новата тема, защото ще пътуваме и няма да имам интернет. От телефона няма как да стане. Има ли желаещ да му пратя списъка и другите работи?

Гери
аз вече писах, че ще направя темата, даже е почти готова. Само искам да те питам дали скоро си актуализирала списъка и дали има нови мами, които не са добавени. Иначе за другото не се притеснявай, няма нужда да пращаш нищо.  Hug

Да, списъка е актуализиран, но не съм махнала мамите, който за съжаление загубиха бебчетата. Трябва да видя от Фейса кой бяха нковете им. Иначе дори съм сложила щъркелчетата на знаещите пола.

# 616
ИИИ момичета чак ви завиждам...Тука и с дъщеря ми и сега не казват нищо до 16 г.с..Не се виждало...Уфф...аз правих тея пръстени кои го беше казал..Излезнаха ми всичките ,сега се клати на момче и изведнъж се заковава и не мърда ..И на ММ така...какво означава ??? Искам да знам вече... Crossing Arms

# 617
Enjoy ще измисли нещо. Сигурна съм Simple Smile
Аз имам едно "като за пред хората":
"Тук е Ноемврийската тумба, все по-голяма и шумна"

# 618
Браво момичета за хубавите новини и да знаете ,че всяка малка госпожица Трявна да си има батко(задължително).

# 619
Количката аз съм харесала Стоке и то не защото е претенциозна,  а просто защото ми харесва. И нашите и свекито се бутат да купуват разни неща, така че не го мисля много.
Харесала съм Стокето, защото е високо бебчо. Това ми е водещото. Иначе има толкова красиви колички, че можеш да се ошашавиш.
Ето в зелен цвят , но аз предпочитам от този вид с по-голям кош долу.

Много съм си харесала за момченце тази

Допълвам се, че ви прочетох какво сте писали сега. Браво за пишоците  bouquet bouquet bouquet  Ех много мъжка тема се заформя. Аз искам бебочка,  ама само бебета в синьо сънувам. Освен да са й сини очите та да я обличам в синьо  Mr. Green

Ние сме с такава количка, черна, влюбена съм в нея. Сестра ми я ползва в момента, няма по-олекотена количка и по-практчна за прибиране в багажник на кола. Аз съм 42 кг и се справям с нея перфектно, дори когато сестра ми е вътре.

Недостатък е, че вози много твърдо и не е от най-маневрените, но сестра ми така или иначе заспива само, когато я друса много, по възможност на павета и разбити тротоари  Laughing Laughing Laughing Височината на коша и дръжката се регулира според височината на майката и бебечето може да е винаги срещу теб и на твоето ниво. Има страхотно красиви зимни и летни сетове, които променят външния вид на 100% и може да си разнообразиш. Удобство е , че летния кош става за столче за кола, което спестява допълнително пари и място в личния автомобил, когато става дума за дълъг път.

С две ръце съм за нея, въпреки недостатъците, които изброих, политиката им е да НЕ ремонтират нищо, дават ново при дефект (ако се наложи дори нова количка), ако е закупена от оторизиран представител, което спестява неудобството "оборотна количка".

# 620
Стокито и на мен ми харесва но 2600 лв няма да дам ... Въпреки че имаме възможност на тоя етап предпочитам да ги дам за друго а й гледам в моя град всички са със стоки и мима колички ползват ги по 1 година и после купуват от тия летните сгъваеми  newsm78

# 621
2600 лева #Shocked Стига бе,хората за тия пари коли на старо си купуват, с повече късмет и мотор с кош може да си намери човек Laughing

# 622
Stokke само в БГ струва 2600лв, в другите държави си е среден клас количка и струва около 600 евро този модел-новия 800, аз си я поръчах от Англия и ми излезе 1500лв с двата коша и летен сет, при положение, че спестявам от столче за кола си е на цената на обикновена количка.

# 623
Stokke само в БГ струва 2600лв, в другите държави си е среден клас количка и струва около 600 евро този модел-новия 800, аз си я поръчах от Англия и ми излезе 1500лв с двата коша и летен сет, при положение, че спестявам от столче за кола си е на цената на обикновена количка.
Като се стигне до там ще казваш откъде си поръчвала, такава цена е доста по-приемлива. Тази синята е разкошна.

# 624
1500 си е бая оферта да ми пратиш линк ако може от къде Simple Smile че аз харесах една ама държа да е лека и малко място да заема Simple Smile аз пари за количка няма да давам има баби за тая работа Simple Smile

# 625
Момичета, всичко е по-евтино, бодита, които са хубава материя са по 8лв бройката, аз поръчам 10 за 12 паунда или 16 евро, аз така ще процедирам и ще поръчам почти всичко. Не че тук няма същите марки, но надценките са такива, че понякога излиза по-евтино да поръчаш или да си купиш билет да отидеш да напазаруваш и да се прибереш. Red Hot всичко давам, всичко пращам, всички да сме щастливи!  Hug

# 626
Момичета, всичко е по-евтино, бодита, които са хубава материя са по 8лв бройката, аз поръчам 10 за 12 паунда или 16 евро, аз така ще процедирам и ще поръчам почти всичко. Не че тук няма същите марки, но надценките са такива, че понякога излиза по-евтино да поръчаш или да си купиш билет да отидеш да напазаруваш и да се прибереш. Red Hot всичко давам, всичко пращам, всички да сме щастливи!  Hug
Страхотни са количките и наистина на много по-прилична цена. Живи и здрави по-нататък може и някаква комбина да направим за някои неща и да ни излезе по-евтина доставката.

# 627
Хо хо хо и аз искам сини гащи и то много, което май не е мн хубаво, че ако излезе някоя чочка  Embarassed Grinning
-------------------
Относно казването на мъжлето за бременността мина по спокойно от колкото очаквах.
Такаа написах му едно благодарствено любовно писмо и в една красива квадратна кутия с понделка сложих теста за бременност (със залепена зелена панделчица) и отдолу снимка на точицата. Като се прибира (нямаше го месец) беше мн изморен, но като чу за подарък наостри ушите Grinning Накарах го първо да прочете писмото (А4 формат за 14сек. го прочете) и побърза да отвори кутията.  Видя теста и каза "Олее, бременно сииии' и му викам бъркай, че има още. Взе снимката и възкликна радостно "Ей, тук има бебенце!" И сештате се гуш цун хихо хахо и почна да снове из стаите колички, ремонти, местене в топлофицирания апартамент..  абе лудна милия от кеф Grinning

# 628
Страхотни са количките и наистина на много по-прилична цена. Живи и здрави по-нататък може и някаква комбина да направим за някои неща и да ни излезе по-евтина доставката.

Разбира се, само да стане време, има толкова хубави възможости, ще обменим опит, идеи и информация  Hug

# 629
Enjoy ще измисли нещо. Сигурна съм Simple Smile
Аз имам едно "като за пред хората":
"Тук е Ноемврийската тумба, все по-голяма и шумна"

Аз прилични не мога да дам. Я за боб и пръц, я за дуди

Общи условия

Активация на акаунт