В момента чета...46

• 83 465
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ,напоследък нямах много време за книги ,но от днес се надявам да имам вече повече.
Тъкмо се чудех какво да започна и благодарение на Петя ,замслям : "Лятно утро, лятна нощ".

# 166
Уф че съм! Хем нямам време, хем съм започнала не една, не две, а три книги.... ooooh!
На хартия чета Посестрими в занаята, а на телефона съм изтеглила Алхимикът на Коелю и снощи започнах Сърца в Атлантида на Кинг. Уж исках да видя как почва,за какво е разказва и хоп прочетох 1\10 от книгата..  Grinning Надявам е до един месец да ги довърша с това оскъдно време за четене...

# 167
На един дъх прочетох "Никога не ме оставяй" на Кадзуо Ишигуро. Изключително силна и въздействаща. Отдавна не бях попадала на книга изпълнена с толкова безнадеждност и примирение.

# 168
и аз започнах 2 и то и двете интересни . На Минет Уолтърс Склупторката и Човекът във високия замък на Филип Дик .

# 169
  • Mostly in my mind
Понеже знам, че Лу много харесва Дона Тарт и "Тайната история" също, споделям едно ревю от един блог. Лично аз реших да не гo чета, понеже във фейса издателството пише, че съдържа спойлери.  Laughing Та ако на някой му е интересно: http://justonebooklover.blogspot.bg/2016/04/blog-post_29.html

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 15:14 от Лолита

# 170
Прочетох "Квартеронката" на Майн Рид.Отначало не ми хареса, имаше прекалено много описания, но след това историята ми стана много интересна. Започвам:

# 171
  • София
Здравейте ,напоследък нямах много време за книги ,но от днес се надявам да имам вече повече.
Тъкмо се чудех какво да започна и благодарение на Петя ,замслям : "Лятно утро, лятна нощ".

Лисичка, дано да ти хареса! Сподели като я завършиш. Embarassed

# 172
За един дъждовен ден се потопих в "Спомените " на Давид Фоенкинос и потънах в нея!
Много ми хареса!
Преминаваш през хиляди емоции,без никаква сладникавост,напротив-с много финес,чувствителност и тънко чувство за хумор. Книга за нещата от живота и за спомените ,в които можеш да се подслониш ,когато имаш нужда.  Heart Eyes

# 173
Дийн Кунц – "Невинност". Интересна ми е.
И на мен ми беше. Края е малоумно тъп и нереален.

# 174
Благодаря. Това предложение да я зарежа и да не я чета до края ли беше?   Crossing Arms

# 175
 Mr. Green
Чети я за да разбереш проблема на Адисън. Много искам и аз да го срещна.

Предупреждавам те за края защото за мен беше неочакван и глупав.

С интерес отгръщах страниците значи книгата е хубава.

# 176
Отново благодаря, но толкова ли е трудно да проумееш, че не всеки иска да знае края на книгата предварително и можеше да си спестиш предупреждението?  Confused
То все едно да кажеш предварително кой е убиецът, егати...

# 177
Не съм ти написала какъв точно е края, дали и кой е убит.
Казвам, че е глупав и убива удоволствието от четенето на книгата.

Не ми е била целта да те откажа от книгата, а да те накарам да я прочетеш настървено и по-бързо за да видиш какъв е.
Грешно си изразих идеята за което ти се извинявам.

# 178
Благодаря. Това предложение да я зарежа и да не я чета до края ли беше?   Crossing Arms
Чети, чети Wink Но книгата чети, много е хубава.  Hug

# 179

Казвам, че е глупав и убива удоволствието от четенето на книгата.

За края - не знам, но ти със сигурност ми уби удоволствието. А си бях оставила последните 20-30 страници за преди сън...
Моля те, научи се да ползваш спойлери.

Общи условия

Активация на акаунт