Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден, Лив  bouquet Честит празник на останалите момичета. Идват светли празници и съм сигурна, че молбите ни ще бъдат чути. Чувала съм , че Бог изпраща най-големите изпитания на тези, които обича най-много. Значи нас направо ни обожава и няма как да не ни помогне.
Ох, това психиката е страшно нещо. Откакто си чух резултата от АМХ-то се сбъгясах тотално. Не мога да спя, яйчниците ме пробождат, нощес даже се събудих на два пъти с напъни за повръщане. Не знам какво ми става, но трябва да се успокоя, че така няма да си помогна.
И аз вече броя финансите, че сигурно тепърва ми предстоят големи харчове. По груби сметки 5-6 хил. ли излиза 1 опит?  newsm78

Боби, различно е . Зависи от много неща. Изчакай си разговорът с док. Знам колко плашеща е неизвестността, но с него ще начертаете стратегия. Тогава ще ти е по-лесно да прецениш и финансовата част. Напълно те разбирам, защото и за мен финансовата страна е от изключителна важност, но такъв е живота.
Дано, наистина Бог да ни обича!

# 151
  • София
Честит празник на всички,носещи имена на цветя!Бъдете живи и здрави,момичета и нека най-съкровенните ви мечти се сбъднат!

Poly84,не знам защо така го интерпретирах.Понякога без да иска човек вижда това,което му се иска да види.
Йоли,за съжаление,за да може човек да си позволи да мине през всичкия този път,си трябват и стабилни доходи.А тичането по доктори и работата на нормирано работно време са две несъвместими неща.Повечето работодатели са темерути,аз съм стигнала до извода,че който не го е преживял изобщо не може да си представи дори какво е.

Аз съм била Хориомон 5000 за задържане и не беше скъп,но явно и от дозировката зависи,доколкото знам той е заместител на Прегнила.

За изнервените акушерки,аз като бях за хистерото и хич не ми допаднаха.Облякох гъзовейката нощница и тръгнах към операционната с бельо.После като казах,че съм го забравила на себе си и започнаха да цъкат изнервено и да коментират.

# 152
Балонче, няма за какво да съжаляваш. Аз също често търся някаква сламка, за която да се хвана, за да продължа по-лесно. В действителност има такова твърдение, но си е индивидуално. Виж след ТВЛ-а директно си ми казаха, че в първите 4-6 месеца шансът е по-висок. При мен първите три месеца отминаха. Дано успея да се класирам и в следващите три.

# 153
  • София
Балонче, няма за какво да съжаляваш. Аз също често търся някаква сламка, за която да се хвана, за да продължа по-лесно. В действителност има такова твърдение, но си е индивидуално. Виж след ТВЛ-а директно си ми казаха, че в първите 4-6 месеца шансът е по-висок. При мен първите три месеца отминаха. Дано успея да се класирам и в следващите три.
Ще успееш,Поли!
 Аз след аборт в края на петия месец, вече на втория месец след аборта (и след втория цикъл) се бях възстановила,имах лигавица,имах овулация.Но Сигридов видя септум и ме изстреля в Малинов.
 Така че вярвам, че и ти ще се класираш  Hug
 И на мен така ми казаха за хистерото и много се надявам бързичко да стане.

А какъв е този разтвор,който го пускат в матката,за да гледат за инфекции.На мен Калчев ми каза че ми е пуснал такъв разтвор (понеже аз исках да ми взима ендометриална биопсия) и каза че не виждал инфекции.Повече не съм питала,ама сега ме зачовърка.

# 154
  • От Луната
Момичета, честит имен, бъдете здрави и много красиви като имената си  bouquet

Кристи, не ми се ходи никъде сама, аз по цял ден съм сама, няма с кой две думи да продумам, изцяло комуникация по имейл, не допускам клиентите ми да ми се качват на главата по телефона. И така вечно ми трака клавиатурата. Не мога и на почивка сама да отида ... не ща просто. С приятелка, ама те до една са с деца ... не искам да отида на почивка и да се занимавам с деца... и така в един безкраен кръговрат.

Поли, ще стане скоро!  Praynig Praynig Praynig

Акушерките до сега само веднъж съм ги виждала нервни, иначе се са страхотни!  Heart Eyes Като цяло който е бил в други клиники знае каква е разликата. Тук всички са едни човечни и усмихнати ...

Креми, утрогестана е 16лв и стига за 5 дни, няма друго ... на мен ми изписаха един гел, но е 36лв за 3 дни и сега следя ако пак имам спазми го сменям веднага. На мен Хориомон са ми били и той е бил 32лв. 100% съм убедена, пазя касови бележки и си водя записки. Освен Прегнила да е по-скъп? Вливката не знам ...

Бъбъл, това е някакво синьо в-во, което оцветява лигавицата ако има инфекция, ако премине и не оцвети, значи няма нищо. Не помня как се казваше ... но хем проверява за инфекции, хем продухва тръбите и сресва власинките на маточните тръби  Praynig

# 155
За пръв път чувам за такъв разтвор.

Аааа метиленово синьо значи.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 16:10 от Poly84

# 156
Честит имен ден, Блингче! Да си здрава и винаги с добро да споменават името ти!
Честит имен ден и на Ели на мама Кашмир! Да ти е здрава и все така прекрасна, Кашмирче  Hug
И на Креми честит празник! От всичко хубаво по много ти желая!
Скрит текст:
Креми, аз затова оня ден писах и прогестероновите препарати като относително голямо перо в разходите - моят спомен е за около 70 лв инжекции и 126 за глобули
Честит празник и на всички други празнуващи!!!

Обмислям да се включа в Регистъра за донори на периферни стволови клетки ....

# 157
Благодаря за пожеланията момичета  Hug
Добре е, че споделята инфо за цените, че и аз бях забравила за поддръжката след трансфер, дори и вливките понеже те специално ми станаха "ежедневие"  и не го възприемам като разход.
Със специален разтвор подобен на този, който се ползва при ЦС се извършва проверка на проходимостта на тръбите при лапаро.
Поли, пожелавам ти да може да влезеш в шестте месеца, но от гледна точка да имаш нова надежда скоро. Реално първите 3-4 мес след операцията има шанс заради надраскването на лигавицата. После по-скоро може да се разчита на продухването на тръбите. Това разбира се в случай, че процедурата е била диагностична и не е открит проблем. Ако е открит и премахнат може да има по-голям шанс. Аз все пак два пъти забременях на 3-4 мес след ЦС и ТВЛ.
Персоналът в клиниката има основателна причина за промяна в настроението напоследък. Аз още не съм го усетила. Надявам се въпреки всичко да запазят духа си и да не се отразява на всички.  

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 16:58 от 💎Bling-a-ling💎

# 158
Персоналът в клиниката има основателна причина за промяна в настроението напоследък. Аз още не съм го усетила. Надявам се въпреки всичко да запазят духа си и да не се отразява на всички.  
Какво имаш предвид, Блинг?

# 159
И аз искам да знам!

# 160

И аз също...

# 161
Споко нищо сериозно няма.
Това не изключва възможността последните дни да е било натоварено и да е имало някаква други случки, които да повлияят. Аз бях в понеделник и беше много спокойно особено като за началото на седмицата.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:18 от 💎Bling-a-ling💎

# 162
Момичета, извинявам се за въпроса, но нали от сравнително скоро съм в клиниката. Работят ли през Юли и Август? Правят ли се процедури, прегледи, операции?

# 163
Август обикновено почиват всички 2-3 седмици. Първата седмица на юли най-вероятно пак, защото е срещата на ESHRE. За юни не знам. В процес на проучване съм, че ме вълнува и мен много.

# 164
Честит празник на всички малки и големи дами от темата  bouquet  Бъдете цветни, слънчеви и щастливи  Heart Eyes

Аз лично не усетих напрежение в персонала, винаги се смеехме на моите изцепки. Единствено червенокосата акушерка е вечно сърдита (поне такова и е изражението) и последнат инжекция ми я сложи зверски и още ме боли мястото и е синьо  ooooh! Но това да ми е проблема  Whistling

На тия прогестеронови глобули така и не им разбрах цената : веднъж за две 60 лева, после за близо 10 78 лева, прегнила 10 000 единици го платих 60 лева, а вливката е 45  Peace

Имах и 3 инжекции, но само едната разбрах чее но шпа, предполагам и другите са били такива - един път платих 48, един път май 15, а една не съм я плащала

Общи условия

Активация на акаунт