~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 899
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
Момичета прибрах се , нямаме напредък имам няма и 2 см разкритие , контракции няма , много слаби , бебко е добре . Болницата ни е близо за няма 30 Мин си там , така че ходих пеша , всеки ден изкачвам стълби ( доки каза че помага за разкритието ) за секса ,правим горе долу през ден , чувствам се като тюлен  Embarassed Grinning уж не са много кг само 10 , но имам огромен корем и да ви кажа сме доста смешни с мъжа ми   Grinning по време на секс  Embarassed

# 121
  • Варна
Сега четох, че вит. Д на Джеймисън е по-пречистен от Вигантол и се чудя дали да не го сменя с него newsm78 В описанието към Вигантол не пише кой знае колко, за разлика от това не Джеймисън (това са капките, нали: http://apteka.framar.bg/30022676/джеймисън-витамин-д-капки-натурален-витамин-д-3-11-7-мл-360-капки )
За баткото (роден е на 5 март) бяхме на Джеймисън и сега като отдох до аптеката направо ми дадоха Вигантол, попитах за разликата, но ми обясниха че съставът е същия, но при Джеймисън е по-голямо количество, а за априлско бебе нямало нужда толкова

# 122
  • София
) за секса ,правим горе долу през ден , чувствам се като тюлен  Embarassed Grinning уж не са много кг само 10 , но имам огромен корем и да ви кажа сме доста смешни с мъжа ми   Grinning по време на секс  Embarassed

Laughing Ахахах
Напълно те разбирам. Аз опитах всичко от изброените за преносващи мами неща, и нищо; днес съм на последна фаза - рициново масло. Сега ще видим - ако освен да се подрискам друго не стане, към болницата вече. Не че нещо, но наистина ми писна много сериозно...  Че и на ММ, който е много спокоен, взе да му свършва търпението вече.

# 123
Snowflake, развесели ме  love001
Аз още не съм прибягнала до някакви по сериозни мерки, но може и това да стане. Относно секса, малко ме е страх да не си докарам някакви бактерии, че скоро лекувах такива. Даже не знам дали ги имах, дали се излекувах.
Милинда мила, съжалявам че няма развитие. Ти в кой град си в Италия? Езикът сигурно го знаеш перфектно.
И при мен нищо ново. Боли ме кръста като се застоя. От време на време ниско долу и така. В майската групичка от снощи до днес сутринта родиха 3 момичета с термин 7ми май.

# 124
  • Стара Загора
Христос Воскресе!
Покрай бебка нямам никакво свободно време и дните минават толкова бързо и неусетно.
Предварително се извинявам за дългия пост свързан с раждането.

Мила се роди на Цветница, но ме бяха приели няколко дни по-рано в болницата за фетален дистрес на плода (имах равни тонове 135-140). В петък на 22.04 трябваше да отида за първи път на тонове, когато откриха проблема. След лутане и стрес цял ден решихме заедно с мъжа ми и дежурната лекарка да ме приемат и да ме следят. Изреди се цялата болница лекари и акушерки да се запознаят със случая ми и всички казваха, че е много поспалива беба, но все пак тези равни тонове означават, че има проблем и може да не й стига кислорода. Още от приема започнаха да ме уговарят за секцио и 2 дни не ми дадоха да ям и да пия нищо, а тоновете си бяха все същите лоши. В събота срещу неделя към 1ч през нощта започнах да усещам контракции и ги засичах на 10 минути. Когато дойдоха да записват тоновете 6ч сутринта им споделих и 10 и нещо ме извикаха за нов запис и преглед. Оказа се, че имам 7см разкритие и при проверката ми се спука и околоплодния мехур и см станаха 8 (съвсем леки ги чувствах точно като менструални болки). Сложиха ми система NaCl с вит. Ц, тъй като не бях яла дни, за да имам сили.
Контракциите зачестиха и станаха по-болезнени. Никак не ми се получаваха напъните и ме караха да напъвам клекнала, после легнала, изобщо беше ми много трудно, но в 14:42ч бебка се появи на бял свят. Като екстри се сдобих с 2 вътрешни шева и 4 външни, които почти не ме опъват вече, но имам друг проблем, който много ме притеснява.
Още от болницата започнах да се изпускам по малка нужда, а дори не усещам позиви за уриниране. Понякога се случва, когато стана от дивана, друг път докато съм права. Супер зле се чувствам, особено когато излязох до един магазин и клина ми беше подгизнал целия.. добре, че валеше и едва ли някой ми обърна внимание. Когато се сетя правя упражнения за стягане на тазовото дъно и се моля да има ефект в най-скоро време  Praynig

# 125
decuto честита Мила , благодаря за подробния разказ и бързо възстановяване !
Карина в град Страделла съм , малко градче близо сме до Милано , езика го говоря да .
Snow кажи някой метот и аз да опитвам  Grinning че скоро Гергьовден се задава а аз още не съм родила ММ се базика ,че Бебо май ще си дойде с името и трябва да се откажем от първоначалния си избор . Аз съм загубих всякаква надежда , успокоявам се че на 7 ще ме приемат със сигурност  Hug

# 126
Милинда, и аз не искам да стигам до Гергьовден. Избрали сме името вече. Отдавна му говоря с това име Simple Smile
Вие какви бебчета чакате? Чувала съм, че е добре да се яде ананас.

# 127
Чакаме момченце , и аз му говоря , с избраното име , ние с ММ доста поспорихме как ще се казва ,  така че не смятаме да го сменяме . А вие момиче или момче чакате ?

# 128
Decuto и аз благодаря, че сподели твоето раждане. Да ти е жив и здрав бебока. Според теб на какво се дължи това с неволното изпускане. Нищо ли не казва израждащия те?
Милинда и ние чакаме момче Simple Smile

# 129
  • София
Милинда, методи има записани тук: http://www.moetodete.bg/rajdane/alternativni-metodi-za-predizvik … na-rajdaneto.html. Има и разни други статии из нета.
Да, и за ананас се споменава на много места Simple Smile Е май само това не съм пробвала, ама както някой беше написал някъде - методите действат, само ако на бебо му е дошло времето.
Е, незнам нашето много упорито ли е, какво, утре е ден 12 и сутринта вече отиваме в болницата Sad - Тъжно е човечето, защото въпреки всичко не искам да ме индуцират , а първо да видят бебо и да си го следят, и ако е добре, да не бързат... незнам. Просто не съм привърженик на окситоцина и т.н. ... Нямам доверие на БГ болниците и все пак нямам особен избор сякаш... И все пак съм малко объркана - не съм очавкала, че така ще ми се случи! Не, че съм единствената, което е успокояващо, но наистина е много тегаво да се чудиш какво става и защо... Шантава работа.
И нашето е момченце Simple Smile И за името се гърчихме много, ама го измислихме. Гърча беше основно, защото аз все пак не исках да е на никой роднина, както беше мъжевото предложение в началото, та добре, че не настояваше много Simple Smile.
Ама се шегувахме, че каквото е инатче /три месеца не даваше да се види на ехографа какво е...!/, накрая ако се окаже и момиче.... незнам!  Laughing Laughing Laughing

# 130
Значи и трите чакаме упорити телчета, които се инатят и не искат да излязат. Snowflake, прави ми впечатление, че често казваш че нямаш доверие на бг болници. Това значи ли, че имаш опит в чужди болници. Честно да ти кажа и аз им нямам доверие, особено на варненските. Винаги съм смятала, че в София са най-добрите специалисти за каквото и да е. 
Стискам палци утре да ни съобщиш хубави новини.

# 131
  • София
Карина,
опит е силно казано, но да, живяла съм за известно време в различни държави, имам и доста приятели там, и имам някакво наблюдение и от болници, и от отношението на хората като цяло. Може би затова ми е трудно тук на моменти. Много е неприятна грубостта на много хора в болничните заведения, а и не само. И въобще - чувството, което често ти налагат - че си някакъв вечно неразбрал човечец, който им досажда с желанията и въпросите си.
Относно София - може би донякъде е вярно, и все пак, зависи от много неща. Тук най-лошото е, че за повечето екстри ти искат повече пари, отколкото в провинцията /а не е задължително като си в София да разполагаш с тях!/. Както и да е... В крайна сметка всичко е Божа работа.
Благодаря за пожеланието... Ще се появи скоро малкото човече, и дано е по възможно най-естествения начин! Simple Smile
Успех и на теб, и на Милинда!
Разбира се, и на всички вече родили априлски мами Simple Smile

# 132
Snow  Значи чакаме хубави новини от теб , успех в болницата ,всичко да мине по мен и масло  Hug
Аз вчера получих първите си болезнени контракции ,ММ се облече готов за тръгване към болницата  Grinning а аз му викам за къде си се приготвил ? Да не мислиш че бебко толкова бързо ще излезе  Grinning , контракциите след 2 часа намаляха и заспах , като вечерта към 2:00 се събудих и едвам отидох до тоалетната , едно разстройство ме хвана  Grinning и така ставах 3 пъти , моя мъж се базика ще с мен да не съм го родила в тоалетната чиния да не съм се напъвала много  Grinning
Та на сутринта като ходих имах кръв с примесица нещо като сопол ( извинявам се за израза ) та това може да е тапата нали ? Като видях тази слуз се появи лъч надежда  Praynig
Сутринта направих една голяма разходка , после изкачвах стълби , ходих до Lidl да си взема ананас но нямаше и сега нещо ще зачистя къщата и ще зготвяза обяд , белким Бебо реши да излиза  Grinning

# 133
Милинда, браво мила! До довечера или тази нощ ще си родила. Почти съм сигурна. Всички момичета, които имаха разстройство след няколко часа родиха. Кръвта и слузта също са признак. Чакаме и Snow. Ще си имаме бебенца май дай Боже. Стискам палци!

# 134
Милинда, приготвяй багажа!  Hug
Стискам палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт