~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 906
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Карина ,благодаря добре съм , и при нас никакви симптоми за раждане ,утре съм в болницата пак да видим , но съм загубила надежда само да тръгне до 7 май  ако не тръгне сам , ще ми го предизвикат . Само ние ли останахме неродили  newsm78 Grinning

# 106
  • София
От София съм, да. Ще раждам в Тина Киркова. По принцип не искам да ми предизвикват раждането, но ако до 14тия ден нищо не стане, ще се наложи Sad. Основната идея на хоспитализирането в случая е да се следи бебо всеки ден... Не че не съм го следила досега, но си е друго.
Днес обаче съм си поставила нови задачи за изпълнение /за предизвикване/- ще видим дали ще стане. Ако не - каквото е рекъл Господ оттук насетне... само да сме здрави.
Но това е и лошото, че от два дни ме е хванала някаква кашлица, която допълнително ме изтощава... Направо нямам думи вече.
 При теб как са нещата? И твоя термин ли подминава? /не помня ,ако си го споменала вече/.

# 107
Момичета, боядисахте ли яйчицата и омесихте ли козуначетата 😊🌷

# 108
Аз да си призная, не съм боядисвала яйца Embarassed вкъщи майка и сестра ми боядисват, а аз не обичам да се цапам. Да са живи и здрави бабите, ще ходим при тях с малкия, защото искам да познава традициите. И да ги спазва, не като майка си Mr. Green
Сега четох, че вит. Д на Джеймисън е по-пречистен от Вигантол и се чудя дали да не го сменя с него newsm78 В описанието към Вигантол не пише кой знае колко, за разлика от това не Джеймисън (това са капките, нали: http://apteka.framar.bg/30022676/джеймисън-витамин-д-капки-натурален-витамин-д-3-11-7-мл-360-капки )

# 109
Оооох, нас ни мъчат колики вече... кърмата се наложи да я спра заради бучки в гърдите, доки каза, че има опасност от мастит и спрях кърмата... Но и от кърма и от АМ малката има колики, непрестанен рев от 12 до 16ч. ... Отврат е, не знам ден ли е нощ ли е.., дано капките помогнат - на инфакол е бебка, имам и лефакс, но се консултирах и разбрах,  че двете са абсолютно еднакви като състав, само произхода е различен... тъй че може би просто трябва да изчакам да минат. Лошото е, че беба плаче, а аз нищо не мога да направя Cry

# 110
Милинда, snowflake, май само ние останахме макар че аз не съм от априлската групичка, но ви чувствам ужасно близки.Терминът ми е 2ри, 3ти май. В майската групичка вече много момичета родиха преди мен.
И ми става все по-притеснено.
Милинда, твоя термин кога беше, че ще чакаш до 7ми май?
Snowflake, 14 дни не са ли прекалено дълго време. Днес кой ден ти е?
Аз отдавна вече не съм ходила на лекар. Казаха ми като почне раждането да отивам в болницата. На последния преглед бях със 1,5 см разкритие. Боли ме кръстта, но от днес чувствм болка в пубисната кост.
Забравих да ви питам първо раждане ли ви е? За мен да Simple Smile

# 111
  • София
Карина, на мен също ми е първо раждане Simple Smile
14 дни е максималния срок, посочен от специалистите. За мен днешният е 10ти. Не че няма случаи на родени и след него! /съседът ми бил роден на 16тия.../. Аз  затова понякога се дразня, че в Бг често гледат да поприключат по-бързо нещата по изкуствен начин... Разбираемо е, когато има медицински причини, но когато няма /т.е., когато бебето се следи и е добре/, си е направо гадно /мое мнение/.
Ами така като гледам и аз ще съм от майските мами, даже може да родим по едно и също време, кой знае Wink. Днес или утре, денят е близо! И след това друг ден, пълен с нови предизвикателства.
С една дума - живот! Simple Smile
Тези дни се стремях да бъда благодарна за това, че нося нов живот... Знам, че има хора, които дълго опитват и не става... Никой нов живот не е случен!
Изпаднах в размисли... Айде по-ведро! Утре  е Великден - един наистина чудесен празник, който осмисля толкова много неща и носи надежда! Весел да бъде за всички! Simple Smile

# 112
Интересна статия относно вит. Д:
http://www.biberonbg.com/info/vitamind.htm

# 113
Snow, забравих да ти кажа да си направиш рецептата с мед и ряпа срещу кашлица.

# 114
  • София
Карина, благодаря. Не я знаех наистина тази рецепта.
Аз иначе освен сиропче не спрях да пия и чай от джинджифил.
Вече е 1ви май!  Христос възкръсна! Grinning

# 115
Воистина Воскресе! Светъл празник момичета!

# 116
Христос Воскресе ! Snow и аз смятам като теб ,че преносване не е толкова страшно колкото досадно , радвам се че и моя доктор смята така ! Карина на мен първи термин ми дадоха на 20 после на първия екограф ми казаха че съм една седмица на ЗАД така че официално ми дадоха 27 април като термин , в болницата която ще раждам имат следната практика ако не се роди до 41 +3  (10  дена ) ще ми го предизвикат . Сега съм малко притеснена заради размера на Бебо , че става големичък и докторите ми викат каквато си дребничка  Laughing моя мъж се базика , че малки жени големи бебета раждат  Laughing И да първа бременност ми е .

# 117
Христос Воскресе! Да бъдат здрави семействата ни! Simple Smile
Ние през деня нямаме проблеми с коликите. Яде и спи нормално - по 3 часа.Вечер, обаче, положението е по-зле. Не си изяжда храната, спи неспокойно и мрънка през половин час. Надявам се скоро да отшуми!

Момичета, за преносване знам, че сексът помага Wink

# 118
Христос Воскресе! Бъдете здрави и много щастливи 🌷😘

# 119
Христос Воскресе, мамчета!! Светъл празник на всички, здраве и любов и много послушни бебоци Wink

Общи условия

Активация на акаунт