~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 909
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Педиатърът каза 22, а при къпане 24. Но на малката на 24 при къпане и е малко студено. Иначе на 22 е с боди без ръкав или с къс ръкав отдолу и отгоре гащеризонче памучно или боди с дълъг ръкав и ританки. Като си я държа завитичка с леко поларено одеалце и през деня.  Simple Smile

# 91
  • Стара Загора
И ние поддържаме 22-23 градуса,но свекърва ми е на гости,и мрънка,че го държим на студено  Whistling.

# 92
Тедка честитоооо! Да е жива и здрава малката Вики, а на теб бързо възстановяване!
Само Милинда ли остана от априлската групичка?
Момичета остават ми 3 дни до термин. Страхът започва да ме обзема.

# 93
  • София
Честити бебета и от мен! Simple Smile Казвам в множествено число, че незнам дали съм изчела всичко тези дни...
Карина, и аз съм още в очакване и то какво Simple Smile Разбирам притесненията ти, ама на мен днес ми е 8ми ден след термин и честно казано въобще не съм и мислела, че така ще бъде??  Последните дни бяха като години... Днес бях на тонове и бебето си е 6 за мое успокоение, ама все пак викам да се роди до неделя, че ще трябва да се ходи в болницата... Всъщност, според моята лекарка трябва уж да съм там вече , но понеже аз съм със собствено мнение, все още съм 'на свобода' в цивилизацията Grinning След всичките ми притеснения днес наистина ми олекна, и ако щете вярвайте, аз ще си го чакам до последно и ще допусна предизвикване само ако има медицински показания. За мен съвременната практика в БГ, която гласи 'на седмия ден те тъпчем с химикали, за да раждаш или те режем, само защото е седмия ден' е крайно непонятна. Но всеки има избор разбира се!
И така, стискайте палци да се разбуди юнака /който видите ли, беше позаспал по време на тоновете, та трябваше да го събудим!/; Не, че няма да отида в болницата, ама айде да свършва вече....
Всички вече са на вълна кърмене и пр. виждам, аз тук се чудя още кое откъде е Simple Smile
...Така че, Карина, незнам дали това те успокоява, нооо - случаи всякакви! Важното е , че когато и както и да се родят, вярвам, ще са добре бебчетата! Успех!

# 94
Желая на всички новородени бебоци да са здрави и обичани. Прочетох ви по диагонал,но браво на Маги,майка героиня от априлки 2016. Аз също да се отчета,на 22.04 родих бебе Цвета. 3,800; 52 см. Аз отидох в болницата и ми предизвикаха раждането, беше тежко. Сега пък цистит ще лекувам... Няма пълно щастие. На неродилите мами наистина е хубаво да чакат термина си.

# 95
Честито на последните бебенца , да са ви живи и здрави , много да ви радват ! Аз през ден ходя на тонове ,преглед за разкритие и екограф но уви на Бебо не му се излиза , днес апарата ми очете няколко по сериозни контракции и натискам знавеца и им викам не са ли достатъчно силни взимайте ме вече в болницата да раждам  Laughing а акушерката ми се смее и вика чакай ,къде си се разбързала само от два дена преносваш Confused Че така радвам се поне че не съм единствената не родила тук  Simple Smile

# 96
Честито и на едни от последните априлчета Simple Smile)

Кърмещи мами, как се храните? Аз хем не кърмя на всяко хранене, но пак гледам да се ограничавам. Ядат ми се шоколад и ягоди, ама не смея. Малкия го почнаха коликите - не е тежко положението, но не искам да му дразни още повече на коремчето.  Педиатърката ми каза по-леко с Краставиците и доматите... А пък аз така да обичам салати...  Confused

# 97
Вчера и днес доста ягоди изядох...ще кажа след няколко дена как е положението Embarassed Mr. Green
По принцип ям много ябълки, от тях обаче получавам много газове. Реших да ги спра за няколко дена, за да видя дали повлияват на коликите и на неговите газове. Еми, не. Пак си има, вчера беше страшно просто... Яденето отива в стомаха, не в гърдите, не намирам логика чак толкова храната ми да повлиява на неговото стомахче. Най-много да направят кърмата с леееко различен вкус според мен.

# 98
Аз ям всичко без никакви ограничения. Няма доказана връзка между храна и кърма. Важното е да е питателна, за да имаме мляко.

# 99
Аз съм с алергичен ринит и педиатърката каза да не ям и пия, всичко от което имам алергии. Та спрях всчики плодове освен ябълки от време на време. Спрях кафето и прясното мляко, доматите и бобовите храни, шоколада. Само от време на време си позволявам по нещо сладичко, но малко. Не ползвам силни подправки при готвене. Аз краставици ям, че пък трябва да е по водна храната, наблягам на супите. Пия и чай за кърмачки на Биопрограма, пробвах и на Хипп и Веледа, ама резултатът е еднакъв, а разликата в парите огромна. Беба не иска да суче и се цедя с електрическа помпичка на Cangaroo и се родих направо, че с ръчната направо бях направила мускули на ръцете  Laughing но кърмата не ми е достатъчно та си я дохранвам. За коликите сме в момента на Инфакол и е по-добре детето. Спи по-спокойно. Иначе бяхме започнали с Коликстоп, но не помагаше много, защото само до 3 пъти на ден можеше да се дава, а Инфакола е преди всяко хранене.

Извинявайте за дългия пост  Simple Smile

# 100
Пък аз така съм се шашнала с тая храна... Викам си сега го боли коремчето, а ако ям нещо, което не трябва, ще стане по-лошо, ама явно не е баш така.
Давам му капки Коликинд, че били по-щадящи коремчето.
Не знам дали е заради коликите, но той не иска да яде много много Sad Мъчи го коремчето.

# 101
Ужасни са тези колики Tired От тях се буди често, давам му да суче за успокоение, но той толкова лакомо гълта, че поема и повече въздух и повръща много ooooh! Освен това аз кърмя в легнало положение, което може би улеснява повръщането. Вчера пробвах биологичната поза, но ми тежи на гърдите. На ръце или с възглавница под него не мога да го наместя добре-гърдите ми са големи, придържам и тях.

# 102
Момичета, много утихна темичката. Какво правят неродилите
 мами ☺

# 103
  • София
Хей Simple Smile
Аз лично, казано жаргонно, леко  'психясвам'. Опитвам се да не се тревожа излишно, ама е трудно. Изчетох всичко, което намерих из интернет за преносването, ражданията и какво ли още не. Ден 10ти, бебо не дава признаци за излизане, а така като гледам, ще се хоспитализирам навръх Великден...
Майски бебета ще си имаме май!  bowuu /освен ако не ни изненадат до края на деня... знае ли се!/.

# 104
Хей Simple Smile
Аз лично, казано жаргонно, леко  'психясвам'. Опитвам се да не се тревожа излишно, ама е трудно. Изчетох всичко, което намерих из интернет за преносването, ражданията и какво ли още не. Ден 10ти, бебо не дава признаци за излизане, а така като гледам, ще се хоспитализирам навръх Великден...
Майски бебета ще си имаме май!  bowuu /освен ако не ни изненадат до края на деня... знае ли се!/.

Snowflake, ти от София ли си? Къде ще раждаш? Ако те приемат в болницата ще искат да ти предизвикат раждането ли?
Мелиндааа ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт