Професионални серии за коса - тема 105

• 69 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
 Emy emy,
3 more inches пяната! Страшно добра, без да лепне или втвърдява, само плътност и обем. На ливинг спрея яко ми лепкаше.

# 46
  • София
Emy emy,
3 more inches пяната! Страшно добра, без да лепне или втвърдява, само плътност и обем. На ливинг спрея яко ми лепкаше.
Линда, благодаря bouquet
Епона,  Hug за хубавата тема

# 47
Благодаря за новата тема bouquet
1. Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции?
Ще пропусна сега, насъбрах доста неща Laughing
2. Ще си правите ли специална Великденска прическа?
Не съм правила  за този празник, и сега най-вероятно нищо специално няма да правя като прическа
3. Какъв е вашият ритуал за косата и скалпа преди сън?
Нямам такъв, не съм използвала нощни грижи, интересна ми е тази на Ливинг прууф ще взема по нататък...

# 48
Ще пропусна имам си гооооолям запас доста неща  Embarassed
Задължително с пресата нещо  Wink
Нямам такъв

# 49
  • София
Колко често се ползва ексфолианта Chronologiste?
Има ли някакво изискване да не се използва определено време преди или след боядисване?

# 50
Два поредни пъти ползвам шампоан Денсифик с хидратираща маска. От маската слагах съвсем малко. Обикновено се налага да слагам много повече маска. Изобщо не усетих косата си пресушена след шампоана, напротив.
Косата ми е лъскава и наистина изжлежда по-плътна и обемна.
Определено ми харесва. Чудя се дали да не си купя и маската, но по отзивите, които съм чела, май шампоанът основно дава обем, а не маската.
И не е по темата, но снощи се намазах с ампула Приорин против косопад. Още докато кутията им беше с целофан, усетих, че са страшно парфюмирани.
Две минути след като се намазах, уситих ужасно главоболие, което не минава и днес. И хапчета за глава не го облекчават. Възможно ли е наистина да е от ампулата?
Като се сетя колко смело съм се мазала с какво ли не.

# 51
  • Велико Търново
Епона, доволна ли си от ампулите на Напура? Усети ли промяна в състоянието на косата си след използването им?

# 52
Искам да пробвам сериите терапист и архитект на керастас, но по- голямата част от косата ми не е увредена, а само изрусените кичури..има ли смисъл или да гледам другите серии?

# 53
Здравейте момичета, нямам достатъчно време да изчета отзивите ви за продуктите и искам да попитам някой може ли да ми препоръча шампоан и маска за много суха коса, които да имат видим ефект и да утежняват косата? Предварително ви благодаря  bouquet

# 54
Lirena, според мен термото на Секси е по-скоро хидратиращ (косата ми с него е мека, бляскава, но държи форма с фиксацията, която не се усеща), а Циментът протеинов (косата ми е леко втвърдена). Първото дава защита до 230 грдуса, второто до 180. Затова ако се ползва преса, по-ниските температури не ми се струват достатъчно надеждни.

Много благодаря, Епона bouquet
Веднага ще поръчам Sexy Hair. Аз използвам преса почти след всяко миене и наистина трябва по-добра защита. А и това, че има фиксация също ми допада.

# 55
  • София
Епона, благодаря за новата тема, много цветна и весела.  bouquet

Мислех нищо да не купувам, защото си имам предостатъчно, но нещо не ми се получи.  Simple Smile Уж влязох само да видя какво е намалението в Арлен и взех десет ампули Денсифик, червения серум Про Файбър, Бустер за обем на Секси Хеър и Елексира за обем на Керастаз.  Crazy Поне от Рибката не мисля да поръчвам, поне за сега.  Mr. Green

Никога не си правя специална прическа, няма да правя и сега.

Нямам такъв ритуал, защото обикновено много ми се спи и едвам си слагам нощния крем за лице.  Simple Smile

# 56
  • Бургас / София
Михаела, страхотни придобивки от всичките продукти съм много доволна, надявам се да ти харесат и на теб, косите ни са сходни  bouquet

# 57
  • София
Ох, дъщеря ми има въшки  Grinning
Препоръчайте ми нещо, не съм се сблъсквала с това чудо откакто бях 5-ти клас  Crazy

# 58
Lirena, според мен термото на Секси е по-скоро хидратиращ (косата ми с него е мека, бляскава, но държи форма с фиксацията, която не се усеща), а Циментът протеинов (косата ми е леко втвърдена). Първото дава защита до 230 грдуса, второто до 180. Затова ако се ползва преса, по-ниските температури не ми се струват достатъчно надеждни.

Много благодаря, Епона bouquet
Веднага ще поръчам Sexy Hair. Аз използвам преса почти след всяко миене и наистина трябва по-добра защита. А и това, че има фиксация също ми допада.
И аз да се включа по въпроса Simple Smile
Цимента отдавна съм го ползвола, но за мен двата продукта са доста различни. Аз лично си ползвам кератин термик или друга кремообразна термозащита на влажна коса, а сексито пръскам непосредствено преди преса, понеже и на мен ми е редовнп в ръцене  Mr. Green Преди много ми липсваше имено продукт, който да слагам точно преди пресата, сега със сексито чувствам косата по-защитена и ми е малко по-малко съвестно  Grinning При мен не утежнява и фиксацията не се усеща Simple Smile

По темата:
1. За сега удържам на промоциите и смятам така да продължи Simple Smile
2. Някаква по-специална прическа едва ли .
3. Нощни грижи не ползвам и спа с пусната коса Simple Smile

# 59
Да, Адамант, добре го е написала, аз забравих да го спомена. И аз така правя - нещо кремообразно на влажна коса, ако ще суша; и нещо като спрей на суха коса преди преса/маша.  Peace

Бисквитка, аз ползвам коктейл от продукти за скалпа от октомври миналата година и има осезаем ефект в растежа на косата. Доволна съм от ампулите, бих си ги взела отново, но четох, че е хубаво да се редуват продуктите за скалп. Затова сега се оглеждам за нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт