Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 60

• 70 423
  • 792
  •   1
Отговори
# 705
На 21-ви .
Днес ми беше 7-ми ден и честно казано имам усещания , че ще ми идва цикъл. Twisted Evil
Така че не съм обнадеждена.
И естествено си купих тест от аптеката и никаква черта не видях.
Имплантирането носило същите усещания ( като че да ти идва ), така че не бързай да се разочароваш  Hug
А на този етап на уринарни тестове не вярвай, изчакай си кръвния, не остана  Hug

# 706
Първите месеци и самата бременност носи това усещане, аз съм 11 г.с. и още не е минало PeaceАз не искам и да минава де, защото това ми е единствения симптом (ако изключим болката в гърдите, но те могат да болят от всичко) и ме успокоява, че бебока си расте Simple Smile

# 707
Da, сигурно е нормално, но аз имах и естествено забременяване и нищо подобно не си спомням, усетих се в 4-та седмица , че ми закъснява с 10 дни и повече. Никакви симптоми нямах, но не съм и следяла за такива- сега всичко ми прави впечатление.
А 21-ви се пада неделя, така че ще ида в понеделник за кръвен.
А пикливите тестове показват една бледа черта, ако има бременност не е плътна , но има черта.
Аз нямам черта.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 20:09 от Maya Bee

# 708
Аз имах доста силни менструални  болки покрай имплантацията.

# 709
Точно там е разликата, Мая, ти сама го каза Simple Smile
Когато животът ти тече нормално някакви леки разположения може да не ти направят никакво впечаление.
Обаче след трансфер цялото ти внимание е насочено в усещанията и следиш за тях, дори понякога несъзнателно.

# 710
Aз не искам да ви занимавам със себе си ежечасно , но от днес имам и малко зацапване...  Tired
и май наистина може да дойде цикъл.
То не виждам какво друго може да е . newsm78
По програма би трябвало да дойде на 23-ти,но не знам как влияе стимулацията, малко подранява ако е цикъл.
Мисля да изчакам до понеделник и ако ми дойде нормален цикъл няма нужда да ми правят кръвен тест, нали ?
И ще размразяваме- а може ли на следващата овулация да е втория трансфер- след 2 седмици?

newsm78 bouquet

# 711
  • София
Maya, може да е цикъл, може и да не е. Има много случаи със зацапване, че и с кървене и накрая с бебчета. Стискам палци всичко да е наред. Но най-добре кръвния тест ще покаже. Ще чакаме добри новини Simple Smile

# 712
Момичета имам нужда от насока,моля ви да ми препоръчате добър акушер гинеколог,който да е и ендокринолог,защото искам да ми разчете резултати от хормони и искам компетентно мнение.

# 713
  • София
zvezdichka, аз си ходя в репродуктивна клиника, ходих и отделно на ендокринолог пак там. Иначе често споменаван ендокринолог е д-р Начев.
Maya Bee, как си днес? Ако още има зацапване, звънни на спешен кабинет или лекаря си. Ако трябва ще кажат дали да се увеличи някое от лекарствата.

# 714
zvezdichka, аз си ходя в репродуктивна клиника, ходих и отделно на ендокринолог пак там. Иначе често споменаван ендокринолог е д-р Начев.
Maya Bee, как си днес? Ако още има зацапване, звънни на спешен кабинет или лекаря си. Ако трябва ще кажат дали да се увеличи някое от лекарствата.
Благодаря ти Елба,ще го видя кога има часове,ако мога да отида при него за една консултация ще е чудесно...

# 715
Чакай и тука да се оплача , че нещо ми се сливат темите  Simple Smile

При мен първият опит приключи.
Получих зацапване на 8-ми ден с характерни симптоми на цикъл.
Домашен тест за бременност- отрицателен.
Днес на 9-ти ден дадох кръв и ЧГХ е 0,00 !

Даже и опит за имплантиране не е имало.

Втори трансфер на снежинки Октомври !   Praynig

# 716
Мая, много съжалявам  Tired
Дано през октомври се получат нещата и мечтата ти да е двойно сбъдната  Hug

# 717
  • София
Ех, Maya, дано октомври да е късметлийският опит  Praynig

# 718
Съжалявам много Maya,стискаме палци за следващият път.Горе главата, прегръщам те силно. Hug

# 719
Мая,  Hug. Ще стане със снежинката, ще видиш!

Общи условия

Активация на акаунт