Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 60

• 70 418
  • 792
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Имам въпросче, при наличие на жълто тяло преди настъпване на цикъл и ме вика после на 2-3 ден от Ц да види нещо, и аз не знам какво, може ли да ми отложи старта на симулацията и какво ще гледа всъщност на 2-3 ден  newsm78. Нещо не съм на наясно, бихте ли ми обяснили.

# 721
С къс протокол ли си?
Ако е така стимулацията почва от 2-3 ден на МЦ.Прави се преглед и се определя броя на антралните фоликули.Ако няма кисти или други проблеми се започва стимулацията.

# 722
  • Sofia
да по къс мислим да е, моля се че утре ми е прегледа и вече мисля какви ли не неща и ситуации  Praynig

# 723
Meрси , момичета !
 bouquet

Ще докладвам Октомври - дано да се размразят !  Tired

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:46 от Maya Bee

# 724
Момичета, цветната снимка една година ли важи преди ин витро? То реално май никой не я иска, но проблем ли е ако е минало малко повече от година? Thinking

# 725
При нас я искат.Направихме я юни месец,надявам се до декември да сме стартирали с процедурата.Иначе питай док.колко важи. Peace

# 726
Момичета, цветната снимка една година ли важи преди ин витро? То реално май никой не я иска, но проблем ли е ако е минало малко повече от година? Thinking

При мен беше минало повече от една година и не искаха да я повтарям  Peace Мисля, че се повтаря само ако през този период е имало бременност, но и всяка клиника си има собствени изисквания  Peace

# 727
Аз знам,че е 6 месеца,но всичко е индивидуално според клиниката.
Една година ми се струва много. newsm78

# 728
Моята цветна снимка я правих зимата, всякак са минали 6 месеца. Никой нищо не ми е казал за валидност  Rolling Eyes
И дано не ми казват, де  Mr. Green

# 729
  • София
Моята е от 2014, не са ми искали нова. Дано и да не искат, че ми беше доста неприятна процедура.

# 730
При мен след цветна снимка се наложи отстраняване на тръбите.
Ако не бях я направила всичко щеше да е напразно с този проблем,който ми откриха.А съм чувала за момичета,които изобщо нямат правена цветна снимка и не им искат такава,защото да речем са с мъжки фактор.Едното не изключва другото.

# 731
Колко е важно до се изследва витамин Д преди началото на процедура?Вече явно ние сами трябва да си назначаваме изследвания и да се чудим какво още не сме си изследвали.

# 732
Звездичка и аз имам такова чувство.Всичко което може да се изследва и има и нй-малкото влияние,преди процедурата,трябва да се види. newsm78

# 733
Понякога се налага ние пациентите да влезем в ролята на лекари.Вит.Д не съм изследвала,но съм си самоназначавала много други изследвания,когато съм имала съмнение за нещо.
А за цветна снимка сама бих настоявала да ми се направи отново преди процедура ако е минало повече време от последната и ако все още имах тръби.Много е важно да се изключи наличието на проблем,който може да попречи на имплантация.

# 734
И аз това искам,не може само да си даваме парите без резултат. Аз питах какво да си изследвам,но ми беше казано,че няма какво,а като чете колко много изследвания има и започвам да си назначавам това и това...Не искам после да ми е гузно,че е можело да си изследвам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт