Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 398
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
В кухнята е Дейрдевил, тя е в друг май.

После ще ги съберат и тримата

# 331
И тя е там - адвокатите от двата сериала се познаваха, което вероятно значи, че са в един район. Джери (лесбийката, не и помня фамилията) предложи на приятеля на Мат Мърдок - Фоги, да го вземе на работа. А в "Люк Кейдж" един доносник каза, че ще се премести в Кухнята, понеже там е безопасно  Laughing

# 332
  • Вестерос
Ааа виж това с адвокатите съм го пропуснала

# 333
  • София
Тийзърче на новите Карибски пирати  Grinning
на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май 2017

# 334
  • София
Още един комикс, ама комедиен - The Tick

Амазон са пуснали първата серия преди месец и понеже има одобрението на зрителите - е поръчан сезон.

# 335
  • София
Timeless

Оказва се, че американците са откраднали идеята от испанския El Ministerio del Tiempo (Министерството на Времето) и испанците ги съдят.

# 336
Петя има тема за Луци

Може ли да ми дадете препратка за темата за Луци, че не мога да я открия .... Thinking

# 337
Петя има тема за Луци

Може ли да ми дадете препратка за темата за Луци, че не мога да я открия .... Thinking

Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=916921.msg33841112#msg33841112

# 338
  • София
Днес са пуснали всичките 10 серии на Freakish -  Drama/Horror/Thriller/Mystery.

# 339
  • МАРС
Оф, пак тийнейджърски истории. Tired
Оп, най-после субтитри за Timeless, отидам да гледам.

# 340
Аз чакам с интерес новите сезони на Grimm, The Magicians, The Walking Dead и Game of Thrones. Някой знае ли кога започват новите сеозни на първите два? Магьосниците май ще са от януари, ако помня правилно.

# 341
  • addicted
Грим е на седми януари мисля.

# 342
  • Вестерос
Да Грим е януари, Магьосниците и те някъде там. на Грим ще е последен сезон и ще е половин сезон, май с 13 епизода, не съм сигурна.

Втората серия на Таймлес беше по-добре със сигурност ще го гледам, въпреки че за сега съм по-впечатлена от Чистота (Frequency).

Game of thrones ще е чак юни 2017

# 343
# 344
  • София
Отново впечатляващ трейлър.  bowuu И двата до тук са спитращи дъха. А и като гледам каста, нищо чудно този филм да се окаже по-силен от миналогодишния, въпреки че ще направи по-малко пари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт