Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 400
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Пазарджик/Лондон
На мен миналогодишният много ми хареса, и този ще се гледа, чакам с нетърпение bowuu.

# 346
  • София
Като гледам така ще са доста различни двата, харесва ми.

# 347
  • МАРС
Днес е излязъл пилотният епизод на Travelers, но никъде не мога да го намеря по торентите. Sad

# 348
# 349
The Man in the High Castle: Season 2 Official Trailer - NYCC 2016

# 350
От този тип сериали съм голям фен на Doctor Who, с нетърпение чакам новия сезон догодина #Crazy

# 351
  • София
Valerian and the City of a Thousand Planets

# 352
От сега мисля, че ще се гледа този филм, голям фен съм на този жанр филми, сериали, книги  Laughing

# 353
  • Вестерос

# 354
Хубав постер  Simple Smile Вече нямам търпение за новите сериали, но ще трябва да почакаме още около 2 месеца...

# 355
Да, постера е хубав, толкова много вече станаха сериалите, които гледам, а и от предстоящите съм набелязала няколко и не знам как ще смогвам.

# 356
  • МАРС
Гледам, че има субтитри направени, а не мога да го намеря никъде тоя Dark Angel, някой?

http://www.imdb.com/title/tt4742700/?ref_=fn_al_tt_1

# 357
  • addicted
Dune Is About to Make a Major Comeback

Дюн ми е много любим, а Children of Dune (минисериала) за мен е близо до съвършенството като атмосфера и визия. Та на тази новина хем се радвам, хем ме е малко страх..

# 358
И аз го харесвам, но книгата е добра само донякъде - от един момент поредицата е продължена от сина на автора и запада жестоко.
Всъщност минисериалът на Холмарк наистина не е зле - въпреки, че правят промени и не разполагат с огромен бюджет, техните фентъзи филми понякога са доста приятни. Жалко, че нямат нови - всички, за които се сещам са от преди десетина години (един от последните май беше "Землемория").

# 359
Incorporated ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт