Благодаря за интересното четиво!

Дайче
Тио
Дана
Серената

благодаря! 

-
напълно съм съгласна с теб! Със сигурност ще има някаква причина за действията на Осман, иначе ще настъпи противоречие в изграждането на образа до сега...

!!!!
Дъгичка
за краткото описание на 27 епизод

, Ваня
Дана 

Предполагам, че ще е интрига подобна на тази Хандан-Халиме, когато Хандан падна в капана и нареди да убият Мустафа. Опитът за убийство беше реален, но решението за него от страна на Хандан беше режисиран от Сафие, като подклаждаше страховете й и направи така, че да хванат Халиме уж в тайни преговори. Обиграна и хитра жена като Халиме тогава падна в капана, а какво остава за двама наивни младежи. Нямат шанс! 
Ама голям вампир е Сафие Султан
колко серии ще е първи сезон? Кога се очаква да свърши? Имаше писания за 9 или 16 юни.

Серената 
аз бях прочела в РФ и сложила такава информация за броя на епизодите в 1 сезон 
Молех се само за едно
Кьосем и този път да помогне за тази болест на Ахмед с лечител извън двореца и както е в историята след година смъртта му да е от коремен тиф
Имаше такава информация в РФ, че епизодите за 1 сезон ще са 31 до средата на м.юни и предположенията, че в 30 епизод ще се разделим с Ахмед, а в 31 със Сафие ...

до идването на вечерта
Мурат и Кьосем
сигурно кадър след спасяването от палачите 

както го направиха с един от героите на "Revenge" в "Интикам"
Сега ми е трудно да се сетя, къде бях чела същото и дори за Кьосем не е било тайна
Не съм прочела досега и имал ли е деца Мурат 
Вече знам кой е Ибрахим Ч. и го харесвам ... като актьор
но за съжаление сега е в главната роля на конкурентния ни сериал в четвъртък "Kördüğüm" с Белчим (най-добрата приятелка на Берен) и се очаква да има 2 сезон 

. Той екзекутира всичките си братя, в нашия случай - Баязид и Касъм. Ибрахим е затворен в "Кафеза", като периодично иска да го екзекутира, но Кьосем го спира винаги с думите, че "Ибрахим е твърде луд, за да е заплаха за теб"
. На смъртното си легло, обаче той издава тази заповед, но не се изпълнява. 

Препоръчани теми