Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 394
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, здравейте! wavey wavey wavey

Дива  HugВанче  Hug Тио  Hug Дана  Hug Ники и Кати  Hug

Минавам набързо само да кажа, че съм жива, мърдам още, но така ме е затиснала работата напоследък, че нямам абсолютно никакво свободно време. С голямо закъснение преди няколко дни успях да изгледам финалния епизод, макар и на части, но още съм под влияние на емоциите от него и тепърва ще го осмислям. Планирам да преговоря всички серии през лятото, но ще е като изляза в отпуск. Не бих имала нищо против да го направим някак заедно и да споделяме впечатленията си.

Благодаря ви, че поддържате темата жива и интересна. Страхотни сте, както винаги! Наистина е безценно всичко, което направихте през целия първи сезон. За мен е чест да съм част от вашата компания, макар и неравностойна част. Благодаря ви от сърце! Two Hearts

Успявам някак да ви чета, но нямам възможност в момента да следя за новини, но те едва ли има много. Виждам, че се спрягат доста имена за ролите във втори сезон, някои от тях ми допадат, но ще видим наесен. Едва ли ще съобщят официално предварително, също както преди началото на серала. Ще поддържат напрежението до последния момент. Днес успях само да видя, че нашето любимо момиче Берен и съпруга й Кенан активно си почиват след натоварения и за двамата сезон и и се намират в Барселона. Папараците и там са ги намерили, но снимката не е с добро качество. Берен обаче изглежда прекрасно. Двамата са посетили фестивал за електронна музика специално за да послушат представителя на Турция – İnsanlar. Танцували са цяла нощ.

Източник: https://vk.com/mahpeyker_sultan

Дана
Скрит текст:
Надявам се ти и семейството ти да имате прекрасна ваканция у дома в България. Спокойно, не е толкова зле, колкото изглежда по телевизията.  Laughing Не е лесно, но някак си успяваме да преживяваме тук, а може би просто сме свикнали. Има си обаче и хубави страни, а родината ни е прекрасна.

Дива
Скрит текст:
Предполагам, че сериалът за който говориш е "Черната роза".  Аз поради липса на време / не на интерес/ го зарязах някъде към 40 епизод, а той взе, че се проточи страшно много. Знам, че не му е тук мястото, но моля те кажи ми дали завърши щастливо, че ми е на мисъл. А ти си направо героиня, че стигна до края.

Надявам се скоро да съм по-свободна и пак да намина.

До скоро!

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 15:16 от * Дъга

# 361
Привет момичета !
Ваня Hug,Дана Hug,Дива Hug ,Дъгичка  Hug Благодаря за постовете ! bouquet
Нека да отбележим Денят на бащата с Бюлбюл ага и неговото барбекю  Wink Joy

Дъгичка и аз изгледах първи сезон на "Черната роза" ,но после някак си тези Диарбекирски мурафети ми дойдоха в повече.Дали момчето разбра коя е майка му ?

# 362
  • София
Здравейте,момичета,успях да изгледам на части финалния епизод.Много кървав,тежко ми беше да гледам,особено частта със султан Осман.Дано втория сезон покаже малко по-разнообразна епоха,че ми омръзна да се убиват за трона. hahaha Ама съм и аз нахална,то май това си е основен мотив на ВВ - да се елиминират претенденти за престола.
Кьосем и Мурад заедно направо ме кефят!Последните сцени от финала са великолепни просто-малкият ми е фаворит,в комбинация със силната Валиде са направо огън и пламък!
Скрит текст:
Опитвам се да се абстрахирам от нашата история с Османското иго,но напоследък ми е трудно...Извинявам се за отклонението.

# 363
  • AMS
Привет, момичета!!!
Дъгичка, Дана, Ваня@, Тио, Н-К,
благодаря за споделеното!!!
За тези, които искат подробности за Черната роза, написах >>>

Аз още се занимавам с еп. 30  >>>

Но това ме изненада и сега ще го гледам с интерес

ВВ Кьосем
сезон 1
Сбогувания

# 364
Ники и Кати  Hug  Дива  Hug

Дива благодаря за споделеното от "Черна роза"  bouquet

Една нова снимка на Берен :

Малко майтап в това футболно време... Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
Честит първи летен ден на всички в темичката ! Весело настроение и много оптимизъм! Hug

Националният Отомански отбор по футбол "Кьосем султан"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Проба,проба,проба... Joy Joy Joy Joy Joy

# 366
  • София
Ох, шОмра с вашите колажи!!!  Joy Joy

# 367
Ох, шОмра с вашите колажи!!!  Joy Joy

Тони  Joy

Честит рожден ден на Екин Коч :

# 368
Здравейте мили момичета Hug

Аз все още се климатизирам, че температурната разлика ми дойде в повече  Wink. Благодаря ви за постовете и споделеното! bouquet Аз нямам планове за гледане на сериал през лятото. Ще си дам почивка и вярвам, че на есен отново ще следим с трепет продължението на историята за Кьосем, пресъздадена от прекрасната Берен. Мисля, че кастът отново ще е на ниво и ще сме доволни и удовлетворени в това отношение! Wink
Ваня Hug (и ако някоя от вас гледа сега ВВ или си го припомня) ако имаш възможност, време и ако решиш, може да споделяш интересни моменти от ВВ, които са ти направили впечатление и да правим съпоставка със събития и действия на героите между двата сериала. Имам предвид съпоставки в положителен смисъл - спрямо историята, събитията и образите. Hug Мисля, че това би било интересно и за момичетата, които не са гледали ВВ.

Момичета, Hug до скоро! bouquet

# 369
  • AMS

Привет, момичета!!!
Тио, благодаря за футболните отбори и за всичко, което споделяш!!!
Дана, ТоНи, благодаря и на вас, че сте се отбили в темата!!!
Аз сложих клип с трагедиите от канала в YT на сериала,
но се надявам да направят и друг с по-хубави моменти.
Не знам дали ще правя преговор, но скоро мисля да изгледам
първи епизод с анг.субт. https://www.youtube.com/watch?v=ra3NFO_xEvQ
Спомням си, че се говореше за някаква разлика.
След него само фрагманите превеждах на английски.
Само да не помислите сега, че знам английски.
Английският ми е поти на нивото на турския.
Ама ей така, за протокола, ще го направя.
Ето очите на султанките >>>

# 370
Дива  Hug  Дана  Hug

Дива и аз нямам намерение да повтарям епизодите ,след превода на първи епизод на английски имаше проблем за авторско право ,поради тази причина се превеждаха само фрагманите. Peace

Прекрасната Берен:

Берен & Кенан& Хулия

И малко майтап  Joy

# 371
  • AMS
Цитат

Тио,  Hug майтапът е великолепен  Peace  Peace
Аз тази година по изключение не следя футбола,
но от утре ще съм на линия.

Сега само за новините -  Wink  
Отборът на потомците на ВВ Кьосем
отпадна още в първата фаза  ooooh!
на Европейското първенство.

Ето реакцията на зрителите  hahaha

https://www.facebook.com/FootballFightsAndBIGHits/videos/1009428302438392/

Видеото е на турски, но се разбира идеално  Joy

# 372
Дива  Hug

Приятни почивни дни с една песен в изпълнение на Хулия Ашвар ... търси се жених...

Лек ден от Мехмед Гирай ...

усмихни се...

и мечтай !

# 373
                               Здравейте!

Дива  Hug Ваня  Hug Тио  Hug Дана  Hug Ники и Кати  Hug

Благодаря ви за всичко, които сте споделили!

Дива Flowers Rose
Скрит текст:
Специално ти благодаря за поста за  „Черната роза“.  Голямо удоволствие ми достави. Така интересно си го разказала, че ми се прииска да го догледам. Поне последната серия непременно ще я видя, заинтригува ме.

Берен от снощи е била на концерта на съпруга си.

Скрит текст:

Скрит текст:

Кратко видео от концерта.

https://vk.com/berenalican?z=video-67485558_456239364%2Fd44ee28c … pl_wall_-67485558

# 374
Благодаря ви, мили момичета за информацията, новините, снимките и колажите! Hug
Така ми се ходи до Истанбул - искам отново да видя Топ Капъ...след сериала научих доста повече неща и сега бих гледала на тази забележителност с други очи и по-заинтересовано.
 Hug
Берен е страхотна! Харесва ми и Кенан...има чар и е много усмихнат. Изглежда позитивен човек.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт