Дива
Ванче
Тио
Дана
Ники и Кати 
Минавам набързо само да кажа, че съм жива, мърдам още, но така ме е затиснала работата напоследък, че нямам абсолютно никакво свободно време. С голямо закъснение преди няколко дни успях да изгледам финалния епизод, макар и на части, но още съм под влияние на емоциите от него и тепърва ще го осмислям. Планирам да преговоря всички серии през лятото, но ще е като изляза в отпуск. Не бих имала нищо против да го направим някак заедно и да споделяме впечатленията си.
Благодаря ви, че поддържате темата жива и интересна. Страхотни сте, както винаги! Наистина е безценно всичко, което направихте през целия първи сезон. За мен е чест да съм част от вашата компания, макар и неравностойна част. Благодаря ви от сърце!

Успявам някак да ви чета, но нямам възможност в момента да следя за новини, но те едва ли има много. Виждам, че се спрягат доста имена за ролите във втори сезон, някои от тях ми допадат, но ще видим наесен. Едва ли ще съобщят официално предварително, също както преди началото на серала. Ще поддържат напрежението до последния момент. Днес успях само да видя, че нашето любимо момиче Берен и съпруга й Кенан активно си почиват след натоварения и за двамата сезон и и се намират в Барселона. Папараците и там са ги намерили, но снимката не е с добро качество. Берен обаче изглежда прекрасно. Двамата са посетили фестивал за електронна музика специално за да послушат представителя на Турция – İnsanlar. Танцували са цяла нощ.
Източник: https://vk.com/mahpeyker_sultan
Дана
Дива
Надявам се скоро да съм по-свободна и пак да намина.
До скоро!

Ама съм и аз нахална,то май това си е основен мотив на ВВ - да се елиминират претенденти за престола.